meni je danas 4 dan. mlijecni . samo mi je tesko progutat sir. valjda mi se zeludac stiso neznam sta drugo.
moj 1. dan. pojela sam 4 krastavcaa
2. dan - 5 hrenovki.
3. dan - 2 paketica od 100 grama ovih stiropora
4. dan 1 tekuci jogurt, i 15 dg. sira
I moram se pohvalit, je da je cetvrti dan tek, al izgledam si iz profila duplo mrsavije. jedne trecine trbuha vise nema, a sad kolko ce vaga na kraju tj pokazat neznam nije ni bitno , bitno je da sam ja sama sebi lijepsa . 
crnka81 napisao/la:
Pirky napisao/la:
crnka81 napisao/la:
Eto mene drugi dan miksanog tjedna. OPET POVRĆE I MESO...grrrrr
Jedva čekam sutra rižin dan.
Ne znam koliko sam izgubila...jer sam dosta jaka pa to meni sve nekako sporo.
Razmišljam ad ubacim vježbe za trbuh. to mi je najkritičnija zona tijela
Probaj s Jillian Michaels, vježbe su za cijelo tijelo, ali mene svaki put iznova oduševi..
Prošle godine sam vježbala 30DS i bila na un dijeti, u mjesec dana otišlo je 8 kg, 10cm iz struka, 10 iz bokova i 6 sa bedara.. Je da se iznojiš ko idiot, i crkneš u tih pola sata treninga, al makar znaš da vrijedi sav taj znoj..
upravo skidam 30DS krećem sutra s time
e to je volja za vježbanjem..
ja sam također startala s vježbanjem dan prije dijete..
držat ću ti fige da odradiš sva 3 levela, a drži i ti meni..
mene onaj level 2 uvijek nekako zezne.. dosta je gadan, rekla bih i da je 3 puta teži od trećeg levela..
Bok cure
Dugo Vas već pratim i evo odvazila sam se i registrirala...napokon....na dijeti 10 % sam već deveti dan i super se osjećam ...napokon prva dijeta u koju sam usla neopterećena jer je nisam planirala!!! Jednostavno sam se probudila u pon.jutro i rekla sama sebi DOSTA! evo me tu...sa Vama!
Planiram odraditi tri puta po 21 dan naravno sa pauzama jer imam jako puno viska,a u pauzama ću koristiti NUPO .Eto drage moje,nadam se da ćemo sve zajedno uspjeti i biti same sebi lijepe 
kikicazg napisao/la:
crnka81 napisao/la:
kikicazg napisao/la:
crnka81 napisao/la:
kacunak napisao/la:
pozdrav cure moje,evo i ja da vam se malo javim,zavrsila sam i treci krug i nista nisam izgubila osim tri sedmice,tako da nemam nicim da se pohvalim,ali i to da nisam se udebljala je za hvalu,imala sam dosta stresan period na poslu,pa i dosta posla kad dodem kuci,oko bebe i kucanskih poslov,pa se nisma pridrzavala i mogu reci da niti jedan dan nisam ispoštovala do kraja,a mozda je i do mene jer sam izgubila 12 kg pa se onda se malo i opustila,a s obzirom da me to uvijek vracalo ponovnom debljanju,naljutila sam se na sebe i bez ikakve pauze ponovo sam danas startovala,i to zestoko i bez brljanja cvrsto sam sebi obecala,hocu u ovom krugu da skinem makar 4 kg,bila bi prezadovoljna.
citam vas redovno,ali nemam bas dovoljno vremena da vam se javim,samo naprijed,vidim crnka je najzagrijanija za gubitak kg,sam naprijed i ja sam sa 102 kg sisla na nekih 90-91 ,pozdrav cure
eh ja sam ti luda ko šiba
Idem u 9 mjesecu u italiju na dva tjedna..na prekrasne plaže..tako da ne želim biti najveći kiklop tamo. to mi je velika motivacija. Muči me prokleta trbušina tako da moram nekaj ubaciti od vježbanja. Inače držim se plana, osim što pijem kavu s mlijekom. Dvije dnevno
BTW - može kokice sutra na dan "riža+palenta"?
jela sam siropor
sutra mlijecnidan jedva cekam SIR
siropor - hahahahaha
pa da sta drugo rec za to sranje :D
Ja krepavam od smijeha.......kad god pogledam ovo razvalim 
kikicazg napisao/la:
meni je danas 4 dan. mlijecni . samo mi je tesko progutat sir. valjda mi se zeludac stiso neznam sta drugo.
moj 1. dan. pojela sam 4 krastavcaa
2. dan - 5 hrenovki.
3. dan - 2 paketica od 100 grama ovih stiropora
4. dan 1 tekuci jogurt, i 15 dg. sira
I moram se pohvalit, je da je cetvrti dan tek, al izgledam si iz profila duplo mrsavije. jedne trecine trbuha vise nema, a sad kolko ce vaga na kraju tj pokazat neznam nije ni bitno , bitno je da sam ja sama sebi lijepsa .
majke ti mile...naspram tebi ja se prežderavam. svaka čast kad moš biti na toliko malo hrane
Pirky napisao/la:
crnka81 napisao/la:
Pirky napisao/la:
crnka81 napisao/la:
Probaj s Jillian Michaels, vježbe su za cijelo tijelo, ali mene svaki put iznova oduševi..
Prošle godine sam vježbala 30DS i bila na un dijeti, u mjesec dana otišlo je 8 kg, 10cm iz struka, 10 iz bokova i 6 sa bedara.. Je da se iznojiš ko idiot, i crkneš u tih pola sata treninga, al makar znaš da vrijedi sav taj znoj..
mene onaj level 2 uvijek nekako zezne.. dosta je gadan, rekla bih i da je 3 puta teži od trećeg levela..
hvala ljubač!
skinula sam sve i samo treba počet. jako sam happy s hodanjem, ali trbušina nikako da krene dolje. moram ubaciti JM jer inače bum ko ona žaba s reklame kaj sjedi na lopoču. Noge štakave i velika stomačina ![]()
Kike39 napisao/la:
Bok cure
Dugo Vas već pratim i evo odvazila sam se i registrirala...napokon....na dijeti 10 % sam već deveti dan i super se osjećam ...napokon prva dijeta u koju sam usla neopterećena jer je nisam planirala!!! Jednostavno sam se probudila u pon.jutro i rekla sama sebi DOSTA! evo me tu...sa Vama!
Planiram odraditi tri puta po 21 dan naravno sa pauzama jer imam jako puno viska,a u pauzama ću koristiti NUPO .Eto drage moje,nadam se da ćemo sve zajedno uspjeti i biti same sebi lijepe
pozdrav! ti dakle imas plan kao i ja. i ja imam dosta za skinuti tako da mi do 9. mjeseca ne gine ova dijeta s pauzama - držim fige i čestitam na dosadašnjoj volji ![]()
Eto i današnji dan prolazi.
Ujutro vrečica slanih kokica
Ručak rižina tjestenina bez ičega i jedan paradajz - FUJ
Sada opet kokice
Nemam pojma dal sam s kokicama zgriješila ali ja onu palentu bez ičega nemrem vidjeti
pozdrav svima,danas sam kupila baterije za vagu,jer su nmi se istrosile i bas sam se prijatno inenadila,otisla je jos jedna kilica i napokon sam ugledala prvu 8 i to mi je bio jedan od mojih malih ciljeva,sad imam 89,1 i u 2 i pol mjeseca sam skinula 13 kg,presretna sam,danans mi je drugi dan-kuhano meso,dobro ide,evo spremam se da veceram hrenovke i uzet cu ih sa malo kecapa,znam nesmije se ali eto,tako mi se jedu.
moj sledeci mali cilj je da imam 85 kg koliko sam imala kada sam se udala.eh et pozdrav pa se citamo.
crnka81 napisao/la:
Pirky napisao/la:
crnka81 napisao/la:
Pirky napisao/la:
crnka81 napisao/la:
hvala ljubač!
skinula sam sve i samo treba počet. jako sam happy s hodanjem, ali trbušina nikako da krene dolje. moram ubaciti JM jer inače bum ko ona žaba s reklame kaj sjedi na lopoču. Noge štakave i velika stomačina
Hahaha, i ja se pomalo osjećam kao žaba na lopoču..
samo što je za moju stomačinu krivo moje prežderavanje tijekom trudnoće..
šta ćeš-mlado, neiskusno.. mislila ja da će to sve samo od sebe otpast.. eto da, hoće..
Ja sam se upisala na pilates prije nekih 3 mjeseca, čisto da se natjeram na vježbanje redovito.. I mogu reći da djeluje takav pristup.. Kad ga već plaćam, onda gledam i da budem redovita.. Žao mi je jedino što se nisam izmjerila prije nego sam krenula, jer mi svi kažu da sam smršavila (čak i moja mama, koja teško daje komplimente
)..
eee, al sad je stislo, sad bi ja i koji kilicu dolje, pa da ja budem sigurna da sam ja nešto smršavila, zato sam i krenula na dijetu i nadam se dobrim rezultatima za 3 tjedna, jer uz pilates, Jillian i dijetu, pa jebemu mora se nešto makar otopit.. 
vagala se ja jutros (natjero me vrag
) al sam se bome i razveselila -1 kg..
čak su i današnja jaja solidno prošla, jedno za doručak, i 3 za ručak/večeru
..... uz mrvicu brljanja, trećina šnite kruha s ajvarom, morala sam s nečim presjeći.. 
Tosemk napisao/la:
dobar dan cure ,evo ja sam na mljecno danas i bas mi prija ovaj jogurt balans koji pijem jer kod nas su pocele vrucine ne izlazi se napolje sunce przi .Sada i vodu pijem pa mislim da je dobro jer ne osekas glad kad se napijes puno vode.Za posle cu si spremiti malo kiselog mleka i malo sira i proci ke dan. pozdrav cure i samo da izdrzimo i kile moraju poceti da se tope..
mi smo pocele isti dan
, kak danas sam jaja. ja bum si skuhala par komada kad dodem kuci, pa jela kroz dan,