Moj profil

Klemissimo Madjarica u crvenom donjem rublju :)

Drage moje, evo da prezentiram novu "modernu" madjaricu ? Dvoumila sam se da li da objavim slike, ali kad sam ju probala znala sam da moram! Radi se u stvari o kombinaciji dva Bojanina kolaca i mojem stylingu intimnog dijela ?

Uradila sam kore (pekla sam 4 kore od navedene smjese) Bojanine Madjarice (to je tijelo ? ) , obukla je u predivnu pjenastu kremu Bojaninih Klemissimo klemsnita , s tim da sam malo "skratila" mjere, znaci prepolovila sam sastojke i jos kao detalj uzela sam 300 g jagoda (koje sam ljetos zamrznula) i pomijesala ih sa vrlo malo vode, te nekoliko puta "pulsirala" u multipraktiku (odmrznute, naravno), tako da ostanu i mali komadici. To se zajedno sam presula u plasticnu zdjelu sam mjerama i dosula jos toliko vode da imam oko 300 ml tecnosti (nije trebalo puno). Jedan dio toga sam stavila na vatru, a u drugome razmutila jedan puding od vanilije (poseceriti po ukusu !), te skuhala u zele.

Slagala sam kora-pola zelea (vruceg)-kora-polovina klemissimo kreme-kora-zele-kora-ostatak klemissimo kreme-ribana bijela cokolada

Kolac je predivan, preeedivan! Ko voli nek` izvoli ?

Bojci, znas vec sve... ❤️

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.