Moj profil

Jedini slatko slani recepti koje ćete poželjeti za Uskrs

Imamo nekoliko prijedloga kako možete obogatiti blagdanski stol maštovitim, ali i jestivim kreacijama, a već i samu njihovu pripremu pretvoriti u zabavu.

Proljetni slani kolač

Iako u sastojcima nema cvijeća, kolaž od tikvica, luka, rajčice, mladog luka i šparoga posložen je u cvjetnu, a što je najbolji dio – jestivu kreaciju. Cvjetna slika savršeno će se uklopiti u svaku prigodu pa proljetni slani kolač uredite u skladu s preferencijama i vlastitim viđenjem proljeća. Jednako maštovit i nadasve ukusan prijedlog za ljubitelje slanih zalogaja dolazi u obliku pizza kuglofa. Poslužite ga na način da otkinete dio još toplog kuhglofa i umočite u pripremljeni umak.

Okrugli kroasani s čokoladom i jagodama

Mogli bismo se složiti da svaka priča ima svoj početak i kraj, a mi smo stvorili slatku priču na način da smo podijelili uloge između kroasana, čokolade i jagode. Kad se među slasticama pojavi zeko, onda znamo da su u pitanju uskrsne dekoracije. Zeko cupcakes jednostavni su za izvedbu, a u mnoštvu uskršnjih dekoracija, razveselit će im se najmlađi koji mogu i sudjelovati u njihovoj izradi. Pakiranje maffinsa, malo šlaga, šaka pjenastih bombona, par žlica šećera i rezultat je jestiva home made dekoracija. Kremasta rolada s mrkvicama još je jedan od prijedloga za pripremu blagdanskih slastica. Mrkvice u ovoj roladi nisu jedan od sastojaka, već dekoracija, ali toliko simpatična da će je jednako zavoljeti i ljubitelji povrća i kremastih kolača.

Kremaste jagoda šnite

Kao što su lastavice i visibabe prvi vjesnici proljeća, jagode u kolaču najavljuju da je proljeće u punom jeku. Kolač u kojemu su jagode u svakom sloju su kremaste jagoda šnite. Ukrasite ih puslicama koje se zajedno s ovim jagodičastim desertom tope u ustima. Torta rezervirana za romantičare je flower cake ukrašena cvjetnim motivima izrađenima od kreme i jestivih boja. Trend koji je preplavio je društvene mreže, odnosi se na torte koje  izgledaju poput dvodimenzionalne slike i podsjećaju na scene iz crtanih filmova. ukrašavanje torti paletom od pastelne boje i crne koja ističe rubove. Dvojite li kako će cartoon cake ispasti, potražite cjelokupan postupak u video receptu.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.