Moj profil

10 najboljih crumblea koje morate isprobati

Prema receptima coolinaričara i cool chefova isprobajte najbolje crumbles koje možete zamisliti, slatke i slane, opojno mirišljave, neodoljivo sočne i savršeno hrskave.

Apple and cranberry crumble desert je s jabukama, brusnicama i cimetom zahvaljujući kojem naše kuhinje i usred ljeta mogu mirisati na slasni Božić.

Crumble od šljiva, prepun okusa sočnog ljetnog voća začinjenog kardamomom slastica je koju "kad jednom probaš zavoliš zauvijek".

Crumble od šljiva!

Crumble od crvenog voća i vanilije čaroban je desert zbog kojeg će Coolkin klub obožavatelja crumblea osjetno povećati svoje članstvo.

Apple & Cranberry crumble

Želite li se zasladiti, ali i uvjeriti da se šljive i čokolada božanstveno sljubljuju kušajte Crumble o šljiva i čokolade, koji čak i za svoj gušt spremite od duple smjese. A nakon što probate sočan i mirisan crumble od jagoda s bademima, proganjat će vas ideja da na proljeće i sami zasadite jagode.

Crumble s jagodama i bademima

Doista, kao što piše u komentarima jagodni crumble sa lješnjacima savršenstvo je bez mane koje treba servirati barem jednom tjedno.

Jagodni crumble sa lješnjacima

Crumble kocke sa jabukama maštoviti je trodijelni "kockasti" crumble  od tijesta s pekmezom, nadjeva od jabuka i nasjeckanih oraha i keksića. 

Crumble kocke sa jabukama!

S obzirom da je savršenog okusa i izgleda, sasvim je svejedno da li je crumble sa sirom, crumble, kolač od sira ili pak nešto treće.

Crumble sa sirom

Čim prije se uvjerite da je cheese crumble s jagodama desert koji je savršen u obje svoje uloge, i kao obogaćeni crumble i kao brzinski cheescake.   

Cheese Crumble sa jagodama

"Lažni" crumble s borovnicama i banananma desert je "2u1" koji je ako se jede topao, žlicom, crumble, a ako se hladan nareže na kocke, kolač.

Šareni pire s mrvičastim posipom koji morate probati ujedno je i slasni slani odgovor svima koji su se pitali je li crumble uvijek sladak.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.