Moj profil
Uživajte u kruhu s tvrdom korom uz Panasonicov pekač kruha “Croustina”
Uživajte u kruhu s tvrdom korom uz Panasonicov pekač kruha “Croustina”

Uživajte u kruhu s tvrdom korom uz Panasonicov pekač kruha “Croustina”

Ovaj pekač kruha, elegantno dizajniran prvenstveno zbog europskih kupaca, stvara autentičnu hrskavu koru u ovalnom obliku, svježu kao iz lokalne pekarnice

Nova dimenzija obiteljskih ručaka

Pečenje kruha kod kuće može doista probuditi osjetila: poznate arome koje ulaze u sve prostorije vašeg doma i podatan okus toplog netom pečenog kruha sigurno će oduševiti svakoga.

Od sada pekari amateri mogu zadovoljiti svoju želju za teksturom i izdašnim zagrizom u autentični domaći kruh s tvrdom korom ispečen u njihovom domu zahvaljujući „Croustini“ – Panasonicovu inovativnom pekaču kruha.

Pečenje za obiteljske ručkove i druženja ne može biti jednostavnije od Croustininih 18 praktičnih automatskih programa s kojima se na dodir gumba može peći sve: od kolača, tijesta za pizzu i džemova do kruhova bez glutena.

S kvalitetom koja je u srcu Croustine možete ukloniti i nepotrebne aditive, šećer i sol prisutne u kupovnim kruhovima tako da odaberete vlastite zdrave sastojke za krajnje svježe iskustvo kod kuće.

Obogaćivanje osjetila teksturom

Prema dr. Morgaine Gaye koja surađuje s Panasonicom kao konzultantica za budućnost prehrane, tekstura je jedan od najvećih trendova, a Croustina je posebno stvorena baš za to.

Živimo u svijetu koji je sve više virtualan i optimiziran, plosnat, tanak ili digitalan, i stoga žudimo za teksturom kao dodatnom zanimljivošću i zadovoljstvom. Tako tekstura dolazi u prvi plan, posebno u svijetu hrane, i osim važnosti okusa, sve je veći fokus na važnost osjećaja hrane u ustima.“

Ručno stvaranje savršene tvrde kore zahtijeva žilavije tijesto, ali uz Croustinu nema potrebe da satima mijesite i oblikujete. Optimizirana oštrica za miješenje drži i rasteže tijesto dok se ono prima za ugrađena rebra posebno konstruirane ovalne posude za pečenje. To omogućuje dosljedne rezultate koji oponašaju proces miješenja vještih pekara, stvarajući hrskavu, mirisnu koru i optimalno iskustvo jedenja kruha.   

Kućna pekarnica na razini profesionalaca

Kad se Croustina uključi, dva jedinstvena temperaturna senzora zajednički rade na tome da se tijesto diže dosljedno tijekom fermentacije.

Bez obzira na veličinu ili stil vaše kuhinje, novi će se pekač kruha savršeno uklopiti u vaš dom. Konceptualizirana i dizajnirana u Europi, Croustina dolazi u elegantnoj mat crnoj ili bijeloj boji kako bi se uklopila u moderne interijere. Sa svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom može neupadljivo biti na bilo kojoj kuhinjskoj radnoj površini i peći ukusan kruh koji kao da je netom stigao iz lokalne pekarnice.

Uz Croustinu vašoj kreativnosti neće biti granica, a inspirirati se možete i na Panasonicovoj stranici https://experience-fresh.panasonic.eu/recipes-by-product/breadmaker/ koja nudi gotovo 160 recepata za pekače kruha, a na Coolinarici smo nedavno objavili recept za chutney od bundeve, jabuka i suhih marelica pripremljen u Panasonicovom pekaču kruha.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.