Moj profil

Neke ideje mijenjaju svijet, a ova će tvoje kuhanje: Uz Vegeta Fine blend, svaki recept ima happy end

Fino mljevena, u modernom, svježem pakiranju, Vegeta Fine blend u tvoju kuhinju donosi inovaciju, zadržavajući prepoznatljiv okus kojem vjeruješ već godinama

Fin okus i fina tekstura su sve što tražiš od univerzalnog dodatka jelima? Onda ćeš se zaljubiti u Vegeta Fine blend na prvu! Kao i Vegeta Original, spravljena je od vrhunske kombinacije povrća i začina. U čemu je onda razlika? U ovoj su verziji svi sastojci fino mljeveni kako bi se postigla glatka tekstura.

Vegeta Fine blend je idealan izbor kad svojim jelima želiš dati izvrstan okus, ali ne želiš vidljive komadiće povrća. Tu je za sve one obroke u kojima ti je potrebna glatka tekstura začina, primjerice paniranje ili mariniranje mesa, tofua, povrća te u raznim juhama, umacima i dipovima. Brojne su sjajne ideje i inovacije svijet učinile boljim, a Vegeta Fine blend će svakako poboljšati tvoja kulinarska iskustva.

Svako će jelo s Vegeta Fine blend zasigurno biti ukusno

Primjena Vegeta Fine blend je jednostavna, intuitivna i praktična pa smo sigurni da će ti ovaj novitet poslužiti kao sjajna inspiracija za jela kao što su svinjski kotleti s prokulicama, pohana piletina ili njoki s rajčicama i mozzarellom.

Juha sa žličnjacima od sira prijat će kad vani zahladi i kad ti treba doza nostalgije bakinog kuhanja, a ako imaš pri ruci svinjsku mast, pripremi se na to da će se tanjuri puniti dva puta. Slani i slasni jalapeño muffini s dodatkom Vegeta Fine blend oduševit će nenadane goste, a ako misliš da 36 komada neće biti dosta, posluži i fritatu s lukom i tikvicama.

Tražiš brz i lagan ručak ili obrok za ponijeti na posao? Isprobaj Mediteransku salatu s tjesteninom za koju će ti trebati samo 20 minuta. Ako ju ne jedeš odmah, prelij samo s pola preljeva kako dugim stajanjem tijesto ne bi sve upilo i omekšalo povrće.

Za isto toliko vremena spremit ćeš i pileće ražnjiće marinirane u jogurtu, a zahvaljujući Vegeta Fine blend tvoje će jelo biti savršeno ukusno. Dobar tek.

Komadići nisu vidljivi, a okus je ostao isti

Vegeta je vodeći brend na tržištu, koji je revolucionirao kategoriju univerzalnih začina dodavanjem komadića povrća, postavivši time standard kojeg su nastavili slijediti i drugi. Kontinuirano pratimo i slušamo potrebe naših potrošača te uvodimo inovacije, baš kao što je Vegeta Fine blend, dodatak jelima, ali bez vidljivih komadića povrća.

Sigurni smo da će Vegeta Fine blend brzo osvojiti srca i nepce iskusnih kuhara i spretnih domaćica, ali i privući brojne mlade gastro entuzijaste i početnike u kuhanju. Može li bolje? Fino mljevena struktura i garancija izvrsnog okusa baš svaki puta. Kuhanje je tvoja igra, kuhinja teren na kojem vladaš, a ovaj inovativan proizvod novi omiljeni dodatak na polici sa začinima. Uživaj!

Inspiraciju za stvaranje te korisne savjete, trikove i ideje potraži na webu.  Ne zaboravi - Uz Vegeta Fine blend, svaki recept ima happy end.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.