Moj profil
Cool chef mjeseca ožujka - inocha
Cool chef mjeseca ožujka - inocha

Cool chef mjeseca ožujka - inocha

26.4.2017.coolinarika

Njezini opisi i fotoilustracije postupaka prave su male DIY slikovnice koje i profiće i početnike sigurno, korak po korak, vode ka jestivom cilju s wow efektom.

Cool chef mjeseca ožujka je naša inocha koja je zahvaljujući svojim receptima, fotografijama, tekstovima, tagovima, pratiteljima i frendovima puna cool trofeja kao šipak koštica. Između ostalog, ona je i dr.log-in i Podravka ambasadorica te cooharica i fotograhkinja kojoj je „otkrivanje ljepote koja se vidi, osjeća, miriši, prepoznaje i razumije“, životna misija.

No, njeni nas recepti ne mame na isprobavanje samo zbog njenih fotki koje govore više od 1000 riječ i već na prvi pogled obećavaju užitak svim čulima, već i opisima i fotoilustracijama postupaka koji su prave male DIY slikovnice koje i profiće i početnike sigurno, korak po korak, vode ka jestivom cilju s wow efektom.

shimmer fallback
shimmer fallback

K tome, svi su njeni recepti, i jednostavni i složeni, i oni za mala i velika, slatka i slana jela, uvijek baš uvijek savršeni, jer je za sistematičnu i metodičnu, ali i maštovitu i inovativnu inochu dovoljno dobro samo ono najbolje. Zanimljivo je da su stoga mnogi njeni recepti rezultat procesa u kojem ne nedostaje ni sasvim ozbiljnog istraživanja, ni eksperimentiranja, pa su za ilustraciju, rezultati njenog kuhinjskog eksperimentiranja i savršene slastice poput očaravajućih crnih makarona i neobične torte s medom koje su nastale fuzijom od čak nekoliko različitih recepata.

shimmer fallback
shimmer fallback

Stoga nas nimalo ne čudi što se nakon virtualne šetnje njenim profilom mnogi zapitaju izlazi li Inocha ikad iz svoje kuhinje? Naravno da da, no, kako ona sama priznaje, kuhinja je za nju od kad zna za sebe bila i ostala ono posebno toplo i mirisno mjesto, pa nam je stoga teško povjerovati da je to ona ista inocha koja do svoje desete, jedanaeste godine nije voljela jesti??

shimmer fallback
shimmer fallback

Baki, čiju kuharicu tek treba „dešifrirati“, te mami, njenoj prvoj i najboljoj učiteljici kuhanja inocha je posvetila svoju zasad jedinu Coolericu s receptima u kojima se prepoznaju mirisi i okusi jela njenog djetinjstva.

Među njenim domaćim jelima koja često gostuju i u našim domovima je grašak s knedlicama te apsolutni rekorder po omiljenosti, cvjetača u jogurtu.

shimmer fallback
shimmer fallback

No, iako je zaljubljena u svoje kulinarsko nasljeđe, inocha je i svjetska putnica koja u svojem omiljenom okruženju, u svojoj kuhinji s kuhačom u ruci šeće meridijanima i paralelama u stalnoj potrazi za novim receptima i novim okusima, pa smo zahvaljujući njoj ne samo okusili, već i doznali zanimljive detalje o jelima kao što je talijanska slastica zuccotto i ruski specijalitet sirniki.

shimmer fallback
shimmer fallback

I na kraju, jako se radujemo našoj novoj cool chefici, posebno stoga što u mjesecu njene vladavine virtualnim kraljevstvom Coolinarike očekujemo ne samo pregršt novih recepata, već i neku novu Coolericu.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.