Moj profil

VT30 slika 1

Luster koji je kupljen na aukciji, inače je veoma star, pravljen je početkom 20 veka inače je od bronze i mislim da je težak oko 5kg ako ne i više.

Elem, uz ovaj luster ide i priča.

Kad sam videla sliku ovog lustera, oduševila sam se i naravno kupim ga jer mi je bio potreban luster iznad stepenica koje vode na drugi sprat.

Stigne moj luster, platim ja i debelu carinu na njega, ali ja sva srećna,imaću divan antički luster...

Otvori moj muž kutiju a on sav u delovima i ko će da ga sastavi, nego on...satima je to on sastavljao,deo po deo i kad ga je sastavio samo što nisam počela da plačem od muke, pa to nije ono što sam očekivala..ne smem ništa da kažem, ne zato što sam potrošila debele pare, nego što ćemi sigurno reći nešto što ne želim da čujem i ispašće svađa bez potrebe a da sam kriva, kriva sam.

Sad on to treba da stavi,tamo gde hoću, nema struja, sad mora da se penje na tavan da sprovodi struju, ajme majko koliko se on namučio oko tog lustera da ga stavi tamo gde sam ja htela i luster je postavljen na mesto...ja od muke ne mogu ni da ga gledam a kamoli da upalim svetlo dok idem gore.

Prođe tako 3-4 meseca i meni jednom pukne film i kažem mužu, molim te,ko Boga, skini ovaj luster odavde, ne mogu očima da ga vidim,hajde da idemo da kupimo drugi luster ovde a ovaj stavi u jednu od spavaćih soba...joj jadan visio je ko majmun dok ga je skinuo i stavio ga je u jednu od spavaćih soba, gde je i dan danas, evo već 6 godina.

Naučena lekcija...nikad više ne kupuj ništa dok ne vidiš svojim očima šta kupuješ 

Tagovi

:(Još nema komentara

Budi prva/i, podijeli svoje mišljenje o slici i pomozi nekome u odabiru savršenog jela.