Moj profil

Otkrijte svoj blagdanski miris i upotpunite vaš dom trenucima punim radosti!

Kad bismo predstojeće blagdane opisivali mirisom, zasigurno bi mnogi odabrali miris jabuke, cimeta ili pak bobičastog voća i naranče. Miris voća, ali i miris blagdanskih kolačića podsjeća nas na toplinu doma dok ispijamo čajeve u hladnim danima. Zimi većina nas voli i miris eukaliptusa i cedra koji donose svježinu i energiju. A blagdani, njih ne možemo niti zamisliti bez mirisa koji upotpunjuju doživljaj topline doma, zajedništva i bakinih kolača iz djetinjstva.

Blagdani su pred nama, a s njima dolaze i mirisi koji će zavladati našim domovima. Prije svega, tu su mirisi finih delicija, a osobito netom pečenih kolačića. Nesumnjivo, mnogima je to najdraže doba godine i voljeli bi da potraje, jer donosi osjećaj zajedništva, povezanosti i okupljanja obitelji u našim domovima u pozitivnoj atmosferi.

Za dobro blagdansko raspoloženje zaslužni su i mirisi, koji u nama bude posebne emocije, podižu raspoloženje i čine nas radosnijima. Sigurno je da mirisi kolačića, baš kao i netom okićene jelke neće dugo dominirati domom, ali Glade® Električni osvježivač zraka omogućava da mirisne note jabuke i cimeta ispune naš dom blagdanskim ugođajem punim radosti čak do 100 dana. Ima superiorne atribute, lijep dizajn koji se uklapa u svaki prostor, miris obogaćen eteričnim uljima i može ispuštati miris u 5 različitih intenziteta. GLADE® ove zime ima nova tri mirisa, jabuka i cimet, bobičasto voće i naranča te eukaliptus i cedar. Svaki od njih unosi poseban doživljaj u dom, a svi mirisi su obogaćeni eteričnim uljima. Glade® Automatski osvježivač zraka sam će otpuštati ugodan miris svakih, 9, 18 ili 36 minuta, ovisno o tome kakav intenzitet želimo. Glade® Svijeće dolaze u mirisima koji su prožeti eteričnim uljima i namijenjene su trenucima istinskog uživanja.

Na što sve utječu mirisi u našim životima?

Emocije – mirisi imaju snažan utjecaj na emocije koje osjećamo u svakodnevnom životu. 

Okus -  mirisi utječu na okus hrane koju jedemo.

Produktivnost – specifični mirisi u radnom prostoru povećavaju produktivnost

Zdravlje – mirisi stvaraju opuštajuću i ugodnu atmosferu

Pamćenje – ljudi mogu zapamtiti miris s 65% točnosti nakon jedne godine, dok vizualno pamćenje pada na 50% nakon samo nekoliko mjeseci.

Vrijeme -  ugodni mirisi zadržavaju kupce u trgovinama, povećavajući vjerojatnost kupnje

GLADE® limited edition mirisi Apple Cosy Cider, Berry Winter Kiss i Snowy Frosty Air ove zime donose trenutke radosti u domove. Za blagdansku toplinu oko srca tu je jabuka i cimet, ugođaj pun ljubavi i radosti osigurati će bobičasto voće i naranča, a čišćenje uma te punjenje pluća novom energijom osvježavajućih naleta osjetit ćete uz note eukaliptusa i drva cedra. Ovi mirisi zasigurno će dominirati ovom zimom, a vi još samo trebate odlučiti je li vam draži Glade® Električni osvježivač zraka, Glade® Automatski osvježivač zraka ili jednostavno treptaj svijeće s posebnim ugođajem romantike kakvu imaju Glade® Svijeće.

Autor image fotografija Envy

Promo članak