TERAPIJSKO GLADOVANJE

1. Balerina84 13.04.12. 09:47, #9951
    Korisnik je:

..i da napomenem...prošle godine u ljeto samo sam se gledala u ogledalo i govorila ljepotica ljepotica a danas bi ga razbila i ujutro i u povratku sa posla. Najgore je to što već u hodniku nasuprot vrata imam veliko od stropa do poda a fiksno je. S obzirom da hlače više nemogu obući nosim taice i preko toga duge tunike ili košulje. Na poslu s obzirom da stalno sjedim nemogu u ničemu drugome pa su taice spas. Da mogu najradije bi u piđami došla na posao. 

2. Antonetta 13.04.12. 09:48, #9952
    Korisnik je:
    Akcije

Balerino, ja sam ti opisala kak ću ja jesti narednih mjesec dana (nadam se da ću izdržati tako dugo), jer vele da je maximum za post 42 dana, onda treba natrag uvoditi hranu.....malo po malo...voće, povrće, kuhanu piletinu...

dakle, ja popijem dnevno 1 proteinski šejk iz DM-a (miješa se vodom), jedan sok (oko pola litre) izmiksanih jabuka, breskva, limuna.....sve samo da nisu banane....

pijem kavu....vodu s iscijeđenim limunom, razne čajeve, mineralnu vodu za probavu.......i ne koristim ni šećer ni zaslađivač za kavu.....to je to, za sad guram, danas mi je 3. dan....

nek ostale cure napišu ako imaju neku drugu varijantu, ali ja ovako......za sad funkcionira.....jer ja moram mršaviti na duge staze, i imam dosta viška pa ne mogu samo na vodi biti....

3. Antonetta 13.04.12. 09:59, #9953
    Korisnik je:
    Akcije

ma Balerino potpuno te razumijem jer i ja imam takvo veliko ogledalo, ahaha, i u kupaoni, a i hodniku.....ali mene je to napokon prošlo, da me demotivira to što ogledalo pokazuje...neki klik u glavi...sad se fokusiram na lice i kosu koje je hvala Bogu i više nego ok, i na te neke djelove tijela koji su ok, ahahhahhaha....ma i zekam se malo, al stvarno,  nek nam slika u ogledalu bude podstrek da izdržimo u naumu mršavljenja a ne da nas oneraspoloži...

ja sam neku večer tako popiz..kad sam vadila odjeću iz ormara što ću kombinirat za idući dan za posao, pa ništa ne paše, sve steže,pa ovako pa onako........zato sam uzela nekoliko komada koji su ok i od toga si složila kombinacije za naredne dane...velim, privatno mi nije toliki problem jer van, u dućan, za posjete, izlaske  itd.... mogu obući suknju ili nešto što bolje pristaje,npr. dobro krojenu haljinu, a tu odmah i paše neka kraća košulja il jakna (na suknju) i ne izgleda tako katastrofalno...al  ako obučem traperice ili neke casual hlače, ajme bokova i guzice.....pa to onda moram tunikom kamuflirat, dugim košuljama itd....za posao, jer mi je ko i tebi najkomotnije na poslu u hlačama (rastezljve traperice ili debele tajice) sjediti...

ma ja sam ti kupila u Takko fasion i u C&A , čak i u New Yorkeru neke tunike, traper verzije, pa jednobojne itd..nisu baš jeftine....one ko haljine bez rukava isto dolaze u obzir..kasnije mogu biti korištene kao ljetne haljinice....olakotno je to što sam niska pa ipak mogu neke veličine birati.......a jeftino i na akciji i prelijepo je sve ovo što za sad još ne mogu obući, grrrrrr.....joj ma svašta improviziram sad s odjećom, a ne volim to, al što je tu je.....riješit ćemo mi to!!!!!!

4. Balerina84 13.04.12. 10:23, #9954
    Korisnik je:

Da zaista je za poludjeti to što smo ostavile na stranu toliko robe i dale se frižideru i pećnicama. Minimalno mogu izdvojiti i iz svog ormara a samo čekam vikende da se obučem u trenirku i idem kamo hoću. Blažene trenirke nikada ne stežu! :)  Nagradit ću se barem sa njom ubrzo. Ne pamtik kada sam prošle godine nosila sportsko a u ljeti sam samo hodala u kratim suknjicama i paradirala kao na modnoj pisti. Sada nemogu to pa sam stalno na maskama za kosu i šminki koja mi eto malo diže raspoloženje. Kako je nevrerovatno i da se možemo toliko zaokružiti u licu. Ja kao da sam progutala jabuku a ujutro kada se probudim i mama mi se smije i kaže:"kćeri konačno izgledaš zdravo"!  , a što tu rečenicu mrzim! ..mame ko mame ..najljepše smo kada smo 10 kg gore. Stignem ja imati i 100 ali poslje 60te.  :)

5. Antonetta 13.04.12. 11:50, #9955
    Korisnik je:
    Akcije

ajme Balerino što ti ja ne volim te trenerke :P

radije onda tajice ili rastezljive traperice, il neki normalan pamučni kroj......

istina, kad se čovjek udeblja lice se deformira, izobliči....a sad treći dan ja već vidim koliko je sve splasnulo...jer prvo, srećom, ode podbuhlost i naotečenost lica......tako da sam zadovoljna što se toga tiče....

i nevjerovatno koliko se npr. prsti ruku mogu udebljati....užas......pa čak i stopala, ono, steže te tvoj broj sandalica , svašta :D

da, najbolje se fokusirati na ono što je u redu, na taj dio tijela, z apočetak, ne se zapustiti barem po pitanju šminke, kose, nekih detalja...noktiju...ma sitnice koje puno znače i bolje se osjećamo kad je sve sređeno :D

ajde Balerino, možeš ti to...imaš puno manje za skinuti nego mi neki, ali svi ćemo korak po korak do cilja!

ja donijela čvrstu odluku i ne odstupam!

čitala sam starije postove i vidim da se nekoje cure samo vrte u začaranom krugu...dijeta ili izgladnjivanje par dana pa se prejedaju pa opet dijeta...mislim da to nema smisla...jer, ako i bude da pokleknemo, ajde onda barem nekom voćnom salatom, ili povrćem, nečim laganim, niskokaloričnim a zasitnim i ukusnim, a ne kruhom, pizzama, slatkišima.....neke cure na ovoj temi nisu izdržale glad pa rekle eh sad kad sam zgriješila nek ću pošteno zgriješit pa se prejele svega dok nisu ostale bez daha, pa odgađale to novu turu dijete ili gladi do ponedjeljka itd...tih dan agriješenja natukle natrag sve ono što su izgubile itd itd....i kod nekih je to trajalo mjesecima a da su pazile, za to vrijeme već bi kile otišle......ne pametujem jer i ja sam radila zadnjih mjeseci upravo to, no ne želim više ponavljati takve greške....ovo terapijsko gladovanje ću pokušati čim duže izdržati, i uvod mi je u dugoročne i poboljšane navike hranjenja....bez prežderavanja i bez jela koja mi škode zdravlju i liniji tj. od kojih se evidentno debljam :P 

6. Halapaca 13.04.12. 11:59, #9956
    Korisnik je:
    Akcije

POZZ SVIMA,,,Evo i mene napokon,, slaba mi konekcija ovih dana pa dok se otvori stranica ja izgubim strpljenje i izadjem,,, jos sam tu,, danas je 46 dan ,,jos 4 dana i novo vaganje,,, idema bar sat da odradim na orbiju,, puno srece svima,,, lijepi dani nam se blize,,, nedajte se debeljuce moje,,,

7. Antonetta 13.04.12. 12:06, #9957
    Korisnik je:
    Akcije

@Halapaca, 46.-i dan ti je terapijskog??????

ajd ne budi škrta, opiši malo, bar u kratkim crtama kakav je osjećaj, koliko kila otišlo i sl., za nas koje smo nove :D

neke savjete itd...

ja sam s čitanjem došla do 150.-e str. ove teme, pa sorry ako sam nešto propustila jer friške strance pratim tek odkad sam se i sama ovdje pridružila, stoga......pucaj po nama sa savjetima, draga @Halapaca

8. Balerina84 13.04.12. 12:59, #9958
    Korisnik je:

Antonetta napisao/la:

ajme Balerino što ti ja ne volim te trenerke :P

radije onda tajice ili rastezljive traperice, il neki normalan pamučni kroj......

istina, kad se čovjek udeblja lice se deformira, izobliči....a sad treći dan ja već vidim koliko je sve splasnulo...jer prvo, srećom, ode podbuhlost i naotečenost lica......tako da sam zadovoljna što se toga tiče....

i nevjerovatno koliko se npr. prsti ruku mogu udebljati....užas......pa čak i stopala, ono, steže te tvoj broj sandalica , svašta :D

da, najbolje se fokusirati na ono što je u redu, na taj dio tijela, z apočetak, ne se zapustiti barem po pitanju šminke, kose, nekih detalja...noktiju...ma sitnice koje puno znače i bolje se osjećamo kad je sve sređeno :D

ajde Balerino, možeš ti to...imaš puno manje za skinuti nego mi neki, ali svi ćemo korak po korak do cilja!

ja donijela čvrstu odluku i ne odstupam!

čitala sam starije postove i vidim da se nekoje cure samo vrte u začaranom krugu...dijeta ili izgladnjivanje par dana pa se prejedaju pa opet dijeta...mislim da to nema smisla...jer, ako i bude da pokleknemo, ajde onda barem nekom voćnom salatom, ili povrćem, nečim laganim, niskokaloričnim a zasitnim i ukusnim, a ne kruhom, pizzama, slatkišima.....neke cure na ovoj temi nisu izdržale glad pa rekle eh sad kad sam zgriješila nek ću pošteno zgriješit pa se prejele svega dok nisu ostale bez daha, pa odgađale to novu turu dijete ili gladi do ponedjeljka itd...tih dan agriješenja natukle natrag sve ono što su izgubile itd itd....i kod nekih je to trajalo mjesecima a da su pazile, za to vrijeme već bi kile otišle......ne pametujem jer i ja sam radila zadnjih mjeseci upravo to, no ne želim više ponavljati takve greške....ovo terapijsko gladovanje ću pokušati čim duže izdržati, i uvod mi je u dugoročne i poboljšane navike hranjenja....bez prežderavanja i bez jela koja mi škode zdravlju i liniji tj. od kojih se evidentno debljam :P 

Vjerujem ja dobro da izgladnjivanje nema smisla ..to sam već odavno prošla, zapravo prije 10tak godina i ništa dok nisam rekla jedan dan (baš u utorak kao sada) idem. Super sam tada uspjela samo što sam puno trčala a danas više i ne idem lako. Odlučila sam kada skinem e onda samo kondicijom održavati i tako se utezati. 

9. mirela27 13.04.12. 14:44, #9959
    Korisnik je:
    Akcije

cao cure, ja vas citam svaki dan, htela sam od utorka na terapijsko limun i javorov sirup al sam se razbolela i na antibioticima sam do sutra, pa sam pomerila za ponedeljak, znaci u ponedeljak startujem na nekih 30-ak dana zelim izgubiti 15-ak kg + - 2kg

tako da jedva cekam puna sam motivacije i jedva cekam da se obucem u uske pantalone i kratke majce heheh

10. Balerina84 13.04.12. 14:48, #9960
    Korisnik je:

Curke puno vas pozdravljam, želim da budete jake i da vikend provedete baš onako kako vi volite!..sa manje hrane a puno više kretanja, driženja i smijeha! Pusa  

ps. a ja se duboko nadam da me nijedna kriza neće snaći i da ću ostati na dobroj volji. papa

11. Dani75 13.04.12. 21:19, #9961
    Korisnik je:
    Akcije

Wilma-Kremenko napisao/la:

o:)o:)Dani75, sretno i ja krečem iz početka. Bila sam prošli tjedan tri dana na gladovanju i osječala sam se super, to znači da djeluje i da mogu izdržat. Vagati ću se samo svaki ponedjeljak a izdržat ću do zacrtanog cilja a to je -30 kg, trenutno imam 100 a visoka sam 176 cm, kad čitam iskustva na forumu dobijem još veču motivaciju i znam da nisam sama. Svim curkama sretno!!!  Zajedno smo jače !!!o:)o:):):)

evo ja izdrzala dva dana ajd nekako samo mi danas jako slabo a zub me boli za poluditi sutra ce mo viditi kako cemo necu se opce vagati tek u ponedljak drzim nam svima fige da uspijemo

12. gogilina 13.04.12. 23:37, #9962
    Korisnik je:
    Akcije

pozdrav ženskice.. baš ste mi se raspisale.. nestignem nikako sve poloviti,

jel ima minusića u kilama...???

ja obavila svoje vježbanje danas malo udarnijim tempom pojačavam na dva sata treniranja moram se dovesti u red do svadbice koja je ubrzo.. i tako..

uspjela sam već puno pa se nadam da ću uspjeti i do kraja se stesati :-)..

Ja sam samo na vodi, kavi bez šećera .. snage za vježbanje imam, stvarno mi nikada terapijsko nije utjecalo na to.. nije da mi je lagano vježbati ali izdržim borim se sama sa sobom da to moram i ide onda..;-)

eto u ponedjeljak javim rezultate... za vikend me nema.. puse svima.. držte se..

13. gogilina 13.04.12. 23:37, #9963
    Korisnik je:
    Akcije

Dani75 napisao/la:

Wilma-Kremenko napisao/la:

o:)o:)Dani75, sretno i ja krečem iz početka. Bila sam prošli tjedan tri dana na gladovanju i osječala sam se super, to znači da djeluje i da mogu izdržat. Vagati ću se samo svaki ponedjeljak a izdržat ću do zacrtanog cilja a to je -30 kg, trenutno imam 100 a visoka sam 176 cm, kad čitam iskustva na forumu dobijem još veču motivaciju i znam da nisam sama. Svim curkama sretno!!!  Zajedno smo jače !!!o:)o:):):)

evo ja izdrzala dva dana ajd nekako samo mi danas jako slabo a zub me boli za poluditi sutra ce mo viditi kako cemo necu se opce vagati tek u ponedljak drzim nam svima fige da uspijemo

bravo samo nastavi dalje.. možeš ti to.. !!!!

14. gogilina 13.04.12. 23:38, #9964
    Korisnik je:
    Akcije

medeno-srce napisao/la:

Bravo gogilina, ti si moj uzor. :-)

Ja sam smotana, gdje idem da stavim ticker, u koje postavke... Trazim i nikako da pronadjem. :D

edit: Pronasla sam gdje, ali nece nikako. :'(

Hvala draga.. sori nisam vidjela na vrijeme.. al vidim da si se snašla.. kiss

15. gogilina 13.04.12. 23:42, #9965
    Korisnik je:
    Akcije

scubababy napisao/la:

Bok cure,

Moj prvi dan je prošao prilično ok. Antonetta, hvala ti, čitam tvoje postove i održavaju me na životu. Moram priznati da mi je u jednom momentu bilo zlo za krepati, ali sam izdržala!

Puno ti hvala što si našla onako motivirajući post. Nadam se da ćemo izdržati i do ljeta imati željenu kilažu.

Medeno srce, kako izdržavaš s vježbanjem? Ja inače trčim pa me malo strah da se ne srondam... Kakva su iskustva? Vidim da cure vježbaju, tako da ne bi trebalo biti problema, nadam se.

Gogilina, kako prolazi treći dan? To je (sudeći po postovima) najkrizniji moment! :)

Joj ide... izgurala sam ga i eto i 4 prošao.. :-) ma ide to sve ako si posložiš kockice u glavi..

kad se skupi jaka volja ide fakat ide, premda sam i ja  par puta izdržala po 3-4 čak i 5 dana pa odustanem zgriješim al dobro sve to prođe i onda se primiš za ozbač.. joj sretno curke budite ustrajneeeeeeeeeeeee...

16. konkretan 13.04.12. 23:51, #9966
    Korisnik je:
    Akcije

evo,novi na forumu.musko.znaci svi imamo iste probleme.trebao bih savjete za pocetak.zelio bih skinuti "vise "kilograma jer ih imam bas "vise".gladovanje mi ne predstavlja problem jer imam volju i nacina da izdrzim gladovanje.interesuje me:

-maksimalna duzina gladovanja,utjecaj na zdravlje(tlak,secer,i sl.)

-koje tecnosti su dozvoljene za unos(cuo sam da gazirana voda nije preporucljiva)

-koristenje zasladjivaca za kavu i cajeve

-nastavak odlazaka u teretanu(tegovi)ili preci na bicikl i trcanje

-odrzavanje crijevne i flore zeluca

-probava

ako neko ima iskustva,molio bih ga da ga podjeli sa mnom.u pitanju je visak od 40 kg

hvala unaprijed

P.S.

ako neko zeli da krenemo zajedno,pa da se podrzavamo,tu sam

17. Maska 14.04.12. 06:57, #9967
    Korisnik je:
    Akcije

Dobrodosao konkretni i sretno!

Procitaj malo topic i mislim da ces naci sve odgovore, a imas i par knjiga koje sam linkala par strana prije o duzinama i metodama gladovanja.

Odgovorit cu ti samo na dio o vjezbanju. Ako intezivno vjezbas mislim da ce ti biti tesko izdrat period duzi od 10ak dana, jer jednostavno nemas dovoljno energije, koliko god se nakon par dana dobro i ocisceno osjecas. Bicikla, lagano trcanje ide bez problema, aerobik&co ali intezivne vjezbe, HIIT treninzi i sl bas ne. Tako da posto je meni vjezbanje na prvom mjestu i lose se osjecam kad prodje dan, a da se nisam posteno naradila, provedem par dana na postu cisto za ciscenje, a onda se trudim da jedem sto zdravije, osiguram potrebnu energiju, al da sam i dalje u fazi gubitka

Na tvom bi mjestu, posto imas veliki visak odradila 20ak dana terapijskog uz bicikliranje, a onda uvodila lagano hranu i pojacala treninge. Cini mi se da nema bas velike koristi duze od 20 dana sto se tice gubitka kg jer onda dosta sve uspori, bar koliko sam pratila iskustva drugih

Sretno

18. medeno-srce 14.04.12. 12:50, #9968
    Korisnik je: offline
    Akcije

Danas 5. dan.

Antonetta - je l` ovaj bolji avatar? :D:D

Necu se bar 5 dana vagati... Sklonila sam gospodjicu vagu jer malo malo pa skoknem da vidim koliko je spalo. :DDD:p

Je l` tacno ovo da mineralna nije preporucljiva da se pije?

gogilina :kiss:

19. Antonetta 14.04.12. 14:24, #9969
    Korisnik je:
    Akcije

Pozdrav svima koliko vas ima!!!!!!

Brzinsko javljanje jer odlazimo u shoping (samo ću promatrati i guštati, mmmm) i na kavicu, pa lagano neki izlazak...obožavam kad sam zaokupirana i nema osjećaja gladi :D

Preživjela sam jučer dan D, kako neki vele za 3. dan.....da je na momente teško- teško je, i boriš se sam sa sobom, pa te mame mirisi kad tvoji ručaju (jer nisu na dijeti i sve smiju...), i moram reći da ja sve ovo ne bi uspjevala da nemam podršku svojih namilijih..kuham za njih i nema problema da pokleknem, ali zato jer muž završno stavlja začine pa kuša jelo tijekom kuhanja ahahhaha, pa improviziraju neke obroke i oni, i tako...gura se... :D

dakle, danas mi je 4 dan. kako jedem opisala sam u nekom od prethodnih postova...neki dan je i to previše, neki dan osjetim tu i tamo glad al popijem vode, čaja..i prođe.....dan započinjem obavezno proteinskim šejkom i to me drži.

Nakon Uskrsa vaga je navečer pokazala 77,5 kg, sada nakon 3 dana (danas je 4.) ujutro sam se vagala i bilo je 73,6 kg. Onih 75 kg što imam dole u potpisu je bilo vagano na veliki četvrtak tj. dani prije Uskrsa...katastrofa dakle, vidi se da ja kroz Božić ili Uskrs mogu bez problema natući 3-4 kg koji teško odlaze.

Dakle, ovim terapijskim dnevno se gubio oko 1 kg (ja pijem voćni sok,- iscjeđeno voće, proteinski šejk, čajeve, vodu s limunom....)

Kg ću upisati iduću srijedu kako je i početni dogovor, dakle, službeni upis stanje svake srijede (kod mene u potpisu).

Energije i volje imam, dobro spavam, probava radi...dakle, za sada je sve super osim što se na trenutke moram boriti sa sobom tj. pokazat snagu volje...nije toliko da sam gladna koliko da sam naučena svašta jesti i puno jesti pa mi to fali....no, iz dana u dan sve manje...

cure (i dečko), ja sam dakle, odlučna u svome naumu i ne odustajem, imam važan obiteljski susret 04.05., neki ljudi me godinama nisu vidjeli, a i 24.04. jedan važan poslovni sastanak i naravno da želim blistati, i to mi je dodatna motivacija!!!!!!

želim vam svima ustrajnost i što je najbitnije dobro raspoloženje i volju!!!!! pozitivnu energiju i motivaciju!!!!!

ajmo u skidanje kg, možemo to i hoćemo!!!!!

@medeno-srčeko, avatar ti je sjajan, em lijep vizualno em podstrek :D

sviam uspješan dan želim i imajte na umu cilj- dobro zdravlje, raspoloženje, kontrolu nagona (ahahah, to ja sam sebi govorim) i super liniju!!!!

20. Antonetta 14.04.12. 14:28, #9970
    Korisnik je:
    Akcije

@medeno srce, ja pročitala da mineralna voda dobro djeluje na probavu, pogotovo ako je jedna čaša mlačnog (ne hladnog) donat-mg, al može bilo koja mineralna...meni pomaže...popijem jednu čašu dnevno..

za probavu je dobra i turska kava (bez šećera i mlijeka), meni miriše al ne volim taj okus u ustima...ja pijem svoju iz aparata, i dobro mi i to za probavu :D

inače, i kava i mineralna (s kriškom limuna) su oduvijek poznati kao ok za otjerati glavobolju :D

21. scubababy 14.04.12. 17:12, #9971
    Korisnik je:
    Akcije

Bok cure i dečko,

Dakle: jučer sam stisnula zube i stala na vagu koja je pokazivala 64.1 kg. Nakon što sam skoro skočila kroz prozor, odlučila sam da je gotovo s hranjenjem i pila sam cijeli dan samo vodu i čaj. Danas ujutro: 63.3 kg! Znači, ide na bolje. Moj jedini problem je da mi je svako malo užasno slabo i imam napad mučnine. Sinoć sam bila na nekakvom eventu, smrzla se (stalno mi je zima, ali to je uvijek od gladi) svi su nešto žvakali oko mene, a ja sam uredno pijuckala vodu! Uglavnom, danas popodne sam malo skrizirala i pojela naranču, vjerujem da nisam napravila preveliku štetu, ali fakat mi nije bilo dobro. Valjda treći dan (dan D)... Sad cugam čaj. Šmrc.

Antonetta, ti mršaviš brzinom munje! Bravo, bravo! Sutra si idem kupiti taj proteinski shake u DM. To je onaj na kojem piše "za mršavljenje" ili 90% proteini? Razlika u kalorijama je minimalna. Danas sam bila u DM-u ali nisam bila sigurna koji, pa ću sutra. Možda to pomogne protiv slabosti i mučnine.

Balerina, samo hrabro. Vikendi su najopasniji za kršenje dijete!

Gogilina, koliko sam shvatila, ništa gazirano baš nije dobro. Što se pak probave tiče, mislim da ću danas navečer trgnuti neki laksativ. Ne znam da li je riječ o psihi, ali sam se zabetonirala isti tren kad sam krenula na gladovanje.

Medeno srce, super avatar!

Cure, ja se kanim vagati svaki dan. Imam malo problema s metabolizmom (štitnjača, pijem hormone), pa ću vjerojatno malo sporije mršaviti nego vi, ali nema veze!

Svima puse i pišite!

22. gogilina 14.04.12. 20:10, #9972
    Korisnik je:
    Akcije

medeno-srce napisao/la:

Danas 5. dan.

Antonetta - je l` ovaj bolji avatar? :D:D

Necu se bar 5 dana vagati... Sklonila sam gospodjicu vagu jer malo malo pa skoknem da vidim koliko je spalo. :DDD:p

Je l` tacno ovo da mineralna nije preporucljiva da se pije?

gogilina :kiss:

hej .. evo me ipak se ranije vratili domeka.. ružno vrijeme.. ja sam mineralnu pila i normalno gubila bilo mi dobro nikakvih problema zbog mineralne nisam imala i dobra je za stolicu... tako da to je više za gazirane sokove jer su puni šećera i nagrizaju jače želudac itd....... 5 dan... :-)

23. Dani75 14.04.12. 21:23, #9973
    Korisnik je:
    Akcije

ej cure i decki kako ste 4 dan glava boli kisa pada ko luda cjeli dan, nemozes vani u šprirodu sva sam nikakva . kako vama ide

24. Arria 14.04.12. 21:30, #9974
    Korisnik je:
    Akcije

Pozdrav svima!! :D

Evo mene nakon nekog vremena. Bila sam prije nekih 2tj. na gladovanju 4 dana, skinula sam 3kg. što je za mene jako brzo, kile se do danas nisu vratile. Sad imam 60kg. Ja sad krećem na "gladovanje" sa skovima (juice fasting), to mi se jako sviđa i baš mi je zabavno raditi sokiće. Probni dan mi je bio jučer i bilo je iznenađujuće odlićno. Napravila sam sveukupno 2l. soka. 1l. soka od razlićitog zelenog povrća i još 1l od mrkve i jabuke...jami :D U jutarnjim satima pijem zeleni, a u popodnevnim ovaj drugi sokić.

Ne znam koliko dugo ću biti na sokićima, mislila sam nekih 15-30 dana. Radim to najviše zbog zdravlja, a ako pri tome još koja kilica ode, ma super.

Ovdje možete pogledati filmić "Fat, sick and nearly dead", na engleskom je. http://documentary-area.blogspot.com/2011/08/fat-sick-and-nearly-dead.html

A ovdje imate puuno korisnih savjeta, ako nekog zanima http://www.youtube.com/user/RawRadiantHealth/videos

Želim vam svima puuno sreće, uživajte!!! ;):)

25. Antonetta 14.04.12. 22:14, #9975
    Korisnik je:
    Akcije

ihihih, @scubababy....munjevitom brzinom mi idu kile, veliš, ahhahahaha...munjevito sam nadrukala ove zadnje 2-3 za Uskrs....bit ću presretna da, za početak, ugledam prvu brojku 6 :D

- da, imam i taj proteinski, al imam i onaj za mršavljenje: Diat vitalkost (vanille, 500 gr pakiranje), marka Das Gesunde Plus....200 ml vode i 4 žličice praška imaju oko 206 kcal......na početku kure- prva tri dana je preporuka 3 napitka dnevno (umjesto glavnih obroka), a kasnije 2 napitka itd.....upute su ti na kutiji....

nadam se da ste svi uspješno progurali današnji dan, ja ne idem rano spavati, a i vi svi ostali....proć od frižidera i hrane!!! ahahahahah :D

u DM-u sam našla jedan zanimljiv članak o postu, otipkam glavne info sutra ili u ponedjeljak...

@Dani75, a da popiješ kavicu neku ili fini mirisavi čaj s limunom..inače vele da je crna turska kava (i malo ocijediti limuna unutra), znam gadno i gorkasto, al vele da je bomba protiv glavobolje, odma je otjera...ja se za sad super osjećam :D

želim ti čim prije dobru energiju, napravi neku kupku, il odvježbaj neke vježbice, pleši, gibaj se...odma bude bolje...ili fini spavanac i krevetac :D

@Balerinice, nadam se da i tebi ide ok!!!! :D

čitamo se, sretno svima!!!!