1. #1
  14.01.08. 12:57
  Joj da ovaj moj hoće nekad nešto skuhat ne bih mu ja branila! Još bih ga hvalila sve onako punih usta da mu povećam ego pa da kuha što češće te da meni ostane vremena da se igram vikendom i eksperimentišem :))) u kuhinji oslobođena svakodnevnog moranja kuhanja :)))
 2. #2
  14.01.08. 12:58
  Ma ne bi ni njegove bile loše samo da je mogao pregrmit stavit bar malo naribane mozzarelle. :)) Ali nisu valjda ni ovako bile baš fuj, zar ne? :))
 3. #3
  14.01.08. 13:03
  samo se vi prepucavajte a mi smo dobili dava super recepta.
  evo petice idu u ocjenu
  moja varijanta je sličnija tvojoj.u subotu sam ih radila jednu posudu za njega jednu za mene a cure baš ne vole lazanje pa sam njima složila musaku.jedino do čega sam došla naravno eksperimentiranjem da ih podlijem temeljcem(ili kocka kokošije juhe skuhana u 1/2 l vode)i onda budu sočne
 4. #4
  sinja-valjda će ga jednom prosvitliti, pa i on počne kuhati..
  pajica-to ti je ovan tvrdoglav do bola, a nisu bile nejestive samo meni su njegove prazne, a moje za prste ,ma što prste ruke polizati!!!!
  e kolačarica -moj isto više voli musaku i skoro sam i ja tako slagala al na kraju je ipak on isto radio svoju verziju!!!
  a to s temeljcem nije loše!!!!
  ;))))))))))
 5. #5
  14.01.08. 13:14
  I ja sam više za tvoju varijantu, nema lazanja bez bešamela! :)
 6. #6
  Eto i mene, dizem dva prsta za tvoju varijantu:))))
 7. #7
  14.01.08. 13:29
  Sinja, sve potpisujem! :) Da ih moj napravi (ma da bilo sta napravi), ja bi to hvalila danima :)
 8. #8
  14.01.08. 14:01
  Ma sta vam je cure! Niti sme da zvoca – niti da ga hvalim ako napravi nesto ( a sigurno nece )!!! Samo ostro ako hoce da lepo ruckaju…cim jednom pohvalis misle da to traje do veka…Moj dragi vec 17 godina nije dao ni predlog sta hoce za rucak, a kamoli da zvoca…sve mu se jadnom svidja … ( i zato ga beskrajno volim… ) ali ste mi zato vas dvoje bas slatki sa podelom…Kod nas su to tipicne balkanske podele – on ne ulazi u kuhinju ( i ne cacka nista ), ja samo vozim auto ( i ne cackam nista … mada uvek imam neke predloge u stilu: pojacaj grejanje, smanji radio, ugasi klimu i ostalo …ha.ha… )
 9. #9
  Vidiš tako ja vidim konstruktrivan dijalog među bračnim partnerima….i na megdan ,prijatelju, ti meni izađi, da mi u direktnom kuhinjskom dvoboju vidimo tko je bolji…moram mu priznati da je hrabar!Lazanje su kod nas doma moje područje, a roštilj njegovo…ne miješam se, samo sve pripremim i gledam.Scena bi i mene nasmijala.Već sam rekla kod gulaša, da vas dvoje predlažem za idealnog slijedećeg cool chefa!Prvi u povijesti tandem, nema to veze, ako je istina ono što moj ljubljeni stalno govori…mi smo jedna duša u dva tijela…
 10. #10
  14.01.08. 14:43
  Volim lazanje! Jedan recept imam sa bešamelom sličan tvom, al bez ribanog sira, a drugi je bez bešamela sa ribanim sirom i vrhnjem za kuhanjem. Moram priznati da su meni i jedna i druga verzija odlične, ali glasić dajem tvojoj!
 11. #11
  milicze-što se roštilj tiče ,kupim ugljen, operem povrće i to je moj dio posla…...uuuuu jedva čekam roštiljenje… nešto za cc mi je tako i anaS rekla da ne zna koga od nas dvoje pa najbolje da on ima kapu a ja pregaču, hihi!!!!!
 12. #12
  14.01.08. 15:20
  bas ste zakon. Dobro je kad ti muz zna kuhati, moj dragi pojma nema, ni jabuku oguliti ne zna. No ne slazem se s njim da je lazanje lagano jelo. O nikako. Lazanje je kalorijska bomba i pravo lazanje s besamelom i ragu sosom ima oko 700 kcal po komadu pa si vi mislite. Zato je kod mene rijetko na jelovniku, a i kore radim sama. Inace u besamel ide samo mlijeko, brasno i malo maslaca, a parmezan se posipa izmedju slojeva. Meni lasagne nije bez besamela tako da sam definitivno za tvoju verziju.
 13. #13
  ;)))))))
  latina -njegova ti sestra živi u rimu pa ti on meni tupi da je njegov način pravi i da on to iz prve ruke, a rezultat je dvojni, haha !!!!!
  čuje tvoj ne guli jabuke al je stručnjak oko kompa, moj kad zove drugu sestru preko voipa-onda mu klinceza sve namjesti!!!!!!!!
 14. #14
  14.01.08. 17:14
  ma nema to veze sto ona zivi u Rimu. Ima vise verzija lazanja, ali u svako ide besamel sos i meni je najfiniji s bolognese sosom koji si i ti radila, a moze i s povrcem i sa svacim kao i pizza skoro. Tako da ti ne moze tupiti da ti radis krivo jer je tvoje tipicno lazanje ala bolognese-tako ti n jemu lijepo reci da sam ti ja rekla, a vjeruj mi da nisam u krivu :)
 15. #15
  14.01.08. 17:16
  A to sto se muskih sposobnosti tice. Moj samo zna oko kompa i ako mu nesto kazem kako ja u kuci sve popravljam, on meni kaze a tko je wireless napravio pa se setkas s laptopom gore dole. Eto bar popravi sve sto treba oko kompa, a nije ni u krevetu za baciti, ne smijem se zaliti :)
 16. #16
  14.01.08. 18:36
  nevolim bešamel pa ga zamjenim kiselim vrhnjem kojeg razredim
  sa mljekom, ostalo radim isto
 17. #17
  14.01.08. 19:28
  Bas si me slatko nasmejala sa uvodom :D
 18. #18
  hahaa, pusti ga neka kuha – moj dođe pomoć, al moram ga još malo naučit kako da sam sve napravi i bez moje pomoći :)
  Odlične su i jedne i druge!!
 19. #19
  14.01.08. 19:34
  Haha, latina, ju gou grl:) A lazanje ne odbijam, spravljene na bilo koji nacin:) mada i moja rucica mase u tvoju korist, jer sir… je sir :) i treba ga u masama :)
 20. #20
  latina, a da nije za nista bi ga vec nogirala, ovako je dobro. komp i krevet-prolazi!!!!!!!!!! ;D