Moj profil

Coolinarika i Ja

Kad se samo sjetim prvih dana na Coolinarici,ma samo se slatko nasmijem onako sama sa sobom :D

Prvi dani su bili muke moje oko registracije,nikad cula za E-mail,smjesno ali istinito,a opet i to sam uspjela,tako sponatano ali sam uspjela,i to je bitno.

I konacno,moja zelja se ispunila-komentare pisati,dodavati recepte u omiljene,Veliki broj COOL Prijatelja imati,recepte svoje objavljivati.

Prvi dani nisu nimalo bili laki,ali kako je vrjeme odmicalo,tako sam i brze ucila,jer toliko je tu dobrih COOL Prijateljica kad mi pomoc zatreba,kad mi je sto nejasno-pitala sam,i uvjek dobila brzinski odgovor 😉

Avatar nisam imala,moj prvi Avatar mi je Ivannna vrjedno prosljedila,nikad joj to zaboraviti necu,zahvalila sam joj se puno puta i opet pisem VELIKO HVALA 🙂

Bilo je tu i pogreski u pisanju recepata,zaboravim nesto (pisem brzo)....ali uvjek bi dobila poruku od drage Zorice (Pomoravke),i odmah bih gresku ispravila,i opet se zahvaljujem draga moja sa VELIKO HVALA 🙂

Ajme toliko ljepih trenutaka 🙂

Bilo je tu i tuznih momenata,ali srecnom na kratko sam suze lila.Jedno jutro vidim nema nam Lp-l-t-mame,greskom se izbrisala,ali kao sto napisah i to je bilo kratko,mojoj sreci níje bilo kraja kad sam je opet medju nama ugledala-e onda sam suze radosnice lila,Leptirice moja pusu ti VELIKU saljem,i ti znas i kad ti ne pisem ja mislim uvjek na tebe 🙂

Coolinarika je Veliki svjet pun dobrih COOL Prijatelja koji su uvjek tu kad nam je pomoc potrebna, zato pocetnici ne ustrucavajte se nikad ako trebate nesto pitati,sigurna sam da cete uvjek dobiti brzi odgovor kao i ja nekada,i dan danas jos uvjek,jer i ja jos puno toga moram nauciti.

Uz Coolinariku sam postala jaca,odgovornija u svemu.Zahvaljujci mom umecu u kuhanju koji sam Samo ovdje stekla dobila sam posao u Vrticu u Kuhinji,Kuhati sa djecom,za djecu-moja zivotna zelja se ispunila.

S ponosom smijem reci da zahvaljujuci Coolinarici sad sve sama znam spremiti,nekad mi je dovoljna ideja i odmah idem u Kuhinju.

I sto god spremim djelim sa Vama,sa mojim prijateljicama-ali uvjek na prvom mjestu mojim najmilijima.

Uvjek sam pisala i pisem "Kad su Djeca zadovoljna,ja sam sto puta vise".

I za svaki njihov osmjeh,pohvale posle isprobanog jela sam Coolinarici zadovoljna,jer ona je puna ideja,savjeta,za svakog se ovdje nadje omiljena kombinacija.

"Cool-Sef"-pa ko to ne zeli biti,Diplomu dobiti,ali opet za mene je najveca Titula sto sam tu sa Vama,gdje imam moj kutak za moje recepte,omiljene,tagove,isprobane i za puno toga sto cu jos isprobati,otkriti,nauciti.

Veliko Hvala svim Cool Prijateljicama,na svom Vasem povjerenju,na pomoci na svemu.I ako nesto propustim ne zamjerite mi,i znajte i kad nisam tu ja mislim na sve Vas,i nekad ono mojih 5 minuta iskoristim da bi Vas prelistala.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.