Moj profil
Dosta je jednog okusa! Razmaži se s pet okusa Lino Lade!
Dosta je jednog okusa! Razmaži se s pet okusa Lino Lade!

Dosta je jednog okusa! Razmaži se s pet okusa Lino Lade!

Par laganih pokreta žlicom po palačinki ili kruhu i već voda ide na usta! To je efekt savršenog okusa Lino Lade. Točnije, savršenih i visoko kvalitetnih pet okusa omiljene Lino Lade!

Dosta je jednog okusa! Hoćemo ih barem pet!

U svojem omiljenom slatkom namazu možete uživati u pet okusa, što Lino Ladu čini jedinstvenom i savršenom za svako nepce. Zlatna Lino Lada Gold očarat će ljubitelje hrsk-hrskavih lješnjaka u teglici koju je najlakše opisati - definicijom sreće. Čak 16% prženih i sjeckanih lješnjaka osvojili su i, ne zaboravite, srebrnog izbornika Zlatka!

Zlatna Lino Ladu Gold koju je najlakše opisati definicijom sreće očarat će ljubitelje lješnjaka.

Oni vjerni mliječnom okusu veselo posežu za Lino Ladom Milk i baš svaki put kad zagrabe žlicom u teglicu, oči im pobjegnu u osmijeh!


Ovaj jedinstveni namaz laganog okusa odličan je doručak za toplije dane, a bogatstvo mlijekom znači i bogatstvo kalcijem, neophodnim za kosti i zube.

Doručak ili večera? Može, samo neka je Lino Lada

Lino Lada nougat? Oh, da, da! Energetski vrijedan doručak s lješnjacima koji su prirodan izvor vitamina E i mlijekom koje obiluje kalcijem, u okusu koji prepoznajete i zatvorenih očiju. Doručak? Ručak? Marenda? Večera? Stigli su frendovi? Ide se na put? Ma hajde, nema te situacije u kojoj nougat nije odličan izbor!

No, poseban je gušt kad se spoje mlijeko i čokolada, odnosno Lino Lada Duo. Svaka mama zna da se "mir u kući" postiže upravo Lino Ladom Duo - svakome njegov omiljeni okus. Jedino što morate odlučiti jest hoće li biti na palačinki, prirodno (na žlicu!) ili na tostu, kruhu.

Za posebne trenutke u kojima ne želite dijeliti svoju Lino Ladu, odaberite Kokos. Lagana, ljetna, egzotična Lino Lada hit je na tržištu od prvog dana. Nema smisla dijeliti je s drugima, u to se vrlo brzo uvjerite.

Razmažite se omiljenom Lino Ladom

Ljubitelji Lino Lade u potpunosti su razmaženi pa svatko ima svoj okus i način na koji u njoj uživa. Možda je to isključivo žlica (ponavljamo: prirodan način!), možda su to palačinke, a Lino Lada će često svoje mjesto naći i na sladoledu i u kakvom finom kolaču.

Jedno je sigurno - dom je tamo gdje je u kuhinji uvijek spreman omiljeni okus Lino Lade!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.