Nakon dužeg sudjelovanja u ostalim postovima, odlučila sam pokrenuti jedan novi...
Zanimaju me vaša iskustva s tretmanima za mršavljenje koji se rade u kozmetičkim salonima. Je li netko probao BODY MIXER, ili LIPOX TRETMAN itd?
Ja sam u dva navrata koristila neke tretmane i čini mi se da zaista daju rezultate...
Pa di ste, curke?
Je li moguće da ova tema nikom nije zanimljiva :-(
meni jeste a nisam odavno ništa koristila..zadnji put neku struju i masažu i extra rezultati uz dijetu...sad vidim reklamira ese dosta uređeja
Ja sutra krećem na body mixer. Tako da ću ti za koje vrijeme moći reći svoja iskustva.
Sa svih strana čujem pozitivna iskustva ali dok ne probam ne vjerujem.
Body mixer je o.k, za učvršćivanje tijela i samim time za smanjivanje obujma.
Ja sam krenula s tretmanom Body Strategist, koji se više bazira na topljenju maslih naslaga i uklanjanju celulita. Ne znam koliko ću izdržati kunski (250 kn tretman) i vremenski (jedva stignem dvaput tjedno), ali tretman je tako super da neću žaliti para. Jedva čekam rezultate!!!
Dobro jutro!!!
Ja sam upravo završila sa 12 tretmana anticelulitne masaže.Namazale bi me nekim uljem protiv celulita i masirale 45min.Nakon toga te zamotaju u termo deku i tamo se pacaš pola sata.Nakon toga mokar si ko čep i na foliji koja je ispod tebe iscjedi se oko deci tekućine.fuj........
Ja moram priznat da je rezultat fakat vidljiv iako meni treba bar još dva paketa po dvanaest tretmana:D.Koža je neopisivo glatka i noge su se stesale, nema onih neravnina i kvrga od celulita...Tih dvanaest tretmana platila sam 1080kn.Moram samo napomenuti da mi je masaža bila izuzetno neugodna i bolna, noge su mi prvih tjedana bile plave od modrica
Mendulica kako se zove točno taj tretman ,čini mi se ok....
masaza mora biti neugodna jer se razbijaju grudvice
Sama se masiram. Študenti si to ne mogu priuštiti....
Ma to vam je najobičnija anticelulitna masaža koju, vjerujem rade u svakom kozmetičkom salonu.Meni se cijena čini pristupačna...1080kn za 12 tretmana.
Ja sam u Zagrebu i salon gdje sam išla je na Trešnjevci.
Prije nekoliko godina išla sam na slične tretmane.Mazali su me blatom i zamatali u folije...rezultati nisu izostali, ali su tretmani bili dosta skuplji, a i ja nisam imala toliko viška kao sad
Meni se čini da BODY MIXER definitivno ima efekta - moja kolegica je već nakon 5 tretmana vidno uža u bokovima!
sto je BODY MIXER???
pulezanka napisao/la:
sto je BODY MIXER???
Odi na google pa ukucaj i dobit ćeš dobro objašnjenje. Ukratko, elekktrostimulator mišića i metabolizma.
anticelulitna masaza za mene je bila cisto zlo.
boli očajno.krvnički.
e sad...naravno danisam htjela nastaviti dalje.
plačati za mučenje.
no...primjetila sam da iako fakat imam debele noge-celulita imam manje.
koristim jedno ulje od cedra koje nabavljam od jednog frenda koji je dr, kemije i bavi se tim stvarima-i vrlo sam zadovoljna.
potrazite sto vas zanima na stranicama CEDRUS-a
http://www.centarcedrus.hr/hrv/?id=naslovnica
vjerujte, isplati se.
lijep pozz
Dali je netko porobao LPG ili barem zna neke informacije o tom tretmanu?
Mendulica napisao/la:
Dobro jutro!!!
Ja sam upravo završila sa 12 tretmana anticelulitne masaže.Namazale bi me nekim uljem protiv celulita i masirale 45min.Nakon toga te zamotaju u termo deku i tamo se pacaš pola sata.Nakon toga mokar si ko čep i na foliji koja je ispod tebe iscjedi se oko deci tekućine.fuj........
Ja moram priznat da je rezultat fakat vidljiv iako meni treba bar još dva paketa po dvanaest tretmana:D.Koža je neopisivo glatka i noge su se stesale, nema onih neravnina i kvrga od celulita...Tih dvanaest tretmana platila sam 1080kn.Moram samo napomenuti da mi je masaža bila izuzetno neugodna i bolna, noge su mi prvih tjedana bile plave od modrica
Ovo je jako jeftino....... Mogu znati koji je to grad i koji salon..... Ja isto to plaćam 400 kuna tretman........
Sorry vidjela sam da je u Zagrebu i na Trešnjevci...
Da li je netko probao u ZG u Vlaškoj tretman za mršavljenje, metodom elektromagnetske rezonancije ?
Dobar vam dan....
kod nas u Rijeci postoji odlican "salon" gdje tretman košta 50 kn, sastoji se mazanja Guam algama, topljenjem u termo deki, špricanjem sa nekim sprejem i masažom sa aparatom protiv celulita...meni će trebati dosta tretmana...jucer sam krenula i bolllliii....
Ako kome treba broj, da je odovuda, nek se javi,...kissi, kissi.--
ajmeeeee.kako je kod vas jeftinooo.......u Puli, je u naj jeftinijem kozm.salonu, 70kn, obicna masaza ledja, 30min.(i to ako imas srece, da nitko ne zvoni na vrata, ne zvoni tel.mob.od djelatnice itd.)jer cura radi sama, pa dok sve to obavi, masaza traje, cijelih 15min.
Bok doli-gori
Jucer sam procitala, a danas umjesto da radim citavo jutro trazim gdje sam to procitala, da te pitam gdje je taj "salon" kod nas u Rijeci. Bas bi mi to trebalo, uz to sto jos moram skinuti i kile. 'Ajde javi broj i usreci me
Hvala
Ajde cure iz Zagreba koje koristite nešto od tih tretmana za mršavljenje javite se što i kolika je cijena....... Pa zašto plaćati skuplje?.......
Sto se tice anticelulitnih masaza, primjetila sam da one ne rjesavaju prevec unutarnju stranu bedara, kao tam je limfa i to samo nekak izvlace malo gnjececi prema vanjskoj strani, dok ostali dio treba prezivit masazu sa "skupljenom sakom ",uh,
ima li neki tretman koji je pogodan za prosirene vene, a da rjesava unutarnju stranu bedara?
btw ja nisam imala plavice nakon anticelulitne, mene je dosta nakon tretmana bilo zarilo na masiranim mjestima i crvenilo se odrzalo, ali prilicno je bolna masaza, doduse ja jesam mimozasta ...
doli-gori napisao/la:
Dobar vam dan....
kod nas u Rijeci postoji odlican "salon" gdje tretman košta 50 kn, sastoji se mazanja Guam algama, topljenjem u termo deki, špricanjem sa nekim sprejem i masažom sa aparatom protiv celulita...meni će trebati dosta tretmana...jucer sam krenula i bolllliii....
Ako kome treba broj, da je odovuda, nek se javi,...kissi, kissi.--
Hej
Mene jako zanima taj broj. Trenutno sam na UN dijeti. Prva dva tjedna je sve bilo super ali sada se nikako ne micem. Mislim da trebam dati malo poticaja organizmu. Zato te molim ako moze taj broj.
ja sam bila na tretmanu gipsom koji traje 2 sata a djeluje na principu da se voda ukloni iz tijela, kao kad si na dijeti 3 dana pa si 2 kile lakši.
dobar je ukoliko netko želi hitno smršaviti te 2 kile i ući u hlače broj manje.
rezultat je itekako vidljiv ali naravno u kratkom periodu jer čim se voda vrati na staro i centimetri se vraćaju.
navodno je dobar i za celulit ali to nisam primjetila.
tretman sam platila 300kn u puli
hej! sta je moguce da je tretman 50 kn? zanima me gdje je taj salon i broj naravno....
thx unaprijed
pozdrav!