Moj profil
Ovih blagdana pokrenite zabavu s novim mirisima u vašem domu!
Ovih blagdana pokrenite zabavu s novim mirisima u vašem domu!

Ovih blagdana pokrenite zabavu s novim mirisima u vašem domu!

Blagdani su napokon pred vratima, a s njima počinje i najzabavniji dio godine. Nestrpljivo iščekujemo zabave i okupljanja koje nam pandemija koronavirusa ovoga puta nije uspjela uzeti, a naši domovi postaju glavna mjesta okupljanja i uživanja u blagdanskoj atmosferi. Ako ovih blagdana planirate prirediti zabavu u vašem domu, osigurajte poseban ugođaj i neka sve zamiriše na blagdane…

Bez obzira jesu li blagdani i božićna čarolija rezervirane za obitelj, prijatelje ili lude partyje, iskoristite svaki zajednički trenutak, koji smo nakon nekoliko godina razdvojenosti zbog pandemijskih mjera morali propustiti. Od fine i bogate trpeze s božićnim delicijama, nježnih ili strasnih zvukova glazbe s vaše božićne play liste, začinite dodatno svoj dom mirisima koji će ispuniti svaki kutak vašeg doma i pridonijeti opuštenoj atmosferi.

Koji je vaš božićni Glade® miris?

Kada bismo predstojeće blagdane opisivali mirisima, zasigurno bi neke od vas podsjećala na mirisne note zimskih začina, mješavinu bobičastog voća i vina ili kremastih nota koje bude sva osjetila i pripremaju za nadolazeću bogatu trpezu.

Zavirili smo u kolekciju novih blagdanskih Glade® mirisa koji čuvaju tradiciju, predstavljaju notu uzbuđenja i pokreću zabavu. Provjerite koji tip mirisa vama najviše odgovara!

Ako ste ljubitelj tradicije i klasičnih mirisa, zasigurno ćete uživati u mirisnim notama zimskih začina i svježeg soka od jabuke! UzGlade® Apple Cosy Cider dovoljno je da zatvorite oči i prepustite se mirisu koji na najljepši način miješa sva sjećanja vezana za naša božićna okupljanja i pokreće dugoočekivanu zabavu u vašem domu! Miris je toliko bogat da u njemu uživaju sva osjetila, baš kao da pijete svježi sok od jabuke sa zimskim začinima!

Za one sklone dobrim zabavama s veselim društvom i glasnom muzikom dobro će pristajati odvažniji miris koji će vas osvojiti čim zakoračite u prostoriju! Mješavina bobičastog voća i vina s notama začina, pokrenut će dobro raspoloženje i zabavu na svakoj proslavi, pa ne možete pogriješiti uz  Glade® Merry Berry & Wine. Dugo ćete uživati u mirisu koji prožimaju note najfinijeg vina, mješavine najrazličitijeg bobičastog voća i za kraj nezaobilaznih začina, koji će začiniti i vašu blagdansku čaroliju.

Ako ste pak  među onima koji toplinu doma u blagdansko vrijeme povezuju s mirisima svježe pečenih kolačića i notama kremastog likera, zasigurno će vam se svidjeti Glade® Marshmallow Irish Cream. Odiše mirisom najslađih delicija poput Marshmallow slastica u kombinaciji s mirisnim notama Irskog krem likera koji u vaš dom unose blagdanski ugođaj zabave.

Bez obzira za koji se od mirisa odlučite, svi dolaze u nekoliko oblika: Glade® Električni osvježivač zraka omogućava da vaš omiljeni miris ispuni dom ugođajem blagdanske zabave punim radosti čak do 100 dana. Ima superiorne atribute, lijep dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Glade® Automatski osvježivač zraka sam će otpuštati ugodan miris svakih, 9, 18 ili 36 minuta, ovisno o tome kakav intenzitet želimo. Glade® Svijećedolaze u mirisima koji su prožeti eteričnim uljima i namijenjeni su trenucima istinskog uživanja i zimske zabave u vašem domu.

Autor fotografija Envy

Promo članak