Moj profil
Cool Chef mjeseca siječnja – maslinka
Cool Chef mjeseca siječnja – maslinka

Cool Chef mjeseca siječnja – maslinka

6.2.2008.sanja

Iako je svoje prve recepte i slike počela objavljivati prije nepuna četiri mjeseca, njihovu visoku kvalitetu zamijetilo je Uredništvo, ali, naravno i vi, korisnici, pa dvojbe nije bilo. Novi je Cool Chef maslinka

!

Svečano objavljujemo da je titula prvog Cool Chefa u 2008. dodijeljena Maslinki. I to sasvim opravdano! Iako je svoje prve recepte i slike počela objavljivati prije nepuna četiri mjeseca, njihovu visoku kvalitetu zamijetilo je Uredništvo, ali naravno i vi, korisnici, pa dvojbe nije bilo.

Ne znamo bavi li se i fotografijom uz pripremu maštovitih recepata, ali njene slike privlače mnogo pažnje i već i samim pogledom izazivaju želju za jelom 🙂

Do sada je objavila stotinjak recepata, većinom slanih. Ima tu svega, od jela s tjesteninom, tortiljama, povrćem, a primijetili smo kako često priprema i jela sa žitaricama, osobito prosom i heljdom (Pita od prosa, Proso s graškom, Pita s heljdinim korama, Pire od prosa i karfiola, Heljdine palačinke sa šampinjonima, Varivo od blitve, ječma, heljde...). Ali, ni slatka nikako ne treba zaboraviti, seriju korpica (Korpice od čokolade, Korpice od bele čokolade, Čokoladne korpice) i Karamele.

Osim što priprema svoje, isprobala je i neke vaše, ali i naše recepte. Baš je lijepo vidjeti kako su joj ispala! Za svaku pohvalu!

Maštovitim kombiniranjem uobičajenih namirnica priprema prava remek-djela, melem za oči i nepce. Je li u prošlom životu bila food stilist, možemo samo nagađati, ali vjerujemo da je njeno znanje plod višegodišnjeg iskustva i truda.

Izuzetno nam je drago što je svojim kreacijama obogatila stranice Coolinarike. Nadamo se kako će i dalje svoje znanje i ideje dijeliti s Coolinaričarima koji je podržavaju od samog početka.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.