Moj profil
Panasonicov pekač kruha – za jednostavno pečenje najukusnijeg kruha u udobnosti vašeg doma
Panasonicov pekač kruha – za jednostavno pečenje najukusnijeg kruha u udobnosti vašeg doma

Panasonicov pekač kruha – za jednostavno pečenje najukusnijeg kruha u udobnosti vašeg doma

Panasonic ima dugu povijest pečenja kruha: bio je prva robna marka koja je na globalnom tržištu prodavala pekače kruha. Sada kad prodaje pekače kruha već 34 godine Panasonic shvaća potrebe svakog pekara, o čemu najbolje svjedoči stalna prilagodba njegove ponude kućanskih uređaja zahtjevima potrošača.

Od kreativnog pekača kolača do obožavatelja bezglutenskog kruha, najnovija ponuda pekača kruha stručno je osmišljena tako da učini jednostavno pečenje kod kuće vašim omiljenim hobijem. Za to će se pobrinuti ove godine predstavljeni SD-YR2550, srebrni posve automatski pekač kruha sa spremnikom za kvasac i grožđice/orašaste plodove.

SD-YR2550 ima 31 automatski program za pripremu autentičnih svježe pečenih kruhova (uključujući onaj od integralnog pšeničnog brašna), tijesta za pizzu, brioša, kolača, tijesta, džemova i kompota.

Elegantan dizajn za svaku kuhinju

Uz to, pekač nudi i novi, elegantni vodoravni dizajn koji će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju i zauzima minimalno mjesta na radnoj površini.

Novi specijalizirani program za kolače omogućit će izradu prekrasnih peciva bez obzira na recept, sastojke ili količinu iskustva! Ta automatizirana funkcionalnost određuje optimalno vrijeme miješanja i pečenja tako da svaki put dobijete lagan i prozračan kolač, što znači da se vi možete fokusirati na ukrašavanje.

Posve nova značajka ručnog načina rada omogućuje kreativnost u pečenju jer daje slobodu da ispečete svoj kruh i kolače upravo onako kako želite definiranjem načina miješenja i dizanja tijesta.

SD-YR2550 ima i automatski spremnik za grožđice / orašaste plodove, pa je pečenje jednostavno, a rezultati savršeni svaki put. Dodavanjem posebnih sastojaka kao što su orašasti plodovi, sjemenke, masline, suho voće i nasjeckano meso ili suhomesnati proizvodi u pravo vrijeme i ravnomjerno raspoređenih u tijestu možete savršeno prilagoditi svoje kruhove i peciva svom ukusu

Bilo da ste kreativni slastičar, pekar bezglutenskih proizvoda, želite zabaviti djecu u kuhinji ili ste jednostavno radoznala osoba koja želi uvesti pečenje kruha i peciva u svakodnevni život, Panasonicova ponuda pekača kruha pružit će vam ono što trebate.

Uređaj je savršeno pogodan i za pečenje bezglutenskog kruha i pekača, s čak četiri specijalizirana bezglutenska programa.

Uz SD-YR2550 vašoj kreativnosti neće biti granica, a inspirirati se možete i na Panasonicovoj stranici https://experience-fresh.panasonic.eu/recipes-by-product/breadmaker/ koja nudi gotovo 160 recepata za pekače kruha. Jedan od posebnih božićnih recepata uskoro ćemo podijeliti s vama i na Coolinarici.

Promo članak