duca62 napisao/la:
Bubica78 napisao/la:
E sad mi još nešto pade na pamet na portalu sa 100000000000000 odličnih recepata priačmo o dijeti
strašno ali tako nam i treba ! Sada smo sa druge strane zakona
ovaj andjelak na tvojoj slicici je tvoja kcerka......savrsena je.....kakve okice, prava mala damica
Jeste moja beba , sada već mala curica, hvala na komplimentima ..ima plave oči i stvarno su joj lijepe, nemam ni ja , ni muž takve oči !
duca62 napisao/la:
EllaG napisao/la:
Evo 10 dan je napokon došao
.znači kreće faza 2 od sutra .Htjela bi samo zahvaliti svim curama na komentarima i receptima jel zbog ovog foruma i vaših minusa u potpisima sam odlučila za ovu prehranu
.
Ps ispekla svoj prvi dukan kruh odličan je
10 dana prve faze? To ti je Dukan izracunao? svaka ti cast na izdrzljivosti. Koliko si skinula za tih 10 dana?
Ne Dukan mi je zadao 7 ili 8 ali sam malo produžila
a sutra ujutro se važem pa pišem prve rezultate .
Rintintina napisao/la:
neznam za ovu sussininu ali probaj pronaći steviju sa ovim znakom - ta je oriđiđi, okus odličan, ni jedna druga mi se nemre mjerit sa tom a probala sam kojekakve i sve mi je bilo bljakić lagani .. uff.. kad se sjetim .. i sad imam još neke bletice pod nazivom stevia a nemaju veze s vezom ...
Tina, gdje kupuješ ovu steviju?
Dobro jutro svima!!!
Marimat, kupujem u dućanu zdrave hrane a ima je i u malo boljim ljekarnama.
dobro jutro svima
Bubica78 napisao/la:
Rintintina napisao/la:
Bubica78 napisao/la:
E sad mi još nešto pade na pamet na portalu sa 100000000000000 odličnih recepata priačmo o dijeti
strašno ali tako nam i treba ! Sada smo sa druge strane zakona
hahahahaaaaa
e pa da do juče sam čitala i kuhala mnoge popularne recepte,ova coolinarika mi dodje kao svakodnevni kuhar, a sada se osjećam kao da je ona negdje na vrhu ekrana.... a ja kucam na dnu
![]()
ja i dalje gledam ove recepte svaki dan, uzivam u tome, nesto i napravim, kad mi zapne za oko, ostalo ostavljam za kasnije, pogledaj samo moje omiljene, vjerovatno se po datumima mogu utvrditi moji PMS i ostali oni dani....
Rintintina napisao/la:
Dobro jutro svima!!!
Jesi ti iz ZG-a da znam gdje da uputim nekoga da kupi ? Ako mozes da mi napises koja tacno apoteka / radnja da angažujem ekipu :-)
Vž
Evo reziltata 10 dana prve faze -6 kg presretna sam . Sad nema mjesec dana vaganja . da li se smije piti limunada sa stevijom ?
Rintintina napisao/la:
Dobro jutro svima!!!
Hvala!
EllaG napisao/la:
Evo reziltata 10 dana prve faze -6 kg presretna sam . Sad nema mjesec dana vaganja . da li se smije piti limunada sa stevijom ?
Ne !
Limun smije samo kao začin ,,, nakapat par kapi .Bravo za -6 ! Jeeee !Go go go

EllaG napisao/la:
6 kg?? pa kaj ja radim? ja u 6 dana 2 kg
sina78 napisao/la:
EllaG napisao/la:
6 kg?? pa kaj ja radim? ja u 6 dana 2 kg
dobro je, dobro je.. -2, ne brini!
nemamo svi isto kila za izgubit, viška vode u tijelu i sl... najbitnija je 2.faza, tu se sve gubi, 1.faza je start, vjetar u leđa! idemoooo go gogooooo
EllaG 
Cure, evo i ja vam se pridružujem jer člitajući vaše komentare nadahnile ste me.
Prava ste podrška jedna drugoj. Već mjesec dana se mučim, počmem, pa stanem , nadam se da ću od ponedjeljka uz vašu pomoć ozbiljno krenut.
Za sada toliko.....
Ma samo za početak, jako mi je teško sa bilo kakvom dijetom, jer na posao sam najčešće na purečoj šunki, kladovčanki ili škripavcu koji imaju min 45 posto m.m. i jogurtu. To mi je najbrže i najdostupnije.
Samo komentirajte mogu li tako i dalje ili bi to trebala mjenjati?????
Doma sam tek oko 17sati i toliko umorna za bilo kakvo spremanje ali potrudit ću se bar pripremat pileća prsa na naglo, nije da mi to nešto prija bez salate ali pokušat ću izdržat bar 7 dana prve faze.
Čekam neki vaš savijet jer ipak imate veliko iskustvo......
Margi, dobro nam došla! 
Nažalost, većina nas je na poslu cijeli dan ali obroke za posao možeš pripremit prije posla, ujutro, pa ponjet sa sobom ili večer prije, pa stavit u friđ i ujutro samo zgrabit prije nego odeš! ![]()
Svo mliječno nam je dozvoljeno do 2%mm tak da je škripavac NO NO ![]()
Nemoj bit gladna, tu leži zamka, čim si gladna volja za dijetom prestaje, napadi gladi ne pitaju pa ruka poseže za prvim što joj se nađe pod rukom a to najčešće bude ono nedozvoljeno... Idealno bi bilo jesti svakih 2-3 sata kako bi pokrenula metabolizam, to je vrlo važno. Čim više jedeš (naravno, dozvoljene namirnice) brže ćeš mršaviti. Da li si bila na dukanovim stranicama i na kalkulatoru izračunala koliko trebaš biti u 1.fazi? Zobene mekinje imaš?
Hvala cure stvarno ste super i sve je puno lakše uz vas i vašu podršku. Sina nažalost ja ih moramo puno skinuti pa valjda i brže ove početne idu . inače danas sam napokon vidla brojku koju nisam vidla već hm 7 i pol godina još od prve trudnoće tako da sam presretna
bbubby napisao/la:
EllaG napisao/la:
Ne !
Limun smije samo kao začin ,,, nakapat par kapi .Bravo za -6 ! Jeeee !Go go go
Hvala onda na odgovoru da znam za ubuduće jer sam sinoć onda očito zgriješila al činila mi se bolja varijanta od cole zero (inače pijem vodu al ..) .Hvala:)
Margi dobrodošla
i sretno
Nisi puno zgriješila Ella, i slažem se da cola zero nije najzdravija varijanta (prvi put kad sam ju popila sam se zagrcnula, nešto odvratnije u životu nisam pila) ali sad ju pijem bez grča... a jbg od nečeg moram i umrijeti, hahahaha
EllaG napisao/la:
Hvala cure stvarno ste super i sve je puno lakše uz vas i vašu podršku. Sina nažalost ja ih moramo puno skinuti pa valjda i brže ove početne idu . inače danas sam napokon vidla brojku koju nisam vidla već hm 7 i pol godina još od prve trudnoće tako da sam presretna

Rintintina napisao/la:
Nisi puno zgriješila Ella, i slažem se da cola zero nije najzdravija varijanta (prvi put kad sam ju popila sam se zagrcnula, nešto odvratnije u životu nisam pila) ali sad ju pijem bez grča... a jbg od nečeg moram i umrijeti, hahahaha
Haha znači cola zero pa živjeli
(naravno tu i tamo:))
meni je postala više kao tu nego tamo, al kaj ćeš ... hahaha
a pa moramo i mi dukanovci nešto piti :)