ima nekoliko mjeseci da se farbam u plavu noc -crna sa plavim odsjajem ali primjecujem kad kosu perem da se i boja ispire nekad sam se farbala u crveno, boja ljesnjaka, cokoladu i te boje se nisu ispirale sad neznam dali je to samo kod crne ili ima veze o proizvodacu
sigurno ima veze i sa proizvođaćem, kvalitetna boja bi se trebala prestati ispirati nakon jedno do dva pranja poslije bojanja, isto tako nije pravilo da ako je boja skupa mora biti i kvalitetna. probaj drugog proizvođaća pa vidi ima li razlike. možda da probaš boje od subrine ima ih u dm-u
nije skupa kupujem palete i nakon farbanja svaki put kad perem kosu voda je crna i nakon nekoliko puta vise nema ni sjaja
Ja sam sličnu stvar primijetila, a koristila sam istu farbu, tj polovinu tube (evolution-Alfapharf) koja je ostala od farbanja, pa sam zaključila da je do hidrogena
rpobaj poslje pranja stavit ehoton- golublje siva- to ti je za sjede da imaju plavi odsjaj. daje sjaj i plavu boju.
nemam jos problema sa sjedima a kupujem onu palete sto se farba stvi u bocicu sa hidrogenom i protresem pa stavljam na kosu to mi jednostavnije nego kad moras u posudici mjesat i kistom nanosit imam duzu kosu ostru i suhu i jaaakooo gustu farba mi ju malo smeksa i daje sjaj samo ne zadugo zbog ispiranja ovaj vikend bi se farbala al eto neznam sto cu stajat ispred police farbe i razmisljat koju kupit
nisi me skuzila. nije to za sjede nego da imas više plavog odsjaja i vise sjaja. znaci kad opereš kosu na kraju dodas jos taj ehoton, i osušiš. možeš jos stavit i regenerator koji se ne ispire, da ti kosa nije preoštra.
od ehotona ce ti prilikom pranja ,naravno, stalno izlazit ta plava boja, ali i od farbe isto.
aha dobro hvala itako moram popodne u soping u dm pa cu vidjet sta cu
ja nebi ehoton pošto on isušuje kosu, a već si rekla da imaš oštru i gustu kosu. onje uglavnom za kosu koja je sjeda ili je poćela sjediti i da daje joj sjaj, ali je i isušuje.može se staviti i na kosu koja nije sjeda. za sebe koristim lorealove profesional boje koje se koriste u salonima, dosta su skupe( ja imam popust na raćun toga što sam radila u tom salonu). palete se nije baš pokazala postojanom bojom, bar iz mog iskustva. probaj garnijereve boje mislim da one imaju tu boćicu za mješanje, i ako imaš puno kose neće ti biti dovoljno jedno pakiranje boje.
da dragamarijanabnm kupujem po dvije kutije a sta cu kad grivu na glavi a kad si vec radila u salonu sta je to kod samo crne boje da se ispire ili je to ipak u proizvodacu da ne reklamiramo
Ja dodajem i neke ampule u farbu, samo ne znam kako se zovu, baš su specijalno namijenjena eko dodatak farbi, poslije mi je kosa puno mekša i sjajnija
I dobro bi bilo ako neko ima dobro iskustvo sa svijetlocrvenim nijansama da ga podijeli sa mnom
pošto su generalo jako nepostojane , a žao mi je svaki mjesec farbati cijelu kosu
Dok sam se farbala u crvene nijanse uvek sam imala problem sa ispiranjem boje. stalno je ostajala na peskiru i vec nakon dve nedelje nema pravog sjaja. Palete vise ne koristim ni u drugim nijansama. Sada koristim srednje plavu ili zlatno plavu Londa color i bas sam zadovoljna. Nedavno sam uzela Londinu boju za sedu kosu...Prvo se nanese gel koji omeksa kosu, a zatim farba i boja je prelepa. Nema ispiranja i duze traje sjaj i sama nijansa 
ja se farbam u prirodnu neku kestenjastu boju.Imala sam puno problema od kad sam se počela farbat jer mi pucaju vrhovi.Zadnja dva puta sam kupila u apoteci biljnu boju bez amonijaka i suer mi je.Vrhovi mi uopće ne pucaju a farba je postojana. Ispire se prva dva pranja.
morat cu i ja nesto bolje kupit jer ovo mi bezveze svako ali svako pranje voda bude crna ima oko mjesec dana od zadnje farbe i jos se ispire da i na rucniku primjetila crne tragove
mislim da je ipak do proizvođaća, zatim ima utjecaja i koja vam je prirodna boja kose. Crna i crvene boje koje nisu iz prirodnog spektra boja prije gube sjaj, inaće intenzivne boje se kraće zadržavaju na kosi(gube sjaj).dobra boja se nebi smila ispirati tako dugo, ona s vrimenom izblidi ali se nesmije ispirati, po ovome što si pisala do sad nije dobra boja.
prirodna mi je skroz tamno smeda skoro crna a bas sam bila u dm-u kad su dvije zenskice gledale farbe i pricale da se loreal i briljanc ispiru a skuplje su .ej marijanabnm mozda si cula da ima neko ulje joj zaboravila kako se zove ma uglavnom da je jako dobro za suhu kosu oko 1ookn da kosta neznam di ga ima
Ja vec par godina koristim samo Garniere Nutrisse i nikada mi se nije boja ispirala. Pocela sam ga koristiti jos u Hrvatskoj i nastavila kad sam se preselila u Ameriku i moram reci da sam super zadovoljna. Boja mi dosta dugo traje (farbam se svakih 6-8 tjedana), kao sto sam rekla ne ispire mi se, cak niti prva dva pranja nakon farbanja.
ima, ima, silikonsko ulje za vrhove i općenito za kosu. meni je dobro ono od alfa-parfa, šefica ga nabavlja iz italije, nisam vidila da ga kod nas ima po trgovinama, možda u nekom salonu koji radi sa tim brendom. nije loše ni ovo od dm-a, samo ga je teško nači u trgovini, brzo se proda. meni se kosa brzo zamasni pa ga ja stavljam samo posli feniranja, kapljicu na dlan razmažem i lagano u kosu utrljam, ne na korjen, pošto je tebi suha možeš slobodno i svaki dan, već kako ti odgovara.A za boju, neznam što da ti kažem, ovako privatno za mamu, tetu i druge koje bojam koristim boje od subrine i zadovoljna sam s njima, jedino što bi onda trebala nekog da ti je nanese, nisu skupe a dobre su. Moja kolegica koristi za svekrvu diksonove boje. e, da još nešto za ulje: ako se peglaš, kad osušiš kosu prije peglanja nanesi to ulje i onda peglaj. malo je zaštiti i vrhovi ti neće biti toliko suhi
koliko savjeta od tebe marijanabnm dobila puno ti hvala ma na mukama sam ti imam duzu kosu ostru i jako suhu i jos gustu gustu i prirodno malo se kovrca vise kad je mokra i sad kad je duza muka za rascesljat a cula za ulje samo nisam znala kako se zove a farbam se godinama negdje od osmog razreda osnovne onda sam cisto da boju promjenim a sada kad ofarbam mi bude meksa i sjajnija uf al sam ga nadrobila.
a štoš, profesionalna deformacija, sad trenutno ne radim, do drugog mjeseca sam bila na porodiljnom, nikako uskladiti posao i ćuvanje dok radim. tako da sam sad domaćica, malo mi fali posao pa se eto razbacujem savjetima. danas bila u dm i vidila da imaju od subrine boju u boćicama ono kako ti koristiš.ako sam ti bar donekle pomogla, drago mi je
jesi jesi pomogla si mi pogotovo za ulje sad znam kako se zove da mogu u potragu po ducanima .hvala ti jos jednom.
Plavusama savjetujem loreal recital o1,svijetlo plava,lako se nanosi.Klasov silikon za vrhove,a revlon tecnost za ravnanje kose-provjereno dobri.