Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.
Vrste kolačića: Tehnički, Marketing
Kokice sretna vam Nova godina
Sretno svima od srca :-)
Cure, sretna vam Nova ...
Sretna , zdrava i vesela Nova godina !
Drage moje cure, neka vam je sretan i veseo Božić, puno radosti i zdravlja iznad svega :-)
Taman pomislim kako su trgovine opustosene, svi se bore za makarone i tariguz, a djumbir, hren i limun nitko i ne gleda....kad ono
Kako je kokice moje drage, plasite li se virusa :icantstayhome:
U samoizolaciji. ionako više nisam zaposlena, na burzi čekam penziju, a ono malo što još radim i prije sam radila od kuće (ok, ponekad sam ipak išla do kolega i tamo odradila dogovoreno, pa još na piće i tako ...).
Kod nas je bilo panike, najviše za kvascem i toaletnim papirom ... Za krepati. Danas sam bila u trgovini, blizu nas, ima i kvasca i toalet papira i svega, police pune. Nemam baš neku rezervu, onako uobičajenu, možda umjesto dvoje sada imam tri litre ulja ...
Propalo nam putovanje u Rusiju, tko zna hoću li sa prijateljicama u Atinu (druga polovina maja) .... Vidjet ćemo.
Ne plašim se, ne paničarim, ali poštujem sve upute.
Cure moje drage, puse i ja saljem!
Ne bojim, ali pratim protokol. Sin mi je u rizicnoj grupi zbog hronicne astme, trebalo nam je 3 cijele godine da dodje do 98% kapaciteta pluca, pa mi se ne prolazi kroz sve to opet. Imamo sve lijekove za par mjeseci, pa se nadam da ce sve proci bez problema.
Imam prijateljicu koja radi na Mayo klinici. Oni nemaju dovoljno testova, a i kad ih urade, rezultate cekaju do 5 dana. Kaze da su im obecali dati najnovije testove koji trenutno daju rezultate ali ih nece dobiti do 1 Aprila, a do tada kako im bude. Jedan cijeli sprat bolnice su namijenili pacijentima ovog virusa, suspendovali su sve operacije koje se smatraju nekriticnim, i ne dozvoljavaju posjetiocima da dodju vise u posjete. Kaze da joj je taj dio najgori, jer ima dosta pacijenata koji su na samrti (nevezano za virus) a ne mogu im dozvoliti da porodica dodje u posjetu (ponekad naprave izuzetak jednom clanu porodice a ostali ne mogu)...
Zdravo,i ovde je zabranjeno -posjete u bolnici,no za djecu i onkološke paciente i ove na samrti je dozvoljeno posjetit,svi moramo na izlazu u ulicu stavit respirator ili masku pod kaznom 400 eura,pozdrav iz zaražene Češke
Mi ne nosimo maske, neki rade od kuce ali ja noram na posao, idem svaki dan vlakom. Ponekad sam sama u vagonu, sreca. Srednje skole i fakulteti zatvoreni. Starim ljudima zabranjen posjet u domovima.
Kod mene u marketu ima svega, stalno pune i dovoze ali u drugim mjestima je dosta tiga opustoseno.
Pokretni penzici se ne drze pravila da ostaju kod kuce. Oni svojim kolicima po gradu i marketu gdje ima puno ljudi,nista se ne boje.
Cvjeto cuvaj sina posebno !
Moj sestric se taman odselio u Spanjolsku na fakultet, hoce tamo najboljem fakultetu da uradi svoj magister rad, ali sad sve zatvoreno pa izoliran u studentskom stanu sjedi nikud ne moze. Pa niti ici kuci niti ostati. Studira online koliko moze
Nadamo da sve uskoro proci
Od 17-05 zabrana izlaska za sve.Stariji od 65 godina ne smiju izlaziti.Osnovci imaju časove preko TVa,od sutra bi trebali i srednjoškolci.Studenti on Line .Svi koji mogu rade od kuće.Gradski i međugradski prevoz ukinut.Maski i sredstava za dezinfekciju nema,trebalo bi da stigne.Za radnje ne znam,nisam tri dana izašla,deca nam donose sve što treba.
U Splitu rade samo dućani u kojima se prodaje hrana. Svi ostali dućani , pijace,restorani i dr. su zatvoreni. Van se može ići ako je nužno , kratko i brzo sve obaviti, , ali mora se držati rastojenje od 2 m i sa maskom , naravno. U dućanu se odmah pošpricaju ruke , a u dućanima je veoma malo ljudi...
javna okupljanja zabranjena . policija je rastjerivala pješake na Rivi, Marmontovaj , na boćalištima . Javnog prevoza nema .
Split je pust, nigdje žive duše . To je zadnja tri dana , a ranije bilo je dosta problema sa disciplinom.
Škole / sve / drugi tjedan imaju program na tv. Nas dvoje gledamo. Naš Luka ucenik je trećeg razreda , redovno prati , oduševljen je učiteljem na tv. Njegova učetiljica , a svi su povezani svakodnevno im i pored škole na tv zadaje zadaću , oni joj šalju radove ... To u svezi škole strašno me i to pozitivno iznenadilo....
U Splitu još nema puno sa koronom i za svakog se zna odakle je dobio... ima ih dosta u izolaciji . Hoćemo li broj sa koronom eskalirati , ne znamo...
Maske imamo. Kako imamo brod , Saša kada u proljeće radi na njemu (pituranje) mora imati masku ... tako da ih je imao i sada je donio kući... od sredstava za dezinfekciju imam alkohol. Najviše upotrebljavam alkoholni ocat , a sanitar za pod , otirač .... kažu da može i to jer drugih stvari nema za kupiti... i alkohol smo imali na brodu , sada ga nema ni za lijeka....
u stanu smo , disciplirani smo, cuvamo se...
#OSTANITE DOMA
Cuvajte se kokice drage... Kod nas je uzas, plasimo se talijanskog scenarija. Prodje po 12 sati da ne skidam odijelo i masku. Ljudi padaju ko kruske. Odjeli su prepuni, kriticno stanje...
Najmanje sto mozete ucinit je postivat mjere, .... dodje mi da samaram ove sto prosvjeduju
ljubim vas sve... i ove u dZbunju... samo ako imaju maske
@tajana76 ,puno pozdrava iz najviše zaražene države..Češke,sumnjam,da kod Vas nije tako ,ovaj ital.scenarij je kod mene,puno pozdrava iz grmlja
Bok cure, lijepo vas je vidjeti. Kod nas isto puni lockdown, osim skola/uni. Ja radim svaki dan (u koledzu), sad uz visor moramo imati i maske - studenti nas nista ne razumiju, jos kad ja trtljam s akcentom lol
Nadajmo se da se nazire kraj...
Pozdrav iz jedine drzave na svijetu bez maski! Ali stanje je i ovdje gadno i ozbiljno!
Jos uvijek nije dovoljno straha u ljudima da bi postovali sve preporuke i mjere opreza. Pogotovo ne omladina.
Zatvaraju se mjesta za okupljanja i druzenja , marketi i robne kuce su otvorene. Neki butici iznose svoje stvari van na trotoar ili ulaz, lakse kupiti. Ja sam juce kupila pakovanje sapuna i sampona na ulici ispred radnje, platila mobitelom tako da nisam morala ni uci. Bas dobro. Ali danas sam morala u apoteku i supermarket, ali ide dobro kad se drzi rastojanje.
Cuvajte te svi! Pozdrav
Kod nas opet lockdown. Neki poštuju mjere, neki ne. Kod nas muž pozitivan, pa je deset dana u karanteni, kći isto pozitivna - u ordinaciji u kojoj radi svi su pozitivni i u karanteni do srijede. U obitelji još dvoje zaraženih, ali ne žive s nama. Ja bez znakova, ali isto u karanteni, radi muža. Dogodilo se iako smo svi poštivali mjere, nosili maske, niso se družili nit izlazili ako nije baš bilo potrebno.
Vidjet ćemo.
Narode moj dobri, nadam se da će se ovo stanje jednom smiriti, iako mi trenutno izgleda nevjerovatno i ne mogu da zamislim kako će svijet izgledati kad se to desi... Čuvajte se! Njemačka, Češka, UK, Švedska, Slovenija - mislim na vas! I na Holandiju, i na SAD, i na sve ove naše male jadne zemljice... Ljubac ispod maske vam šaljem!
vsevem napisao/la:
Kod nas opet lockdown. Neki poštuju mjere, neki ne. Kod nas muž pozitivan, pa je deset dana u karanteni, kći isto pozitivna - u ordinaciji u kojoj radi svi su pozitivni i u karanteni do srijede. U obitelji još dvoje zaraženih, ali ne žive s nama. Ja bez znakova, ali isto u karanteni, radi muža. Dogodilo se iako smo svi poštivali mjere, nosili maske, niso se družili nit izlazili ako nije baš bilo potrebno.
Vidjet ćemo.
da i eto ostaje pitanje sta nas stiti i cuva ?? Maske, odstojanje, alkohol za ruke ? Ima li isra efikasno ?
Meni je najgore sad na posku, imamo puno posla pa nam uskacu omladinci pri potrebi a poznato je da oni nose najvise zaraze! Oni na njihovu srecu ne budu bolesni ali zaraze druge i nimalo ne postuju pravila. Buntovnici
Tesko je sve ovo, jako tesko !
Drage moje kokice,
Neka vam je čestit Božić i sretna, zdravija i vedrija Nova 2021!
❤
Svim cool prijama Saša i Mira čestitaju Novu godinu....
© Podravka d.d. 2003.—2021.
Coolinarika je registrirani žig Podravke d.d.
Internet direktorij
Podravka korporativne stranice
Brandovi
Vegeta stranice
Coolinarika
Društvene mreže
Youtube
ISSUU
Flickr
Viber
Neka nam je sretna, a zdravlje da posluži, pa će biti nekako