Moj profil

Nikad jednostavniji cheesecake

Slavna slastica cheesecake nikad se jednostavnije nije pripremala otkad je u pomoć uskočila Dolcela.

Slavni cheesecake zasigurno ima mnoštvo svojih varijanti i samo je jedna priprema dovoljna da ovu slasnu tortu lansira na sam vrh popisa omiljenih slastica u vašem domu. Isprobajte i varijantu koju vam nudi Dolcela i na stol iznesite slasticu koju ste pripremili bez pečenja. Pakiranje sadrži već gotovu mješavinu za izradu podloge od mljevenog keksa, kao i mješavinu za kremu kojoj samo morate dodati slasni kremasti sir. A za one koji uvijek traže nove izazove, dodali smo i ekstra ideje za originalne kreacije!


Pa krenimo! Mješavinu za podlogu istresite u posudu i navlažite s 3 žlice mlijeka te dobro promiješajte. Dodajte otopljeni maslac i sve zajedno dobro izmiješajte.


Dobro izmiješanu masu istresite u kalup za torte (Ø 24 cm). Utisnite smjesu žlicom kako biste dobili jednoličnu podlogu (pa stavite u hladnjak). Da biste pripremili kremu, u hladno mlijeko uspite mješavinu za kremu.


Nakon što ste ju dobro izmiješali električnom miješalicom oko 3 minute, dodajte joj razrađeni sir. Izmiješanu kremu nanesite na ohlađenu podlogu od keksa.

Budite kreativni s Dolcelom! Isprobajte Cheesecake i u ovim kombinacijama:

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.