Moj profil
Prijavi se i osvoji: Podravka dijeli 20.000 paketića sjemenki originalnih sorti paprike „Podravka“
Prijavi se i osvoji: Podravka dijeli 20.000 paketića sjemenki originalnih sorti paprike „Podravka“

Prijavi se i osvoji: Podravka dijeli 20.000 paketića sjemenki originalnih sorti paprike „Podravka“

21.2.2020.coolinarika

Najbržima na kućnu adresu stiže uzorak sjemenki zajedno s uputama za sadnju i pričom o našim paprikama.

Slatko je ubrati plodove vlastitog rada, a još je slađe od njih napraviti jelo u kojem uživamo, u ovom konkretnom slučaju – ajvar. Samo za sebe, za cijelu obitelj ili kolege na poslu, osjećaj zadovoljstva da smo napravili nešto svoje jednako je dobar. Kako biste uzgojili paprike nije nužno imati veliko predznanje niti ogroman komad zemlje ili vrta. Dovoljan će vam biti i balkon, malo ljubavi i pažnje te upute koje, uz sjemenke paprike, stižu svakom od 20.000 sretnika koji se do 6. ožujka prijave na web stranici i ostave osobne podatke i adresu.

100% okusa, bez konzervansa i bogatstvo povrća

Fin i uravnotežen okus Podravka ajvar može zahvaliti genetskom nasljeđu, blagoj klimi te plodnoj zemlji na kojoj rastu originalne crvene paprike „Podravka“ i „Slavonka“, razvijane od strane naših stručnjaka punih 10 godina. Naše paprike se prerade u roku 3 sata od zaprimanja čime osiguravamo da sve prirodne nutritivne vrijednosti ostanu netaknute. Upravo zato je  Podravka ajvar bogat prirodnim nutrijentima, uvijek fin i uravnotežena okusa, spreman da upotpuni vaše kreacije.

Zasadi i ti! Prijavom na web stranici dobivate priliku uvjeriti se u jedinstvenu kvalitetu originalnih sorti paprike „Podravka“.

Razmazite svoje nepce najukusnijim ajvarom

Dok brinete o vašim biljkama, zalijevate mladice, dohranjujete zemlju i veselite se prvim plodovima sočnih, crvenih paprika, uživajte u provjerenim okusima slasnih Podravka ajvara, bilo da ste fan blažih okusa ili pak onih ljutih, ajvar najviše volite namazan na komad svježeg domaćeg kruha ili u gulašima i mesnim delicijama. Veselimo se vašim prijavama, posijanim sjemenkama i uzgojenim paprikama!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.