Moj profil

Pohani morski pas

15 minuta
18

Jednostavna delicija od koje mi svaki put rastu zazubice ,a koja je opet pristupaćna cjenom .Znam da se pitate šta je to ?!!E pa to je morski pas.

Jednostavna delicija od koje mi svaki put rastu zazubice ,a koja je opet pristupaćna cjenom .Znam da se pitate šta je to ?!!E pa to je morski pas.

Sastojci

za
vau vau
4 veća šnicla morskoga psa
200 grama brašna(bjelog)
100 grama brašna (kukuruznog)ali nije uvjet.
200 grama krušnih mrvica
chili(količina po želji)
na vrh prsta ružmarin

Priprema

1.

najprije da objasnim da se koža morskog psa guli pa je dobro da se meso drži kroz noć u mlijeku ali možete ga smrznuti pa tako smrznute šnicle obrezati i začiniti navedenim sastojcima.

2.

Meso koje smo začinili navedenim sastojcima ostavimo da počiva dok nam se ulje ne zgrije na temperaturu koja odgovara za pohanje i onda te šnicle narežemo na manje komade (poput medaljona)i priredimo za pohanje i ispohamo kako nam odgovara ali imajte na umu da je meso morskoga psa izuzetno mekano pa ga nemojte mučiti dugim pohanjem ili pacom jel će se u suprotnom raspadati.

3.

Kada ste ispohali medaljone prelijte ih limunovim sokom.

7

volim pasa, moji ga često pohuju!

...neznam za one iz oceana, ali ovi naši Jadranski su jako ukusni, volim ovo i često pravim iako bez krušnih mrvica rekla, bi bila moja mama, ala parizien :)http://www.coolinarika.com/slika/286073http://www.coolinarika.com/slika/286075http://www.coolinarika.com/slika/286067 bravo što si stavila recept jer meni uopće nije palo napamet ga napisati :)

Ja sam ga danas imala za ručak, friško ulovljenog kupljenog na koči, ma fantastično meso, svakako probat :))