Moj profil
Brankin vikend
Brankin vikend

Brankin vikend

Još se nije dogodilo da jedan cool chef ovakvom inicijativom obilježi svoj mjesec vladavine, podrži duh zajedništva i djeluje u skladu s našom krilaticom "Hrana, zabava, druženje - uvijek sa srcem".

Prošli mjesec za vrijeme šefovanja BrankeI ostali smo ugodno iznenađeni kreativnošću i energijom kojom je Branka aktivirala naše članove, postavila zadatke i podigla na noge sve zaljubljenike u kuhanje i fotografiranje hrane. U njezinom Daskanju pridružili ste se masovnom fotkanju bilo čega na daskama – od kuhinjskih krpa, čipke, mreža, tila, muslina, vreća... i to ne samo kuhanih jela i kolača, nego svačeg drugog.

Nakon što nas je dobro protresla svojim prijedlogom, nije tu stala. Uslijedio je timski zadatak Petoboj ili pet na pet u kojem je prijavljene podijelila u timove i zadala temu za kuhanje i pečenje pet različitih jela. Natjecatelji istog tima morali su se međusobno dogovoriti koje jelo će koji od njih uzeti i pripremiti te fotografirati. Tri od pet zadanih tema bile su obavezne, a dvije su se mogle promijeniti, ovisno u dogovoru unutar tima. Onako usput samo, bili ste još pozvani  i na poslijepodnevni čaj.  

Konačne rezultate Daskanja i Petoboja možete pogledati u galeriji slika događaja, a Branki zahvaljujemo na inicijativi, provedbi i nadgledanju. Još se nije dogodilo da jedan cool chef na ovaj način obilježi svoj mjesec vladavine, podrži duh zajedništva i djeluje u skladu s našom krilaticom "Hrana, zabava, druženje - uvijek sa srcem". Time je naš izbor i odabir apsolutno potvrđen. Naravno da se veselimo i s nestrpljenjem očekujemo nova iznenađenja iz Brankine kuhinje!

Hvala Branka i još jednom sve čestitke!

Mušketiri

Bundevasto daskanje

Punjen plavi patlidžan za zimu by zokaoka

I moj Anis se daska

Petoboj

Petoboj

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.

Najava redovnog održavanja 04.12.2022 od 22-01h