Moj profil
Cool chef mjeseca listopada - ANIMODA
Cool chef mjeseca listopada - ANIMODA

Cool chef mjeseca listopada - ANIMODA

Maštovitost i spretne ruke, skromnost i duhovitost kombinacija su koja razlikuje reproduktivca od kreativca.

Ovu ženu Coolinaričari su već davno proglasili ženom za sva vremena. I to iz mnoštvo razloga. Animodina maštovitost i spretne ruke izazivaju divljenje koje njena skromnost odmah okreće na šalu. Ako se mora deklarirati između reproduktivca i kreativca, svakako se radije svrstava u ovu drugu kategoriju. U razgovoru je živog duha i brza na jeziku, a njezini kreativni uvodi u recepte odišu iskrenim, toplim i vedrim duhom.

Cool chef animoda

cool chef an


Ukoliko želite znati što se događa i želite biti u tijeku s novostima, sve što trebate učiniti, čim otvorite ovu stranicu, je da zavirite u Animodin kutak gdje odmah možete vidjeti što nam je naša cool novinarka sažela i pripremila za objavu. Njen razigrani stil kojim doprinosi boljitku svih članova, postao je gotovo zarazan i općeprihvaćen jer, kao što znamo, smijeh je lijek. Riječanke redovito budi i saziva na druženje, a svi oni koji su imali prilike s njom se družiti komentiraju da se s njom uvijek dobro zabave i napričaju, kao da se znaju sto godina, a znaju se samo s Coolke.

Cool chef animoda

Cool chef animoda


Nije joj teško žrtvovati svoje slobodno vrijeme i provoditi ga s nama na Coolki. Znaju to svi oni koji se uključuju u Cool intermezzo teme i zato ste joj posebno zahvalni. Kad bi dan imao makar 36 sati, bilo bi joj taman dovoljno za sve. Njezin odgovor na pitanje kako biti uspješna kuharica je da jednostavno, morate srcem pristupiti kuhanju. Najviše voli peći kolače, a od ostalih jela najzastupljenija je kod nje mediteranska kuhinja. Kulinarske uspjehe niže jedne za drugim, tako da piment i cimet više ne poistovjećuje ;)

Cool chef animoda

Cool chef animoda

Cool chef animoda

4_Torta sa rajčicama.jpg


Dok piše recept, trudi se objasniti svaki korak, a savjetima pokušati spriječiti neuspjeh. Iznenađuju ju pitanja u privatnim porukama s napomenama da ljudi nemaju vremena čitati komentare... Uglavnom, zaključuje da komentare treba čitati, jer ne napišu svi detalje u recept. Među njima vam je već zasigurno uhvatio pažnju izgled glazure koja obara ili vjerna kopija krumpirovog tijesta za koji vam ne treba krumpir. Ako ste do sada posebno kuhali salsu i tjesteninu, odsad to više nećete raditi, kad ste već pri tjestenini, njezinu zelenu čaroliju mogli biste jesti svaki dan. Potvrdila vam je i da je jednostavno najbolje pa umjesto da prožvačete ekran posižete za sirovim paprikama. Osim slasnih jela, kod nje možete pronaći i zgodnih ideja za lisnato tijesto ili dekoracije za torte.

Iako tvrdi da od srama ne smije ni pogledati svoje početničke fondan torte, danas je u njihovu ukrašavanju prava majstorica (unatoč tome što tvrdi da za jesti ne valja ništa ;), i da ga ne voli, ali jako voli njime ukrašavati torte. Za to joj je omiljena boja ljubičasta, a sebi je poklonila i jednu takvu ljubičanstvenu tortu.

Osim svega, ona je i obožavana majka, i precool baka. Ona i njenih dvoje unučića zajedno čitaju, skiću po muzejima, idu u kino, rade kolače, a ponekad se voze autobusom od jednog kraja grada do drugog, jer je to i njima avantura s obzirom da se najčešće voze autom. I još samo ćemo spomenuti njezine gastrokolumne u riječkom web portalu.

Huh, sada nam je jasno zašto joj dan treba trajati 36 sati...

Sve čestitke!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.