Moj profil
Tri proizvoda za savršeno čist, dezinficiran i mirisan dom!
Tri proizvoda za savršeno čist, dezinficiran i mirisan dom!

Tri proizvoda za savršeno čist, dezinficiran i mirisan dom!

Čišćenje doma često je zahtjevan i nimalo jednostavan zadatak koji oduzima mnogo dragocjenog vremena i energije. Otkrijte tri sredstva za čišćenje uz koje će vaš dom zablistati u trenu

Pripadate li u skupinu osoba koje peru ruke do deset puta na dan, smanjujete rizik od infekcije i zaraze za gotovo 40% u odnosu na one koji to čine primjerice do pet puta, pokazuju istraživanja. Naravno, higijena ruku samo je dio dnevnih rituala kojima se odupiremo potencijalnim bolestima jer jako je važno i kako živimo, u kakvim uvjetima provodimo vrijeme, odnosno jeli naš prostor dovoljno čist kako bi bili sigurni da nam ne prijete potencijalne bakterije ili virusi. Rijetko tko će reći da uživa u dugotrajnom čišćenju i gotovo svi tražimo praktične savjete kako bi taj posao olakšali.

Internetske tražilice rado će odgovoriti na svako vaše pitanje u kojem očekujete odgovor kako s lakoćom vaš prostor može izgledati čist kao „apoteka“ te laboratorijski dezinficiran, ali stvarnost onda pokaže zube i osvijestite da vam je ipak najbolji i najsigurniji saveznik dobro sredstvo za čišćenje. No, ne bilo koje jer prvenstveno za sebe, ali i svoje najmilije želite ono koje je provjereno, od pouzdanog proizvođača i koje će ne samo očistiti nego i dezinficirati prostor. Naravno, sredstvo koje je saveznik svakog doma i čiji je učinak vidljiv u malo vremena, a ipak daje dugotrajniji rezultat.

Dezinfekcija nam je svima danas „novo normalno“. Više nije pojam samo očistiti dom, odnosno pobrisati prašinu i prljavštine,  već imati osjećaj sigurnosti kada znamo da su primjerice, na kuhinjskim površinama ne samo uklonjene tvrdokorne masnoće, da nema neugodnih mirisa,  već i da smo se riješili gotovo svih bakterija i virusa. Premda se ponekad može činiti da će vam za čišćenje kuhinje nakon nedjeljnoga obiteljskoga ručka trebati dosta vremena da sve vratite u prvobitno blistavo stanje, ne treba unaprijed očajavati jer dostatno je samo jedno sredstvo, Mr Muscle, sredstvo za čišćenje kuhinjskih površina s mirisom limuna. Dovoljno ga je poprskati, ostaviti par minuta da djeluje i onda sve obrisati. Za pet minuta kuhinja je čista ali što je itekako važno i dezinficirana. Prednost je i ta da isto sredstvo može očistiti gotovo sve u vašem stanu, od zidova do električnih aparata.

Ista stvar je i s kupaonicom. Tragovi sapuna te raznih sredstava za tuširanje na pločicama i sanitarijama nisu blistav prizor, no i za to postoji učinkovito rješenje. Kvalitetno sredstvo za čišćenje kupaonice Mr Muscle uklonit će sve mrlje od sapuna, ali i sve bakterije i viruse, odnosno dezinficirati površine, a ostaviti ugodan miris mandarine. WC školja pak, sigurno je izazov za čišćenje zbog činjenice da ima dijelova u kojima se bakterije lako kriju, ali i za to postoji rješenje. Duck Deep Action gelovi zahvaljujući posebno dizajniranoj ambalaži, odnosno jedinstveno oblikovanom vratu napravljeni su tako da lako dopiru i do najskrivenijih dijelova ispod ruba zahodske školjke i istodobno uspješno otklanjaju kamenac, nečistoće te ubijaju bakterije. Jedino što nakon pet minutnog djelovanja Ducka ostaje miris je lavande ili mora, ovisno što vam je draže.

Ugoda doma naša je najvažnija oaza kojoj posvećujemo najviše pažnje, a čist dom bez bakterija i prljavština,  posebno ako je i dezinficiran, ono je čemu težimo i iskazujemo brižnost i za naše najmilije.

Svima nam je mrsko stalno vući krpu po kući i brisati sve površine koje koristimo kako bi stvorili osjećaj da smo se riješili virusa i bakterija. Čistoća nije mjerljiva po količini vremena koju smo utrošili na nju već po učinkovitosti sredstava s kojima smo posao obavili. Kad je njihovo djelovanje aktivno u svega pet minuta poput Mr Muscle nakon kojih je rezultat čista i dezinficirana površina, zadovoljstvu nema kraja.

Vjerojatno vas smiruje i veseli onaj osjećaj kad otvorite vrata doma i osjetite miris Oust 3in1. Znate da mu je prethodilo čišćenje i da je njegova uloga da na prethodno očišćenim tvrdim i mekim površinama samo da posljednji pečat, odnosno ubije bakterije i ukloni neugodne mirise, tim više ako imate kućnog ljubimca ili je netko od ukućana htio sakriti miris dima.

Nije velika tajna, za dobro čistoću i dezinfekciju doma treba vam tek par sredstava za čišćenje, Duck, Oust 3in1 i Mr Muscle, i imate jako oružje u rukama protiv virusa i bakterija.

Znate li da Mr Muscle, Oust 3in1 i Duck Deep:

  • Besprijekorno čiste
  • Gotovo 100% ubijaju viruse i bakterije
  • U pet minuta djelovanja dezinficiraju površine
  • Ostavljaju osvježavajući miris

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.