Moj profil

Pravila nagradnog natječaja „Coolinarika blagdanski kutak”

Pravila nagradnog natječaja „Coolinarika blagdanski kutak” (u daljnjem tekstu: „Pravila“)

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: „Nagradni natječaj“) je Podravka d.d., OIB 18928523252, 48000 Koprivnica, Ulica Ante Starčevića 32 (u daljnjem tekstu: „Priređivač“).

Na Nagradni natječaj primjenjuju se ova Pravila koja su obvezujuća za sve sudionike. Priređivač zadržava sva prava izmjene i dopune ovih Pravila u bilo koje vrijeme tijekom trajanja Nagradnog natječaja. O svim eventualnim promjenama Priređivač će sudionike obavijestiti objavom na: Coolinarika Communityju na Viberu (https://bit.ly/385e5VR).

Priređivač ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o izmjenama i dopunama Pravila sve dok su te promjene objavljene na navedenoj poveznici.

Članak 2. - Naziv Nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv Nagradnog natječaja je „Coolinarika blagdanski kutak. Nagradni natječaj traje od 22.12. do 05.01.2021. godine u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Članak 3. - Svrha Nagradnog natječaja

Svrha Nagradnog natječaja je povećati bazu pratitelja Coolinarika zajednice na Viberu, ojačati povezanost s korisnicima, saznati informacije potrebne za definiranje interesa pratitelja i promovirati Priređivača.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju

U Nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na Coolinarika Viber Communityju na: https://bit.ly/385e5VR pokrenuti bot pritiskom na objavljeni link unutar communityja ili pritiskom na gumb s prikazom robota u gornjem desnom kutu ekrana te ispuniti sve informacije koje bot traži.

Svaki sudionik sudjelovanjem u Nagradnom natječaju do 05.01.2021. godine u 23:59 sati automatski ulazi u izbor pobjednika odnosno u izbor za nagradu.

Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju i biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po izvlačenju dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Članak 5. Pogrešne i neregularne prijave

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionika za vrijeme trajanja Nagradnog natječaja, a posebice u sljedećim slučajevima:

  1. Ukoliko sudionik prekrši Pravila ili ostavi netočne ili nepotpune osobne podatke prilikom unosa osobnih podataka.
  2. Ukoliko prijava sadrži nezakonit, opasan, zlonamjeran, rasistički, klevetnički, opsceni, pornografski, vulgarni ili ksenofobni sadržaj. Prijava ne smije prikazivati ili pozivati na kriminalna ili nezakonita ponašanja.
  3. Ukoliko se pokaže da je ostvarena prijava generirana skriptama, makro naredbama i drugim oblicima automatizma ili bilo kakvim programskim rješenjima.
  4. Iz bilo kojeg drugog razloga za koji Priređivač procijeni da utječe na pravednost natjecanja.

Članak 6. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 35 jednakih nagradnih poklon paketa koji se sastoje od:

  • Vegeta vrećica 250 g
  • Francuska juha 64 g
  • Crni papar mljeveni 20 g
  • Kukuruz šećerac, 150g
  • Grašak limenka 420 g
  • Ajvar blagi 195 g
  • Dolcela instant suhi kvasac 7 g
  • Dolcela vanilin šećer 10g 5 + 1 gratis
  • Dolcela prašak za pecivo 12g 5 + 1 gratis
  • Dolcela puding vanilija 37 g
  • Dolcela puding čokolada 45 g
  • Lino Lada Gold 350g
  • Pekmez od šljiva 440g
  • Pileća pašteta s vrhnjem 95g
  • Mesni narezak 150 g
  • Fant za punjenu papriku i sarmu 60 g
  • Fant za tortilje 40 g
  • Eva tuna salata kus kus 160g
  • Kviki choco #lols gin tonic 60g
  • Kviki choco #lols rum kokos 60g
  • Šumi herba ice-eukaliptus 70g
  • Naljepnica 30x30mm
  • Kutija

Članak 7. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri Priređivača. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 05.01.2021. godine u 23:59 sati. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih Pravila. Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od količine definirane u članku 6. ovih Pravila.

Članak 8. - Objava rezultata Nagradnog natječaja

Pobjednicima će se ishod Natječaja komunicirati putem email adrese koja je upisana u botu od strane samog Sudionika.

Članak 9. – Identifikacija dobitnika nagrada

Svi dobitnici dužni su, na traženje Priređivača, svoj identitet potvrditi vlastitim važećim osobnim dokumentom.

Članak 10. - Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnicima će poklon paketi biti dostavljeni na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata Nagradnog natječaja.

Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik obratio Priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Priređivač Nagradnog natječaja ne snosi nikakvu odgovornost za zakašnjele, izgubljene ili krivo upućene pošiljke kao niti za neurednu dostavu (kada je dobitnik obaviješten o pristigloj pošiljci, ali je nije preuzeo).

Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada (umjesto nagrade koji mu je stručni žiri Priređivača dodijelio). Nagrada je neprenosiva.

Članak 11. - Način upoznavanja sudionika s Pravilima Nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u Nagradnom natječaju oglašava se od 22.12.2020. godine na https://bit.ly/385e5VR i na www.coolinarika.hr.

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju i obvezuju se poštivati prava i obveze iz ovih Pravila.

Svi sudionici Nagradnog natječaja upoznati su s „Pravilima zaštite privatnosti“ navedenima na web stranici www.coolinarika.hr kao i s „Uvjetima korištenja“ iste web stranice i pravilima korištenja Viber aplikacije na https://www.viber.com/en/ te su sa svim navedenim suglasni.

Sudionik u bilo kojem trenutku može izaći iz zajednice, a izlaskom iz zajednice za vrijeme održavanja Natječaja gubi pravo na sudjelovanje u Natječaju.

Članak 12. Zaštita osobnih podataka sudionika

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, svaki sudionik je suglasan da se, ako postane dobitnik u Nagradnom natječaju, svi ustupljeni podaci u Coolinarika blagdanskom botu javno objave na Internet stranici Priređivača, bez ograničenja.

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju, sudionik je upoznat da Priređivač prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke koje je sam pružio kao uvjet za dostavljanje nagrade u Nagradnom natječaju čime se ti podaci jednokratno dijele s dobavljačem usluga koji dostavlja nagradu (ime i prezime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona) i u svrhu kontaktiranja dobitnika radi dogovora oko dostave nagrade. Takve treće strane uključuju dobavljače koje Priređivač angažira radi ostvarenja svrhe prikupljanja osobnih podataka. Osobne podatke sudionika treća strana neće koristiti ni u koju drugu svrhu osim dostave nagrade. Sve osobne podatke koji se prikupljaju u vezi s ovim Nagradnim natječajem, Priređivač zadržava u sustavu pohrane sve do isteka roka za podnošenje eventualnih tužbi povodom održavanja ovog Nagradnog natječaja, odnosno najdulje dvanaest (12) mjeseci.

Sudionik ima pravo, sukladno odredbama “Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679”, u svakom trenutku tražiti ispravak podataka, brisanje podataka, pravo na prigovor, pravo na obustavu obrade podataka. Sudionik može ostvariti svoje pravo putem e-pošte: dpo@podravka.hr. Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoju privolu u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju. Priređivač je obvezan osigurati brisanje prijavljenih osobnih podataka dobivenih od strane sudionika u slučaju da sudionik traži obustavu obrade podataka.

Članak 13. - Rješavanje spora

U slučaju spora između Priređivača i sudionika Nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Koprivnici.

Članak 14. - Mogućnost prekida Nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile koja je izvan kontrole Priređivača, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba Nagradnog natječaja.

Članak 15. - Ostale odredbe

Priređivač ne odgovara za zakašnjela, nepotpuna i nepravilna sudjelovanja na Nagradnom natječaju. Odluke Priređivača Nagradnog natječaja o svim pitanjima u vezi s Nagradnim natječajem i ovim Pravilima su konačne i vrijede za sve sudionike. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, Pravila imaju prednost u odnosu na sve druge potencijalne objave, bilo u tiskanom, elektronskom ili bilo kojem drugom obliku. Autentično tumačenje ovih Pravila određuje isključivo Priređivač.

Koprivnica, 20.11.2020.

PODRAVKA d.d. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.