Moj profil

Čokolino – za veliku i malu djecu

Uz zdjelicu Čokolina odrasli i djeca stvaraju priče koje spajaju sve generacije.

Mini 200 g

Bebe ga obožavaju jer ovaj hranjiv i fin obrok s lakoćom jedu i jednako ga lako razmazuju po bradi i obraščićima. Dokazano!

Idealno pakiranje i za odrasle koji ne vole ograničenja i žele bez zadrške uživati u jedinstvenom spoju žitarica i čokolade – Čokolinu.



Midi 500 g

Ne možeš živjeti bez Čokolina? Ovo je idealno pakiranje za tebe jer u svakom trenutku imaš dovoljno zaliha koje će zadovoljiti tvoju želju za najfinijim čokoladnim okusom sa žitaricama. Ako svoje zadovoljstvo želiš podijeliti sa sestrom, djevojkom, dečkom ili najboljim prijateljem – u ovom pakiranju ima dovoljno za dvoje!



Maxi 1000 g

Ako te od viška ništa ne boli, a ljubav prema Čokolinu nesebično dijeliš sa svojom obitelji, ovo je savršeno pakiranje za tebe. Veliko i moćno kod svakoga je u stanju probuditi životnu energiju i potaknuti dobro raspoloženje u svako doba dana (i noći, naravno). Želiš još? Ima još!



Jumbo 1800 g

Ništa ne prepuštaš slučaju, želiš najviše okusa, najbolje sastojke i misliš na sve koje voliš, a voliš i Čokolino (jaaako voliš Čokolino) – za tebe je stvoreno ovo pakiranje.

Zagrabi koliko želiš i raduj se ukusnim obrocima, jer ti znaš da je sreća – Čokolina puna vreća.

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.