Moj profil

Odslužila sam kaznu ....

Dolazi moj sin (7-mi razred) u petak iz škole, pa kaže: Mama, hoćeš li ispeći keksića? Treba mi u  ponedeljak, da ponesem u školu za cijeli razred ... A meni nije bilo jasno zašto mu treba za ponedeljak, jer znam da ima petkom domaćinstvo, kada svaki put donese jedno dijete neku sladilicu od kuće.... Pa ga pitam: A zašto u ponedeljak? ❓Kaže on meni, sa osmjehom od uha do uha: Posvađo sam se sa drugom iz razreda. A rezrednica je rekla, ko se posvađa, mora na sledeći čas razredne zajednice da donese nešto slatko, napravljeno kod kuće, za kaznu ?. 

Kontam ja, jest pametna žena ?. Tako djeca na lijep način kažu roditeljima, šta su napravili u školi. Posle huljadu mojih pitanja, zašto i kako se je posvađao, obećam mu da ću mu već nešto napravit. Najvažnije je , da se je on sa drugarom pomirio, prije završetka časa. Al, kazna ostaje ? .

Uglavnom, sin se posvađo, a mama je odslužila kaznu uz Čokicine Linzere i Saneline Keksiće ?.

A pošto sam Linzere punila sa marmeladom od marelice i brusnica, i pošto sam napravila i Saneline Keksiće - to mi dođe kao 3 vrste keksova, znači da imam dvije svađe unaprijed odrađene ?.

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.