Dukan dijeta (Francuska dijeta)

1. Bubica78 03.08.12. 22:39, #52401
    Korisnik je:
    Akcije

duca62 napisao/la:

Bubica78 napisao/la:

E sad mi još nešto pade na pamet na portalu sa 100000000000000 odličnih recepata priačmo o dijeti :-) strašno ali tako nam i treba ! Sada smo sa druge strane zakona :-)

ovaj andjelak na tvojoj slicici je tvoja kcerka......savrsena je.....kakve okice, prava mala damica

Jeste moja beba , sada već mala curica, hvala na komplimentima ..ima plave oči i stvarno su joj lijepe, nemam ni ja , ni muž takve oči ! 

2. EllaG 03.08.12. 22:48, #52402
    Korisnik je:
    Akcije

duca62 napisao/la:

EllaG napisao/la:

Evo 10 dan je napokon  došao :klap-klap:.znači kreće faza 2 od sutra .Htjela  bi  samo   zahvaliti svim  curama na  komentarima  i  receptima  jel zbog ovog  foruma  i vaših minusa u  potpisima  sam  odlučila   za  ovu  prehranu :thumb-up:

Ps ispekla svoj   prvi  dukan  kruh  odličan je 

10 dana prve faze? To ti je Dukan izracunao? svaka ti cast na izdrzljivosti. Koliko si skinula za tih 10 dana?

Ne Dukan mi je  zadao 7 ili  8  ali  sam  malo  produžila :) a sutra ujutro  se  važem pa pišem  prve rezultate .

3. Marimat 03.08.12. 23:44, #52403
    Korisnik je:
    Akcije

Rintintina napisao/la:

neznam za ovu sussininu ali probaj pronaći steviju sa ovim znakom - ta je oriđiđi, okus odličan, ni jedna druga mi se nemre mjerit sa tom a probala sam kojekakve i sve mi je bilo bljakić lagani .. uff.. kad se sjetim .. i sad imam još neke bletice pod nazivom stevia a nemaju veze s vezom ... :D

Tina, gdje kupuješ ovu steviju?

4. Rintintina 04.08.12. 06:43, #52404
    Korisnik je: offline
    Akcije

Dobro jutro svima!!!

Marimat, kupujem u dućanu zdrave hrane a ima je i u malo boljim ljekarnama.

5. duca62 04.08.12. 09:01, #52405
    Korisnik je:
    Akcije

dobro jutro svima:)

6. duca62 04.08.12. 09:07, #52406
    Korisnik je:
    Akcije

Bubica78 napisao/la:

Rintintina napisao/la:

Bubica78 napisao/la:

E sad mi još nešto pade na pamet na portalu sa 100000000000000 odličnih recepata priačmo o dijeti :-) strašno ali tako nam i treba ! Sada smo sa druge strane zakona :-)

hahahahaaaaa

e pa da do juče sam čitala i kuhala mnoge popularne recepte,ova coolinarika mi dodje kao svakodnevni kuhar, a sada se osjećam kao da je ona negdje na vrhu ekrana.... a ja kucam na dnu :-) 

ja i dalje gledam ove recepte svaki dan, uzivam u tome, nesto i napravim, kad mi zapne za oko, ostalo ostavljam za kasnije, pogledaj samo moje omiljene, vjerovatno se po datumima mogu utvrditi moji PMS i ostali oni dani....

7. Bubica78 04.08.12. 09:18, #52407
    Korisnik je:
    Akcije

Rintintina napisao/la:

Dobro jutro svima!!!

Jesi ti iz ZG-a da znam gdje da uputim nekoga da kupi ? Ako mozes da mi napises koja tacno apoteka / radnja da angažujem ekipu :-) 

8. Rintintina 04.08.12. 10:47, #52408
    Akcije

9. EllaG 04.08.12. 16:36, #52409
    Korisnik je:
    Akcije

Evo reziltata 10  dana  prve faze -6 kg presretna  sam . Sad  nema  mjesec dana vaganja . da li  se smije  piti  limunada sa stevijom ?

10. Marimat 04.08.12. 17:09, #52410
    Korisnik je:
    Akcije

Rintintina napisao/la:

Dobro jutro svima!!!

Hvala!

11. bbubby 04.08.12. 17:41, #52411
    Akcije

EllaG napisao/la:

Evo reziltata 10  dana  prve faze -6 kg presretna  sam . Sad  nema  mjesec dana vaganja . da li  se smije  piti  limunada sa stevijom ?

Ne !

Limun smije samo kao  začin ,,, nakapat par kapi .Bravo za -6 ! Jeeee !Go go go 

:klap-klap:

12. sina78 04.08.12. 18:55, #52412
    Korisnik je:
    Akcije

EllaG napisao/la:

6 kg?? pa kaj ja radim? ja u 6 dana 2 kg

13. Rintintina 04.08.12. 19:08, #52413
    Akcije

sina78 napisao/la:

EllaG napisao/la:

6 kg?? pa kaj ja radim? ja u 6 dana 2 kg

dobro je, dobro je.. -2, ne brini! :) nemamo svi isto kila za izgubit, viška vode u tijelu i sl... najbitnija je 2.faza, tu se sve gubi, 1.faza je start, vjetar u leđa! idemoooo go gogooooo

14. Rintintina 04.08.12. 19:08, #52414
    Akcije

EllaG :thumb-up:

15. margi74 04.08.12. 19:22, #52415
    Korisnik je:
    Akcije

Cure, evo i ja vam se pridružujem jer člitajući vaše komentare nadahnile ste me.

Prava ste podrška jedna drugoj. Već mjesec dana se mučim, počmem, pa stanem , nadam se da ću od ponedjeljka uz vašu pomoć ozbiljno krenut.

Za sada  toliko.....

16. margi74 04.08.12. 19:36, #52416
    Korisnik je:
    Akcije

Ma samo za početak, jako mi je teško sa bilo kakvom dijetom, jer na posao sam najčešće na purečoj šunki, kladovčanki ili škripavcu koji imaju min 45 posto m.m. i jogurtu. To mi je najbrže i najdostupnije.

Samo komentirajte mogu li tako i dalje ili bi to trebala mjenjati?????

Doma sam tek oko 17sati  i toliko umorna za bilo kakvo spremanje ali potrudit ću se bar pripremat pileća prsa na naglo, nije da mi to nešto prija bez salate ali pokušat ću izdržat bar 7 dana prve faze.

Čekam neki vaš savijet jer ipak imate veliko iskustvo......:mah:

17. Rintintina 04.08.12. 19:49, #52417
    Akcije

Margi, dobro nam došla! :mah:

Nažalost, većina nas je na poslu cijeli dan ali obroke za posao možeš pripremit prije posla, ujutro, pa ponjet sa sobom ili večer prije, pa stavit u friđ i ujutro samo zgrabit prije nego odeš! :)

Svo mliječno nam je dozvoljeno do 2%mm tak da je škripavac NO NO :(

Nemoj bit gladna, tu leži zamka, čim si gladna volja za dijetom prestaje, napadi gladi ne pitaju pa ruka poseže za prvim što joj se nađe pod rukom a to najčešće bude ono nedozvoljeno... Idealno bi bilo jesti svakih 2-3 sata kako bi pokrenula metabolizam, to je vrlo važno. Čim više jedeš (naravno, dozvoljene namirnice) brže ćeš mršaviti. Da li si bila na dukanovim stranicama i na kalkulatoru izračunala koliko trebaš biti u 1.fazi? Zobene mekinje imaš?

18. EllaG 04.08.12. 21:00, #52418
    Korisnik je:
    Akcije

Hvala cure stvarno  ste super  i  sve je puno lakše uz  vas i  vašu podršku.  Sina  nažalost ja ih moramo puno skinuti  pa valjda i brže ove početne idu  . inače danas sam  napokon vidla  brojku  koju  nisam  vidla  već  hm 7 i pol  godina još od  prve trudnoće tako da sam  presretna  

19. EllaG 04.08.12. 21:03, #52419
    Korisnik je:
    Akcije

bbubby napisao/la:

EllaG napisao/la:

Ne !

Limun smije samo kao  začin ,,, nakapat par kapi .Bravo za -6 ! Jeeee !Go go go 

:klap-klap:

Hvala onda na  odgovoru  da  znam za  ubuduće jer  sam sinoć onda  očito  zgriješila al činila mi  se bolja varijanta od  cole zero (inače pijem  vodu  al ..) .Hvala:) 

20. EllaG 04.08.12. 21:08, #52420
    Korisnik je:
    Akcije

Margi dobrodošla :mah: i  sretno 

21. Rintintina 04.08.12. 21:26, #52421
    Akcije

Nisi puno zgriješila Ella, i slažem se da cola zero nije najzdravija varijanta (prvi put kad sam ju popila sam se zagrcnula, nešto odvratnije u životu nisam pila) ali sad ju pijem bez grča... a jbg od nečeg moram i umrijeti, hahahaha

22. Rintintina 04.08.12. 21:32, #52422
    Akcije

EllaG napisao/la:

Hvala cure stvarno  ste super  i  sve je puno lakše uz  vas i  vašu podršku.  Sina  nažalost ja ih moramo puno skinuti  pa valjda i brže ove početne idu  . inače danas sam  napokon vidla  brojku  koju  nisam  vidla  već  hm 7 i pol  godina još od  prve trudnoće tako da sam  presretna  

23. EllaG 04.08.12. 22:05, #52423
    Korisnik je:
    Akcije

Rintintina napisao/la:

Nisi puno zgriješila Ella, i slažem se da cola zero nije najzdravija varijanta (prvi put kad sam ju popila sam se zagrcnula, nešto odvratnije u životu nisam pila) ali sad ju pijem bez grča... a jbg od nečeg moram i umrijeti, hahahaha

Haha  znači cola  zero pa živjeli :cug:(naravno tu i tamo:))

24. Rintintina 04.08.12. 22:07, #52424
    Akcije

meni je postala više kao tu nego tamo, al kaj ćeš ...  hahaha

25. EllaG 04.08.12. 22:35, #52425
    Korisnik je:
    Akcije

a pa  moramo   i mi  dukanovci   nešto  piti   :)