Moj profil
Jesi li ljut kao papar ili crven kao paprika? Otkrij nam svoje anegdote i osvoji vrijedne nagrade
Jesi li ljut kao papar ili crven kao paprika? Otkrij nam svoje anegdote i osvoji vrijedne nagrade

Jesi li ljut kao papar ili crven kao paprika? Otkrij nam svoje anegdote i osvoji vrijedne nagrade

Imaš dobro začinjenu anegdotu? Kupi Vegeta Maestro crni papar i Vegeta Maestro crvenu papriku, sačuvaj račun, podijeli priču s nama i sudjeluj u natječaju za vrijedne nagrade.

Dobre priče su kao dobra hrana - trebamo ih dijeliti s drugima, a anegdote su kao recepti – treba ih zapisati da se ne zaborave! Znamo da ih imaš, pa hajde da ih čujemo, a potom i nagradimo. Je li tvoja priča mrvicu ljuta priča ili trunčicu nelagodna? Nakon što kupiš Vegeta Maestro crni papar, mljeveni ili u zrnu te Vegeta Maestro crvenu papriku, slatku, ljutu ili dimljenu, sačuvaj račun, podijeli ju s nama i sudjeluj u natječaju za vrijedne nagrade.

Crvena paprika je nezamjenjiv začin svakog ukusnog jela, a osim što jelima daje lijepu boju, caruje u jelima poput gulaša i paprikaša, ali i u raznim mesnim marinadama. Papar je svima dobro poznat, ali uvijek uzbudljiv. Za koju god namirnicu se odlučili, Vegeta Maestro crni papar savršeno će se slagati. Mesu će dati jačinu, jajima i gljivama naglasit će okus, a morskim plodovima poboljšati aromu. Pronađite inspiraciju u njima, napišite nam priču i osvojite nagrade.

Ljut kao papar ili crven kao paprika – važno je da je priča dobra

Malo tko od nas se barem jednom u životu nije našao u situaciji iz koje je izašao ljut kao papar ili pak crven kao paprika od nelagode koja ga je snašla. S vremenom takve priče blijede, zaboravimo ih i pređemo preko tih ljutih trenutaka i crvenih obraza, no sada je vrijeme da ih ponovno stavimo na pladanj. Što čekaš?

Nagradni natječaj Ljut kao papar ili crven kao paprika odvija se na stranici  https://www.zacini-inspiracije.hr/ od 4. do 30. studenog 2021. Što je potrebno napraviti?

  • Kupi jedno pakiranje Vegeta Maestro papra i jedno pakiranje Vegeta Maestro paprike
  • Priloži i sačuvaj račun te priloži njegovu sliku kao dokaz o kupnji
  • Napiši zanimljivu anegdotu u kojoj si se crvenio kao paprika ili bio ljut kao papar, bilo da je tebi netko zapaprio život ili si baš ti nekome dobro začinio situaciju
  • Ostavi svoje podatke, čekaj da žiri odabere najkreativniju prijavu i možda si to baš ti!

Nagrade su paprene, a evo i koje!

Najkreativnija ljuta paprena ili nelagodna crvena priča osvaja iRobot Roomba S9, kako bi i nakon uživanja u pripremi hrane sve bilo čisto, druga anegdota prema odabiru žirija osvaja Console Playstation 5, za zabavne trenutke za cijelu obitelj, a još petero vas čekaju sjajni Vegeta Maestro poklon paketi.

Ljuto, crveno, sve je to normalno. Ljudi stvaraju priče, a priče čine život. Uz začine inspiracije stvaraš i uspomene, a osvajaš i vrijedne nagrade.

Sretno svima!

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.