da li je neko čuo za ovu dijetu? ili možda bio na njoj? uglavnom radi se o tome da se svaki dan pije voda sa iscjeđenim limunom 1 dan 1l vode i jedan limun , drugi dan jedna litra vode i dva limuna i tako dosedmog i onda ponovno, navodno to pomaže uu mršavljenju. ima li tko kakvih iskustava
Ja ti svaki dan popijem jednu čašu obične vode sa jednim iscjeđenim limunom, i osjećam se super, osvježi me.. ali neznam da bi baš to pomoglo u mršavljenju, neznam..
Bila, bila 2 dana na njoj pa sam curila na sve rupe na tijelu ( hihihihi, ako me shvaćaš šta hoću reći).
evo ja sam pocela sa ispijanjem limuna i vode, pijem 5-6 limuna dnevno, probava je odlicna ,a kilogrami polako odlaze, nastavljam dalje, i javljat cu rezultate, pozz.
pulezanka napisao/la:
evo ja sam pocela sa ispijanjem limuna i vode, pijem 5-6 limuna dnevno, probava je odlicna ,a kilogrami polako odlaze, nastavljam dalje, i javljat cu rezultate, pozz.
a jedeš normalno kao i prije ili?i svaki dan 5 limuna ili prvi dan jedan, drugi dan 2. ...itd?
pulezanka napisao/la:
Limun je zdrav -- to svi znamo !
Ali nije li 5-6 limuna malo previše dnevno, pa to tako svaki dan ???
Kako će reagirat želudac i želučana kiselina ?
jedem normalno, mada se kolicina smanjila jer zatvara aptit, manja je zelja za slatkim, svaki dan pijem jedan ujutro nataste, i onda tijekom dana jos 4, ili5, kako kada
Jel moguće da postoji takav način mršavljenja (ne mijenjaš ništa posebno. limun radi svoje?)
moram priznati da ovo sa limunom jos nikada nisam pokusala, mada, mi je jedna zena iz makedonije jednom davno rekla da to funkcionise, detalje je nisam pitala, jer mi tada nije bilo potrebno, a sada se kajem sto je nisam pitala, nema veze, evo ja nastavljam dalje, pa cu pisati kako mi ide, nista ne mijenjam, limun valjda radi svoje, jer samo sam ujutro bas gladna, prestala sam sa nocnim jedenjem, koje mi je ostalo jos od trudnoce, ako budem padala i kilo tjedno, meni je to super, jer nisam karakter za drzanje dijeta, cim mi nesto zabranis ja bas to hocu, eto ja cu pisati, pa ako kome jos pomogne, super, pozz.
pulezanka napisao/la:
moram priznati da ovo sa limunom jos nikada nisam pokusala, mada, mi je jedna zena iz makedonije jednom davno rekla da to funkcionise, detalje je nisam pitala, jer mi tada nije bilo potrebno, a sada se kajem sto je nisam pitala, nema veze, evo ja nastavljam dalje, pa cu pisati kako mi ide, nista ne mijenjam, limun valjda radi svoje, jer samo sam ujutro bas gladna, prestala sam sa nocnim jedenjem, koje mi je ostalo jos od trudnoce, ako budem padala i kilo tjedno, meni je to super, jer nisam karakter za drzanje dijeta, cim mi nesto zabranis ja bas to hocu, eto ja cu pisati, pa ako kome jos pomogne, super, pozz.
covjek treba sve pokusati ja vec mjesec dana pijem svako jutro na taste casu mlake vode, al evo zadnjih par jutara sam iscjedila po jedan limun u vodu i super cula sam da to topi masti .... vidjecemo nadamse uspjheu sviju nas zajedno veliki pozdrav iz hladnog sarajeva uh brrrrrrrr
ej, mala, kako si mi, ima li snijega???
pulezanka napisao/la:
ej, mala, kako si mi, ima li snijega???
uh ima snijega al je hladno uzas jedan... neopisivo brrrrrrr.... sta ima kod tebe vidim ide ti dobro sa limunom samo naprijed ...
konacno, daj boze da potraje, mislim da je to ono sto mi je trebalo, stomak je vidljivo ispuhaoooooooo
pulezanka napisao/la:
konacno, daj boze da potraje, mislim da je to ono sto mi je trebalo, stomak je vidljivo ispuhaoooooooo
super draga moja drzim ti fige a mojoj mami je davno jedna zena rekla kao dijeta sa limunom uzmes litar kisele vode i prvi dan iscjedis jewdan limun u litar kisale vode, drugi dan dva limuna u litar kisale vode, i tako sedam dana povecavas broj limunova... pa kolko zelis dugo kazu da jako dobro topi salo i kisela jojs potmomaze zajedno sa limunom.... ja sebi isjedim pola limuna jer nesmijem puno operisala sam prije par godina zucnu kesu imala jako komplikovanu operaciju, tako da me od mnogih stvari fata kisalina i lose mi bude.... bla bla jesam se raspricala barm ovdje snekim komuniciram na drugom forumima necun imenovati sve sami klanovi nemam rijeci....
Zasto ne javljate rezultate, ima li uspeha?
Pitam zbog drugarice koja bi na ovu dijetu ali ne zna jel delotvorna.
Pozdrav
Preporučujem posebnu pažnju obratite na zube, ako idete piti po 6 limunadi dnevno.Obavezno kupite pastu za zube Sensodyne, jer će vam zubi biti bolno preosjetljivi u stalnom kontaktu sa kiselinom koja nagriza caklinu!!!.Također predlažem onima koji imaju problema sa gastritisom, da se posavjetuju sa liječnikom o ovakvom režimu prehrane.
Istina je da limun ubija glad i želju za slatkim, odličan je za "noćne jedače",no ako imate bilo kakvih kroničnih problema, mislim da biste se morali konzultirati sa liječnikom, prije nego si učinite nešto što ćete poslije možda žaliti.
Da li se culi za Lemon detox diet?
ja sam limun smanjila, na 3 kom.dnevno, upisala sam i 1kg manje, mislim da ce to sada malo lakse ici, a,meni je bio cilj, ne jesti po noci, i to mi je upalilo, ostajem pri limunu, nemam nikakve smetnje ,dapace, stoica uredna, lice se cisti, koza je kao poslije nekog dobrog tretmana, cista i sjajna, pozz.
BubaMD napisao/la:
Da li se culi za Lemon detox diet?
ja nisam, cula, ako ti je poznato, pisi...
Imam jednu prijateljicu koja je ljekar, ima idealnu liniju, i tvrdi da to postiže tako što svaki dan pije 1-2 limuna ( ujutro i naveče) ili tabletu vitamina C
ako mi netko može rećI sve što zna o limun dijeti. sada sam na un-u i već mi je postalo monotono. hvala. 
talajic napisao/la:
ako mi netko može rećI sve što zna o limun dijeti. sada sam na un-u i već mi je postalo monotono. hvala.
To vam je dijeta sa javorovim sirupom, limuinovim sokom i cayen paprikom.Imate na forumu temu Neera dijeta.Drži se 10 dana, a na jednom forumu sam pročitala da zdravi ljudi mogu i do 30 dana, a ljudi sa nekim zdrastvenim problemima 40 dana.
No, da napomenim da cilj ove dijete je detoksifikaciju organizma.Jedna žena na tom forumu, je napisala da je za 26 dana smršala 15.kg. i osjećala se izvrsno. Ja sam do sada izdržala dva puta po 10 dana i smršala sam po 7kg.
Pozz!
evo, konacno sam uspjela prenijeti link, procitajte, pa odlucite, ja se ne pridrzavam dijete, samo pijem limun i vodu
zdravo pulezanka,
znači ti samo piješ limun sa vodom i skinula si več 4 kg? Koliko limuna popiješ na dan? I ja sam se odlučila, da probam, imam 82kg. A kako jedeš? Normalno ili si smanjila?
Ja sam počjela danas sa 3dl tople vode in jedan limun.