Moj profil

Trofej Snježne kraljice 2007.

4. siječnja Zagreb će ponovo biti domaćin Svjetskog kupa Trofej Snježne kraljice, na kojem će, prema najavama, u ulozi predvozačice i domaćice natjecanja sudjelovati i Janica Kostelić.


U četvrtak, 4. siječnja ove godine u Zagrebu, na Sljemenu, održat će se ženska slalomska utrka FIS Svjetskog kupa Trofej Snježne kraljice. Samo nekoliko dana poslije Nove godine Zagreb će po treći put ugostiti najbolje svjetske skijašice koje će se na Crvenom spustu na Sljemenu boriti za prestižni naslov, odnosno Trofej Snježne kraljice. Iako će ove godine Trofej u natjecateljskom dijelu po prvi put proći bez Janice Kostelić, njezini obožavatelji nemaju razloga ni za tugovanje ni za nezadovoljstvo. Ona će prema najavama na ovogodišnjem natjecanju imati čak dvije uloge pa će nastupiti kao predvozačica i okušati se u ulozi službene domaćice Trofeja Snježne Kraljice.

Snježni spektakl koji se ne propušta za mnogobrojne građane Zagreba i njihove goste započinje već dan prije službene slalomske utrke, u srijedu 3. siječnja, u večernjim satima na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će se održati Ladies Night. U okviru ove manifestacije odvijat će se bogati zabavni program s koncertima među kojima je i onaj grupe Kool and The Gang. Naravno, tu je i javno izvlačenje startnih brojeva na kojem će biti prisutne i predstavit će se i sve natjecateljice. Na sam dan utrke posjetitelje s ulaznicom za snježni spektakl osim uzbudljivog natjecanja i svečanog proglašenja pobjednice očekuje i cjelodnevni World Cup Show, s mnogobrojnim koncertima koji će se odvijati na Krumpirištu na Sljemenu. No, i oni koji neće uspjeti nabaviti ulaznice ne trebaju očajavati. Za njih će kao i ranijih godina, na glavnom gradskom trgu od 15.00 do 21.00 sat biti organiziran paralelni World Cup Show s koncertima i prijenosom utrke u živo na velikom videozidu.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.