Moj profil
Upoznaj novu Coolinariku!
Upoznaj novu Coolinariku!

Upoznaj novu Coolinariku!

Coolinarika ti je do sad sa svojih više od 200.000 recepata pomagala u tome kako nešto skuhati. No tko god se kuhače uhvatio, zna da je kuhanje lakši dio. Ponekad je...

Lakše skuhat nego smislit

I zato je od danas tu nova, pametnija i ljepša Coolinarika. Zašto je bolja od stare Coolinarike? Kako ti može pomoći smisliti što ćeš kuhati danas? Kako predviđa što bi ti se moglo svidjeti, a kako pomaže u kupovini namirnica?

Nastavi prema dolje i kroz par klikova otkrij što je sve novo Coolinarika pripremila.

Image
Image

Pronađi baš sve što ti treba

Tražiš jelo koje je spremno točno za 15 min kad ti dolaze gosti? Filtriraj recepte prema vremenu pripreme. Nije ti do puno čitanja? Pretražuj samo video recepte.

Želiš nešto izazovnije? Izlistaj recepte prema složenosti i pronađi izazov dostojan chefa. Koji god tvoj proces u kuhinji bio - samo reci. Coolinarika će ti pomoći u moru opcija upecati pravu ribu. Na tebi je samo da je pripremiš.

Što imaš u hladnjaku?

Coolinarici možeš reći. Dat će ti ideju što s viškom povrća koje imaš, kako iskoristiti zalihe i kako spojiti nespojive sastojke. Kuhaj pametnije, kuhaj s onim što već imaš u smočnici ili hladnjaku. Unesi u tražilicu namirnice i od nečeg klasičnog napravi nešto potpuno novo.

Pronađi recepte
Image
Image

Tražiš inspiraciju?

Ili želiš provjeriti što je trenutno popularno i u sezoni? Spoj raznih trendova, kulinarskih tema, jela i recepata na jednom mjestu inspirirat će i oživjeti tvoj kulinarski životni stil. Inspiraciju možeš tražiti po receptima, jelima, namirnicama ili kroz blog sadržaj drugih korisnika.

Inspiriraj se

Upikni baš najbolji recept

Gledaš recept za pizzu, no je li to točno ono što tražiš? Ima li neki bolji recept ili možda samo drugačiji? Od sada možeš pogledati sve moguće recepte za pizzu, cheesecake s jagodama, ili stotinu drugih jela na jednom mjestu.

Opcija Jela super je i onda kad bi nešto tražio, no ne znaš ni što upisati u tražilicu. Kad tražiš po jelima, nema puno dilema. Samo klikaš, gledaš i čekaš onaj “E to mi se jede” trenutak.

Image
Image

Kreiraj okusni profil po svom apetitu

Ispuni kratki upitnik i kreiraj okusni profil koji pamti sve tvoje kulinarske afinitete. Jednom kad ga kreiraš, Coolinarika će ti moći servirati personalizirani sadržaj.

S vremenom uči što ti se sviđa, što često kuhaš, a što ti više nije zanimljivo. I rado te časti finim preporukama!

Image

Registriraj se i kreni:

  • Spremati recepte u kolekcije i kasnije ih lakše pronađi
  • Pristupati svom okusnom profilu sa svih uređaja
  • Unositi vlastite recepte, fotografije ili videe
  • Komentirati recept koji isprobaš i pohvali se fotkom kako ti je ispao!