Moj profil

4 recepta za preukusna jela gotova u pola sata

Modrozelena alga spirulina, zbog svojih nutritivnih vrijednosti, zasluženo nosi titulu superhrane 21. stoljeća, a u kombinaciji s Vegetom postat će super dodatak i kreativna inspiracija za sve tvoje kulinarske kreacije

Neke ljude kuhanje opušta, nekima predstavlja način da se kreativno izraze, dok većina voli kuhati jer je obrok spravljen kod kuće ipak najukusniji. No, najbolji dio je uvijek vidjeti sretna i zadovoljna lica gostiju, prijatelja i obitelji nakon zajedničkog objeda. Hrana je ljubav i stvaranje, a uživajući u omiljenim zalogajima - hrana postaje i dio toliko nam potrebne self-care rutine.

Sve navedeno objedinjuje i novitet koji već osvaja kuhinje diljem Hrvatske, Vegeta&Spirulina – iznenađujuće dobra kombinacija koja nudi sjajan okus, praktičnost te brzu i jednostavnu pripremu jela. Vegeta sa spirulinom je zelenkasta, s omamljujućim mirisom povrća i algi, a osim zanimljive boje koja će uniijeti kreativnu svježinu na tvoj stol, svakom jelu daje zaokružen okus. Uz to, sigurno će te razveseliti i činjenica da kupovinom ovog proizvoda brineš za planet. Naime, limenka je 100% reciklabilna!

Vegeta&Spirulina je prvi proizvod ovakve vrste na tržištu

Osebujna kombinacija i jedinstven okus ovog dodatka jelima obogatit će tvoje kulinarske kreacije raznim nutrijentima, a samo jedna žličica Vegeta&Spirulina začina pretvorit će svaki obrok u remek (d)jelo. Briga o sebi i uravnotežena prehrana su važniji no ikada, a zbog njezinog vrijednog nutritivnog sastava, spirulinu mnogi nazivaju superhranom 21. stoljeća. S pravom, jer sadrži veliki udio proteina, brojne vitamine i minerale te ima snažna antioksidacijska i protuupalna svojstva pa je svakako dobra odluka uvrstiti ju u svakodnevne obroke.

(P)ostanimo kreativni

Ovaj će se ukusan novitet neodoljivo zelene boje savršeno uklopiti u razna variva, umake, rižota i tjestenine, ali i u preljeve za salate, dipove, marinade za meso, povrća, ribu ili tofu…. Granica je samo u tvojoj mašti. I dok spirulina garantira novi zamah jelima, prepoznatljiv okus Vegete, univerzalnog dodatka kojeg obožavamo već generacijama, garancija je uspjeha - baš svaki puta. 

Vegeta & Spirulina caruju u brojnim receptima i nakon ljeta

Imaš manje od pola sata za spremanje obroka? Imamo 4 sjajna recepta u kojima glavnu ulogu ima Vegeta&Spirulina.

1. Sjajan dip za druženja uz roštilj ili nedjeljni ručak

Omiljena obiteljska jela upotpuni s okusom grčkog dipa pripremljenog sa zanimljivim dodatkom spiruline i uživaj u osvježenoj kombinaciji zalogaja. Za ovaj ukusan dip potrebno ti je svega 5 minuta. Samo izmiješaj sastojke i posluži uz burgere, meso s roštilja, pomfrit ili jednostavno uz narezano svježe povrće: štapići mrkve, stapke celera, krastavaca…

2. Ukusna tapenada uz koju ljeto traje duže

Idealnu tapenadu za brze ljetne obroke ili fina predjela kroz cijelu godinu pripremi s maslinama i cherry rajčicama, a dodatak jedne žličice aromatične Vegeta&Spirulina zaokružit će okus ovog jela. Tapenadu posluži na popečenom kruhu ili preko pečenih odrezaka, a ako ostane viška, spremi ju u staklenku s poklopcem i čuvaj u hladnjaku.

3. Tople sendviče s avokadom i ricottom posluži kao predjelo ili laganu večeru

Tople sendviče vole svi, za doručak, ručak ili brzinski zalogaj kad smo u gužvi. Ovi zanimljivi sendviči gotovi su za samo pola sata, a oduševit će svakoga zelenim nadjevom i finim okusom ricotta sira. Mozzarella, avokado i maslinovo ulje donijet će okus Mediterana u svakom zalogaju, a dodatak Vegeta&Spirulina daju jelu zanimljiv twist.

4.Riblji tacosi su sjajan način da se i klinci zainteresiraju za ribu 

Tacosi su originalno meksičko jelo koje možemo usporediti sa sendvičem. U omotu od tortilje umjesto mesa, isprobaj verziju s filetima bijele ribe u morskoj soli i maslinovom ulju. Uz hrskavo svježe povrće, posluži umak od grčkog jogurta s dodatkom Vegeta&Spirulina, koji uz garanciju izvrsnog okusa, jelu daje i sjajnu zelenu boju te osebujnu aromu.

Vegeta & Spirulina, novi superfood začin jedinstven je dodatak mnogim jelima i sigurno će postati stalan gost brojnih kuhinja. Dobro poznata Vegeta osigurava dašak tradicije i uvijek savršen okus, dok spirulina unosi novu, kreativnu energiju u pripremi jela. Jednostavna i intuitivna uputa omogućuje ti potpunu slobodu u stvaranju: okušaj se u pripremi nove vrste rižota, daj tjestenini malo boje, mariniraj meso ili tofu na svoj način i pripremi najukusnije dipove za druženje s obitelji i prijateljima.

Novi superfood začin tu je za sva tvoja super jela! Dobar tek.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.