Moj profil
ECOVER - moćna sredstva za čišćenje za blistav dom i čist okoliš
ECOVER - moćna sredstva za čišćenje za blistav dom i čist okoliš

ECOVER - moćna sredstva za čišćenje za blistav dom i čist okoliš

Koliko različitih proizvoda koristimo da bismo naš dom i odjeću održali čistima? Koristimo li proizvode koji su proizvedeni od prirodnih sastojaka i biorazgradiva sredstva?

Vrlo često zaboravljamo kako i mi možemo doprinijeti održavanju čistog okoliša korištenjem proizvoda za čišćenje našeg doma i odjeće, a pritom su jednako učinkoviti poput onih koje već koristimo za čišćenje. Pružaju čist dom ispunjen prirodnim mirisima.

Na tržištu je vrlo popularan proizvod ECOVER , koji već gotovo 40 godina brine ne samo o čistoći naših domova nego i o čistoći okoliša. Proizvodi su dizajnirani da mirišu što autentičnije i svježije dok su pakiranja izrađena od materijala pogodnih za recikliranje kako bi smanjili plastični otpad. Većina sredstava koje proizvode imaju certifikat Zero Waste, na temelju stope preusmjeravanja otpada od 95%!

Proizvodi za pranje rublja od čistih biorazgradivih sastojaka na biljnoj bazi

Moćni univerzalni deterdžent i deterdžent za obojeno rublje

U litrenom pakiranju dovoljnom za 20 pranja možete pronaći ECOVER Tekući univerzalni deterdžent za rublje s mirisom medne bobice i jasmina te ECOVER Tekući deterdžent za obojano rublje s mirisom cvijeta jabuke i frezije. Iako su nježnih mirisa, ovi deterdženti učinkoviti su protiv mrlja i sivila tkanina bez obzira radi li se o bijelim i obojenim tkaninama. Pogodni su za pranje čak i u hladnoj vodi, a miris se zadržava dugo na vašim tkaninama. Sredstva su dermatološki testirana.

Deterdžent za osjetljivo rublje i Zero tekući deterdžent za rublje

Vaša vunena i svilena garderoba traži nježnost prilikom uklanjanja mrlja, ali čvrstoću u zadržavanju vlakana kako bi odjeća trajala duže. Upravo to pruža ovaj ECOVER tekući deterdžent za osjetljivo rublje s nježnim mirisom lopoča i dinje u pakiranju dovoljnom za 16 pranja. Za osobe s povećanom osjetljivosti kože na alergije i iritacije bit će pogodan ECOVER Tekući deterdžent Zero. Ovaj tekući deterdžent za rublje bez boje i mirisa, jednako je učinkovit u rješavanju mrlja i nečistoća na vašem rublju kao i ostali deterdženti. Oba su proizvoda dermatološki testirana na osjetljivoj koži.

Omekšivači rublja

Dva nježna mirisa ECOVER omekšivača s cvijetom jabuke i bademai ECOVER omekšivača gardenije i vanilije, efikasno će pomoći u njezi vaše odjeće i omekšati vaše rublje. Dermatološki su testirana, a miris i mekoća ostaju dugo na vašem rublju.

Proizvodi za pranje posuđa – besprijekorna čistoća posuđa

Za ručno pranje posuđa ECOVER Sredstvo za pranje posuđa dolazi u 3 različita mirisa: limuna i aloe vera, kamilice i klementine te nara i smokve. Izuzetno je nježan u zaštiti osjetljive kože, ali snažan u borbi protiv svih vrsta masnoća. Već male količine čiste, odmašćuju i čine vaše posuđe sjajnim i mirisnim.

Za vaše perilice tu su dvije vrste ECOVER Tableta za strojno pranje posuđa. ECOVER Classic tablete, od limuna i limete, proizvedene s oslobađajućom snagom biorazgradivih sastojaka za postizanje besprijekorne čistoće posuđa i ECOVER all-in-one tablete, s mirisom limuna i mandarine, dodatno sadrže i sredstvo za ispiranje te pospješuju djelovanje soli, tako da vam nisu potrebni dodatni proizvodi u perilici posuđa.

Višenamjenski koncentrat i sredstvo za čišćenje – snažno u borbi protiv svih vrsta prljavština

ECOVER Višenamjenski koncentrat za čišćenje odličan je u borbi protiv prljavština na podovima, površinama ili pločicama. Osim prljavština bez problema rješava i masnoće na površinama, a umjesto teških mirisa sredstava za odmašćivanje koje biste očekivali, ovdje ostaje samo prekrasna svježina mirisa limunske trave i đumbira. Koncentrat se razrjeđuje s vodom i učinkovito čisti i odmašćuje sve potrebne površine. ECOVER Višenamjensko sredstvo za čišćenje dovoljno je samo raspršiti po onečišćenim površinama i pobrisati. Snažno je u borbi protiv svih oblika prljavštine i masnoće, te je 100% na biljnoj bazi bez palminog ulja.

Autor fotografija Envy

Promo članak