Dobro dosli! Moram da prijavim brljanje
Samo jedan grizić štrudle sa makom, koji moj muž "sunča" već danima na polici u frižideru, 2 kom indijskog oraha i ... pa recimo 2 supene kašike ljutog čili sosa(ma da sam negde pročitala da ljuto ne goji), ali za mene se i vazduh lepi... a izgleda je i paradajz čorba(sa prazilukom, šargarepicom i brokolijem), baš zbog pileće kocke napravila efekat... +3kg?!!!!! I sad kriziram...baš sam tužna i pomišljam da nezadovoljstvo potisnem hranom....neeeeeeeee.... Dobro, 'ajd', verovatno sam zadržala svu tečnost od zelene salate(juče mi je bio PV(proteini+povrće) dan), ali verovatno je PMS "glavni krivac"...ili bih ja volela da je tako... Pa nemoguće je da baš, preko noći, dobijem +3kg?! Danas sam skiknula na traci u teretani - provela sam čitav sat i još sat i 10min na ostalim spravama, a popodne sam šetala sat vremena. Kako vama ide?
Danas je vec bolje stanje! Izdržala sam da ne pokleknem 
Juhuuuu...danas je baš divan dan! Roštilj i šetnja...
Ajde prebaci se u brbljaonicu i druzi s nama
ova tema je vise manje mrtva. Tamo uvijek ima nekog da te ohrabri u kriznim trenucima ![]()
Bih ja Dimka, ali ne umem 
Šta treba da uradim da bi ušla u brbljaonicu?
http://www.coolinarika.com/forum/zdravlje/dijete-i-mrsavljenje/55785/ evo ti link, to je tema na vrhu ovog podforuma
Prosle godine, otprilike u ovo vreme pocela sam sa Dukan planom, i sa tezinom od 63 kg smanjila sam na 57 kg za nepunih dva meseca, dok sam za vreme letnjih meseci svoju kilazu dovela do 53 kg, ma jednom recju bila sam i premrsava a hranila sam se redovno u skladu sa dijetom. Nakon toga tezina mi se stabilizovala na 55 kg i dana danas ja odrzavam ovu kilazu. Moram napomenuti da sam imala sumnju da cu izdrazati jer do tad nisam bila ljubitelj mesa, jaja ali snaga volje je cudo! U toku ovde godine sam posustala, imala sam neke privatne probleme i zbog silnog stresa pocela sam sa malo jacom ishranom, bicu iskrena i reci cu da sam svakog dana tamanila slatko, nekako mi je falilo, pogotovo cokolada i eto zavisnosti. Do marta sam tako dosla do 58 kg i mrzela sebe, na moju visinu od 163 kg svaki gram se pimecivao :(! A onda sam presekla i vratila se na fazu napada i sada vratila zeljenu kilazu. I tako sam ponosna na sebe! Jedino sto mene kopka jeste to sto s vremena na vreme naidjem na clanak o ishrani po krvnim grupama i s obzirom da sam krvna grupa A, proteini zivotinjksog prekla su veliko NO NO, pa se malo jedim oko toga...
micmic, neznam kaj bi ti rekla, jer nisam upoznata s tom prehranom po grupama i koliko ti moze stetiti. ako si sad na zeljenoj kilazi, nema problema, nemoras se hraniti visokoproteinskim namirnicama, naravno,nakon sto odradis 3. fazu. u 4.( to je ona dozivotna) jedes normalno i drzis 1 dan cistih proteina kao u 1. fazi. ali po meni ni tih 58 kila nije uopce puno na tvoju visinu. ok, znaci sad si si zgodna? odlicno!!! odradi 3. i pici po 4.
za sva dodatna pitanja javi sehttp://www.coolinarika.com/forum/zdravlje/dijete-i-mrsavljenje/55785/ ovdje. tu nas ima vise, uvijek se neko javi,forum smo malo zapustile 
Hvala ti Trape na savetu, a u pravu si sto se tice komentara da kilaza od 58 i nije puno, ali eeeh mi zene ![]()
micmic napisao/la:
Hvala ti Trape na savetu, a u pravu si sto se tice komentara da kilaza od 58 i nije puno, ali eeeh mi zene
he, kajces!!!!
Trape napisao/la:
micmic, neznam kaj bi ti rekla, jer nisam upoznata s tom prehranom po grupama i koliko ti moze stetiti. ako si sad na zeljenoj kilazi, nema problema, nemoras se hraniti visokoproteinskim namirnicama, naravno,nakon sto odradis 3. fazu. u 4.( to je ona dozivotna) jedes normalno i drzis 1 dan cistih proteina kao u 1. fazi. ali po meni ni tih 58 kila nije uopce puno na tvoju visinu. ok, znaci sad si si zgodna? odlicno!!! odradi 3. i pici po 4.
za sva dodatna pitanja javi sehttp://www.coolinarika.com/forum/zdravlje/dijete-i-mrsavljenje/55785/ ovdje. tu nas ima vise, uvijek se neko javi,forum smo malo zapustile
Vidi male što linka 

micmic, nisam skuzila u kojoj si ti sad fazi? ako si u trećoj/četvrtoj, probaj si uvesti malo više namirnica koje su odgovarajuće za tvoju krvnu grupu (recimo, za slavljenicki obrok ako si u trecoj) pa vidi kako ce ti pasat. Ja imam sreće u tom smislu jer sam krvna grupa kojoj proteini odgovaraju ![]()
si vidla!!!!!
dimka napisao/la:
Trape napisao/la:
Vidi male što linka
micmic, nisam skuzila u kojoj si ti sad fazi? ako si u trećoj/četvrtoj, probaj si uvesti malo više namirnica koje su odgovarajuće za tvoju krvnu grupu (recimo, za slavljenicki obrok ako si u trecoj) pa vidi kako ce ti pasat. Ja imam sreće u tom smislu jer sam krvna grupa kojoj proteini odgovaraju
Pozdrav Dinka :), sad sam jos u fazi izmene, ali sad je lakse, naravno, kako i ne bi bilo, zelena salatica, rotkvice, i sezonsko ostalo povrce tako prijaju! Sad mi tezina malo stagnira, ali centrimetri padaju sto je najbitinije :)!
Pardon dimka, izvini greska u kucanju hehe
Dragi moji, i ja sam se pridruzila Dukan dijeti.
Trenutno imam 82 kg na svojih 169 cm visine i htjela bi smanjiti tu tezinu na 67 kg.
Nabavila sam si zobene mekinje u bio&bio, opremila se mesom, nemasnim mlijecnim proizvodima i jajima ![]()
Citam na pocetnom postu da pise zobene pahuljice, ja imam knjigu i u njoj pise zobene mekinje jer one se sastoje od vlakana topivih u vodi. Tako da mislim da bi se trebao taj post ispraviti za one koji se tek informiraju o ovoj dijeti a nemaju knjigu.
Moje faze su ovako raspodijeljene:
1. faza: 5 dana
2. faza: 110 dana
3. faza: 150 dana
Nema odustajanja :)
Hey,hey..i ja da se prijavim
Nakon dugo proucavanja,prvi dan Dukan dijete..Trenutno 77 kg,visina 169 cm..Puno pozdrava za sve 
I ja sam danas na drugom danu napada tj. lol 1 faze
nadam se da sam sebi u glavi posložila i odlučila da krenem inače bit će teško,mada ne osjećam glad.
MOTIVACIJE MOLIM VAS.......KOLIKO STE SKINULI I U KOLIKO VREMENA..JA SAM STARTALA JUČER UJUTRO SA 103KG
Predlažem da se prebacis u temu Dukan brbljaonica, dobit ces tamo hrpu inspiracije i puno pozitivnih primjera ![]()
Evo i ja se pridruzujem dukanovkama,imam 9o kg a zelim 64 tako da cu imati 10 dana napada.
Nadam se da ce mi se jos neko javiti pa da se zajedno borimo.
Evo meni je danas treći dan 1 faze i ja ću biti 10 dana
IDEMO ZAJEDNO TAKO ĆE BITI LAKŠE
Gordy13 napisao/la:

saskat1975 napisao/la:
Gordy13 napisao/la:
dO SAD SAM POJELA MOZDA NEKIH 200 GRAMA MESA I POPILA OKO N2 DCL MLIJEKA a sve ostalo je voda i kafa.Izvinjavam se na greskama ,brzina na poslu sam
meni danas završava 3 dan,neznam ali ja nemam apetita ili je blokiran,danas sam pojela 3 polpetice pureće i do sad to je to,navečer možda još jednu i malo svježeg sira i pola jogurta.
Ali cure ja sam morala popiti magični čaj SENA(vrhunska stvar za probavu) i sad je lakše
lol
IPAK SAM IMALA PRAVO DA SE U 1 FAZI MOGU JESTI KISELI KRASTAVCI....
Puno je dodataka jelima i začina za koje često u dijetama ne znate da li biste ih smjeli koristiti. U Dukan dijeti možete koristiti umjetne zaslađivače, ocat, luk, češnjak, biljne začine svih vrsta, kisele krastavce (ali samo jako malo kao dodatak), sok od limuna (ali samo kao začin hrani, ne kao piće), senf i sol u umjerenim količinama, kečap bez šećera. Žvakaće gume također možete uzimati, ali svakako one bez dodanog šećera.