Moj profil

Foto zadatak iz rimskog vojničkog života!!!

Inspirirana bakom Todebo odlučila sam postaviti jedan foto zadatak koji uključuje malo razmišljanja, uživljavanja u rimski način života, kreativnosti i mašte.

Glavni cilj zadatka je uslikati ciba castrensia. Glavne natuknice o tome što je to naći ćete u mom kratkom članku

https://www.coolinarika.com/preview/clanak/o-prehrani-rimskog-vojnika/

Za ostalo se morate sami snać.

Dakle, morate uslikati osnovne živežne namirnice koje je rimski vojnik nosio sa sobom u što uvjerljivijem ambijentu. Da li ćete naći staru ciglu  ili dasku kao podlogu otići na neki lokalitet, možda nagovoriti vojnike npr. Dioklecijanove straže na Peristiluda poziraju uz komad "špeka" ili ćete se sami obući ili nagovoriti muža  da se obuće su staru plahtu  ili nešto što meni još nije palo napamet to je na vama. Poželjno je opisati kako ste došli do ideje, ubaciti koju latinsku riječ ili bilo kakav tekst koji može upotpuniti fotku.

Fotogafiju priključite na grupu Rimska hrana s oznakom - za foto zadatak.

Pravila ocjenjivanja preuzimam iz igre OVER100 dakle, nakon roka predviđenog za kraj igre ( a mislim da ću dati dovoljno vremena)  za najbolju fotografiju ocjenama od 1 do 5 glasaju samo oni koji su se uključili u igru.Ne može se ocjenjivati vlastita fotografija. Ja ne sudjelujem u igri, samo zanovijetam.

Nagrađujem tri (3) najbolje fotografije.

Rok za uključivanje u igru je 16.5. 2011.

Sve nejasnoće ili prijedloge za poboljšanje objašnjavam odnosno uzimam u razmatranje.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.