Moj profil

Gledamo i ne vjerujemo: sve na jednom mjestu, od najboljih kulinarskih programa i serija do sporta i crtića! I to čak 30 dana besplatno!

Ljubitelj ste kuhanja i kulinarstva i tražite novu inspiraciju za savršene recepte ili nove okuse? Ili se samo želite opustiti uz dobar film ili seriju nakon napornog dana? Istražili smo i pronašli jednostavan način da pronađete sve što trebate od sadržaja po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Uz to ne morate biti vezani uz fiksni televizor ili plazmu, a svoje omiljene programe možete instalirati na bilo kojem uređaju: od vašeg pametnog telefona, tableta do smart TV-a.

Radi se o trenutačno najpopularnijoj platformi EON-u, na kojoj možete gledati čak 160 različitih programa putem interneta, kad god želite i gdje god želite. Sloboda da birate kanal kad želite i mogućnost da omiljeni sadržaj gledate „unatrag“ čak sedam dana, nove su postavljene granice u biranju sadržaja i gledanja programa kada i gdje vama odgovara. Donosimo vam kratak vodič kako da iskoristite sve mogućnosti koje vam ova platforma donosi:

  1. Isprobajte 30 dana besplatno. Doista, ništa vas ne košta da provjerite ovu platformu u 30 dana bez ikakve naknade. Pritom ne trebate strahovati: nema sitnih slova. Ako ne produžite svoj ugovor, nemate straha od toga da će se paket sam produljiti. Ipak vjerujemo da kad jednom probate, sigurno ćete razmisliti o opciji kupnje paketa. Trenutačno se nude tri paketa: EON START TV, od 49 kn mjesečno, EON FULL TV od 89 kn mjesečno i EON PREMIUM TV od 169 kn mjesečno. Razlika u paketima je u broju TV kanala, kao i o broju naslova koje možete gledati u Video klubu. Već u srednjem paketu imate kulinarske, dokumentarne, sportske programe, kako za vas tako i za sve članove vaše obitelji.
  2. 160+ raspoloživih kanala! Izbor je velik, kao i kvalitetan sadržaj: oduševljeni smo izborom ozbiljnih dokumentaraca kao i zanimljivih filmova i serija. Za klince smo pronašli pravo blago: crtići, serije i posebna pogodnost: kreiranje posebnog profila EON Kids. Napravljen je tako da zabavi klince, pa omiljene crtiće mogu birati po glavnim junacima: dovoljno je da samo kliknu sličicu i otvara se omiljeni crtić! Osim što na jednom mjestu klinci mogu imati sav sadržaj koji ih zanima, osiguravate i da gledaju sadržaj prilagođen njihovom uzrastu.

Želite li razveseliti svoje muške članove obitelji, sa EON paketom osiguravate im i EON Sports Mode – sportsku statistiku koju mogu pratiti uživo! Pa čak i kad vi gledate svoju omiljenu seriju ili kulinarski program.

  • Vi birate kada gledate: TV sadržaj do 7 dana unazad. Vrlo je praktično ne biti vezan uz programski sadržaj koji vas zanima nego ga jednostavno premotati i gledati kada je vam odgovara u roku 7 dana.
  • Video klub sa više od 19.000 naslova. Kao da ste kupili cijelu videoteku i više od toga! Video klub ispunjen je serijama, filmovima i dokumentarcima koji su vam raspoloživi u samom paketu. Od HBO on Demand, Pickbox Now, CineStar Premiere Plus, AMC, Nick+, Pikaboo Play, samo birate i gledate bez neugodnih iznenađenja o dodatnom plaćanju, na koje smo mogli naići u trenutačnoj ponudi na tržištu. Ovdje su svi vaši filmovi iz Video kluba uključeni u samu cijenu paketa!

Jednostavnost korištenja za sve dobne skupine.EON platforma iznenađuje sa vrlo promišljenim pristupom prema svim dobnim skupinama, što pruža vrhunsko korisničko iskustvo, bez obzira koriste li ga naše mame, bake, klinci ili muževi. Naime, vrlo je fleksibilna i prilagodljiva putem profila i postavki, te personalizirana: posložit ćemo svoj profil prema svojim afinitetima i sadržaju koji nas zanima.

Promo članak

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.