Vježbanje+zdrava prehrana= Zdravo i vitko tijelo!!

1. alek 19.06.13. 04:23, #9651
    Korisnik je: offline
    Akcije

Danas It will rain sweat, 20 lbs za jump squat, vrene 35:28. Spora sam, ovo treba raditi posle jela, nikako na prazan stomak. Ne lezi mi raditi nsta duzew od 20 min na prazan stomak, takvi workouts mi bolje odgovaraju popodne, nekih 2 sata posle jela.

2. Irija 19.06.13. 05:51, #9652
    Korisnik je:
    Akcije

Spicy - odlična je ova ženska :nesvjestica:Ja obožavam Chicken Tunu, žena ima više od 40 godina, a nebi čovjek rekao http://chickentuna.com/

Lana - znam točno o čemu pričaš. Meni je taj dio triceps sve do leđa to što ih povezuje baš jadno, nikako razvijeno. Na ramenima se još da raditi. A biceps ajd ok, tu već ima nečega.

3. alek 19.06.13. 08:02, #9653
    Akcije

Meni je triceps bolji nego biceps :) Obozavam triceps kickback u planku, to mi je omiljena vezba, rasturi i triceps i core, dve muve jednim udarcem :) Obicno ga radim sa 20-25 lbs ako ide do 10 reps per side. Mada mislim da su najvise pomogli unassisted dips na dip bars.

4. jeja1977 19.06.13. 08:41, #9654
    Korisnik je:
    Akcije

Ja sam juce odmarala i dalje me bole noge,neverovatno....

Za triceps su meni najbolji dips na stolici +triceps plank kick back(samo ja radim sa 5kg i bude mi jako tesko), ali sam ja triceps opasno osecala i uvek imala upalu od Tatinih upper workouts. U poslednje vreme sam prestala nesto da radim upper,vise noge i vidim pad u snazi u tom delu. Ali mi se ruke svidjaju,lepo su oblikovane dok noge :nesvjestica:,mada sad pocinjem da budem zadovoljnija njima. ja sam imala salce ispod ruke kod grudi sa strane i to sam sklekovima uspela da ucvrstim i jako sam zadovoljna zbog toga,ali ima jos posla,uh.

Inace kod mene je paklena vrucina,i bas je tesko da se vezba.

5. leptiric29 19.06.13. 09:02, #9655
    Korisnik je:
    Akcije

Alek, ni ja ne mogu It will rain sweet na prazan stomak. Baš ga treba radit uz dobru prehranu tamo na po puta između ručka i večere, najbolje ide. I dodala bih još: ne po velikim vrućinama...

Za triceps su i meni unassisted dips + kick najbolji (ja radim između 2 stolice) i to me rasturi. 

Jutros odradila upper I won't give up sa 5kg i preko stepera i bilo mi je baš jako teško. Trebala mi je sva samokontrola da ne odustanem. Sjećam se da mi je i zadnji put bilo isto tako, da sam se baš patila. Bolja sam za 20 sec nego zadnji put - vrijeme 24'06''. To mi je jedan od najtežiš njenih uppera uz onaj koji ima kombinaciju iso plank kuckback - pull up (ne sjećam se imena). A ova vrućina nije baš pomogla. Iako sam radila u 6h, svejedno je već pretoplo. Pa kad bi vraga trebalo vježbat?!?!!? 

Irija, ova žena ima 40 godina!??!!? :nesvjestica:

Lana, super vrijeme sa shake your sexy tail, svaka čast!!!

6. sherry 19.06.13. 09:47, #9656
    Korisnik je:
    Akcije

ja nisam vjezbala ovih dana jer se nikako ne mogu navici na vrucinu. sad dok vam pisem mi je prevruce...nocas sam sanjala da radim cucnjeve,eto koliko sam se pozeljela... sad ce mama na posao pa cu vjezbati pod klimom jer mi ona ne da da duva klima u mene al sta cu,to je jedini nacin... juce sam u 15h u hladu izmjerila 38 stepeni... 

7. jeja1977 19.06.13. 09:54, #9657
    Korisnik je:
    Akcije

Devojke bravo za vezbanje.

Ja sam upravo odradila svoje,uh na kraju mi je vec bilo lose koliko sam mokra....

Najpre Izazov dive bombers 10min=94kom. Zatim jos 100 dips sa jednom nogom podignutom naizmenicno (na 10 promena) na podu, biceps sA 2X5KG 40 reps, crabe to touch 100, sklek 50, sklek sa nogama na stolici 20, bear p.u. 30 (Tati), mountain climbers 100. I na kraju bicikl 17min. Radila sam bas tim redosledom kojim sam pisala.

Danas ce biti paklena vrucina,vec je isuvise vruce, tako da sam zadovoljna sto sam uspela da odvezbam nesto.

8. lana-36 19.06.13. 10:01, #9658
    Korisnik je:
    Akcije

alek napisao/la:

Danas It will rain sweat, 20 lbs za jump squat, vrene 35:28. Spora sam, ovo treba raditi posle jela, nikako na prazan stomak. Ne lezi mi raditi nsta duzew od 20 min na prazan stomak, takvi workouts mi bolje odgovaraju popodne, nekih 2 sata posle jela.

ovo i mene vuče...kad upalim klimu budem odradila...

kako si radila burpee sa sklekom ili bez? jer čini mi se na linku koji sam ja gledala oni  rade bez?

ja sam mislila sada sve raditi isto kao i prije osim sklekova sad bi muške, squat isto bodyweight kao i prošli put..

9. lana-36 19.06.13. 10:06, #9659
    Korisnik je:
    Akcije

94 bombera........plačem, plačem plačem...

a od juče ne osjećam skoro ništa...jesam baš tako jaka..ili što??????????? pa 14 kg nije malo..

ili sam možda od treninga svako drugi dan dosta odmornija...ne znam...

Danas planiram kupanje pa možda samo nešto za te bicepse 10-tak min dips i push i sl...nešto složiti...i 2 bombera8)

10. lana-36 19.06.13. 10:10, #9660
    Korisnik je:
    Akcije
  11. alek 19.06.13. 10:47, #9661
    Akcije

Lana to je row+kickback, aktivira i ledja i triceps. Dobra je vezba, samo je ta cura u linku ne radi bas kako treba, jer treba kukove drzati ravno da ne rotiraju.

Imas ovde samo kickback, a i ovo je generalno super workout za ruke:

http://www.youtube.com/watch?v=Gmw81T0pGuE

12. leptiric29 19.06.13. 11:35, #9662
    Korisnik je:
    Akcije

lana-36 napisao/la:

alek napisao/la:

ovo i mene vuče...kad upalim klimu budem odradila...

kako si radila burpee sa sklekom ili bez? jer čini mi se na linku koji sam ja gledala oni  rade bez?

1/2 burpee, dakle bez skleka.

I lana, svaka čast:klap-klap:, ja sam imala upalu 3 dana od 14kg, i to kakvu! Da ni ne pamtim kad sam zadnji put imala takvu.. 

13. lana-36 19.06.13. 11:55, #9663
    Korisnik je:
    Akcije

alek napisao/la:

Lana to je row+kickback, aktivira i ledja i triceps. Dobra je vezba, samo je ta cura u linku ne radi bas kako treba, jer treba kukove drzati ravno da ne rotiraju.

Imas ovde samo kickback, a i ovo je generalno super workout za ruke:

http://www.youtube.com/watch?v=Gmw81T0pGuE

da, baš sam te i to htjela pitati i meni je bilo čudno da se rotira..

e sad ne znam koliko ja ponavljanja mogu...radila sam slično ali naizmjenično ruke..pokušat ću sa 5 kom u seriji...i sa 5 kg...2 mi je nekako malo..al 5 me plaši...

14. lana-36 19.06.13. 11:57, #9664
    Korisnik je:
    Akcije

Lepty...evo kako dan odmiče osjećam ali stvarno minimalno...više me bole ramena od pusha...

15. Irija 19.06.13. 12:40, #9665
    Korisnik je:
    Akcije

leptiric29 napisao/la:

Irija, ova žena ima 40 godina!??!!? :nesvjestica:

Rođena 1967.  Fenomenalna mi je :D

16. sherry 19.06.13. 12:49, #9666
    Korisnik je:
    Akcije

stvarno izgleda extra a i 4 djeteta rodila... 

ja sad konacno odradila trening...kad nisam crkla... 7 min bicikl, kruzni trening 10 vjezbi 50/10, 3 serije... radila sam cijelo tijelo (burpee,cucnjeve u skoku,iskorake unazad,sklekove,dips,high knees,vijacu...) ne tim redom i jos 3 vjezbe al ne znam kako se zovu tj znam kako ih ja zovem al nije ispravno.. i jos malo trbusnjaka i supermans... mislila jos bicikl 20 min al bas nisam mogla. jedva sam disala iako je upaljena klima u drugoj sobi a otvorena vrata.. 

17. jeja1977 19.06.13. 13:16, #9667
    Korisnik je:
    Akcije

Leptiricu upisi mi Izazov,bas me zanima koliko sam radila prosli put,zaboravila sam.

18. Irija 19.06.13. 17:26, #9668
    Korisnik je:
    Akcije

Ja odradila Asylum - Back to core, i umrla, više od vrućine nego od svega ostaloga :nesvjestica:

Još danas odradit push-upse i ubacit ću nešto triceps dipsa, isto po njihovom programu, tek tolko za probu.

Nego, kod bridges na jednoj nozi - oduvijek mi je problem što ta noga koja je na podu - grči mi se stražnja strana bedra užasno, i ne mogu se uopće jako podići samo s jednom nogom, već nakon 2-3 ponavljanja uhvati me užasan grč. Pijem magnezij dodatno, i nemam dr. problema s grčevima, samo kod te vježbe i to sad jako, prije bi uvijek nekako pregrmila, ali danas eto baš me naživciralo. Jesam ja to dosad nepravilno izvodila ili što? Ne mogu se uopće podići tako visoko zbog grčenja, skroz mali pokret uspijem napraviti ako me razumijete i onda pljus....  Evo gdje me grč uhvat, ovo što je označeno http://www.utrke.net/utrke/upload/Image/tekstovi/2008/straznja_lozza2.jpg

19. jeja1977 19.06.13. 17:51, #9669
    Korisnik je:
    Akcije

Irija probaj prvo bridze sa obe noge na zemlji,lopti,necem povisenom da malo ojacas taj deo pa onda predji na bridze sa jednom nogom.