Dal zna itko u Hrvatskoj gdi se ona može kupit? Susjeda ju je kupila nekad u Mađarskoj, bila sam poslije i ja al više je nije bilo.
ja smaq iz osijeka, i ak netko zna gdje u osijeku isto ovo mogu kupiti nek se javi, ja sam kupila za sitne rezance u konzumu masinicu, al trebam ovu srebrnu veću isto
http://www.aukcije.hr/item.php?id=1457350
zna se naći u oglasniku ili na aukcije .hr ili
u metrou
http://www.coolinarika.com/diskusije/kuhanje/gdje-kupiti/48836/#msg_10742506
tnx, pogledat cu bas
Ja sam je vidjela u Pevecu,baš tu metalnu.
Bila sam u Pevecu al kad sam pitala za to dobila sam samo blijedi pogled.
Ma joj zašto ste uopće i pitali? One nikad ne znaju što ih tražite ili nisu na tom odjelu. Sigurna sam da sam ju vidjela i to slučajno zato što je bila na akciji pa su je izložili na onaj "boks" kako to oni zovu,onako na sredini na vidnom polju.
E sjetila sam se da bi možda moglo biti u Mercuru,oni imaju veliki izbor posuđa i pribora.
Drugi tjedan idem u lov po dučanima ali do sad je nigdje nije bilo .Vele u Kauflandu se zna naići al ja do sad nisam imala tu sreču! Ima ju u Trstu ali to nije tak blizu......
Sretno u potrazi! Možda i Baumax ima,ako vam je blizu.
Ako nađete,obavijestite tako da ako se još netko nađe u istom problemu,neka zna gdje tražiti. Pozzzz
Ma imamo puno tih dučana al kaj ti to znači ak ono kaj tražiš nema
.Vidjela sam novi katalog od Mullera al tamo ima samo onaj metalni za rezance oko 120 ili više kuna.Tj. za rezance se nađe na svakom uglu al za krpice nigdje kao da tražiš nemoguče;))))))))))))))))))
Mislite na ovo:
http://cgi.ebay.at/Nudelmaschine-Nudel-Maker-Edelstahl-/150531699158
Ja sam svoju kupila u Kauflandu, a zna se nać i u onom najvećem Konzumu.
imam takvu a sad tražim onu samo za krpice.
Pa di je problem, rastanjiš tjeto iztežeš na široke rezance i onda nožem izrežeš samo na krpice.Ovo što tražiš ja nisam nigdje vidjela.
pa tak i radim ali postoji mašinica baš za izradu krpica susjeda si ju je kupila u Mađarskoj ali više ih nema valjda je to bio hit samo za jednu sezonu.Ali negubim nadu nači ču ju pa makar tražila godinama

evo je, ovo se traži ????
JE TO JE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

samo da vidite kako jednostavno radi ova mašinica,,, i krpice su puno brže napravljene nego rezanci i meni puno bolje i praktičnije
Volim ove stranice zato što uvek naučim nešto novo.Nikad nisam videla ovakvu spravu...Sad sam bogatija za jednu informaciju.
Gdje je kupljena ova mašina i kolika je cijena ?
pred par godina u Mađarskoj, a cijena ???? ne sječam se točno ,,, nekih 350,00 kn
Hvala, Nolina, bilo je u Mađarskoj neki dodatak koji se namontirao na mašinu za tijesto pa su izlazile krpice sa cik-cak rubovima, kao puzle, pa se samo iskidalo, odnosno razdvojilo po tim rubovima ali sada nema. Tražila sam puno puta bez uspjeha. Ja dosta pravim razne vrste tijesta a krpice izrežem najprije rezance na mašinu onda ručno poprijeko nožem da bi bile krpice. Dobro je i tako ali sporo. Ova mašina je zaista odlična. Puno brže gotovo i lijepe jednake.
E ovako,u Bosni na placu (točnije u Gradiškoj i u Dubici) vidjela sam te mašine.Nisu baš poput ove a i ne znam koliko ima nastavaka,samo sam ih usput slučajno vidjela.
Pa kome je blizu......
ova mašinica se ne rastavlja, nema nikakav nastavak, takva je kakvu je vidite na slici ,,,, i samo reže krpice ,,, ako je tko gdje vidi i ja molim da javi,,,, imam dosta rođakina i prijateljica kojima sad posuđujem, a kupile bi je ???? valjci su plastični , pohabat će se brzo
Ja imam točno ovakvu mašinicu i kupljena je u Mađarskoj ( mislim u Letenju.. bio jedan dućan... Farmer) prije 13 godina.tad je koštala oko 50 DEM, dakle sadašnjih 180 kuna.. Dakle,.... obilazila je susjede, rođake, prijatelje i sad se polagano "veseli novoj"... ova stara bi u mirovinu... pa i mene zanima dal negdje u HR ima za kupiti. Na mojoj je super konstrukcija, ali negdje nutra valjda na onim kotačičima se malo olabavila, pa nije biša kao ona prva.... a krpice su mi super... brzo gotove i ja ih stavim kad se malo prosuše (tek da se ne lijepe) paketiće u škrinju. Kad ih zakuham na juhu, tak suko friško napravljene
nolina napisao/la:
ova mašinica se ne rastavlja, nema nikakav nastavak, takva je kakvu je vidite na slici ,,,, i samo reže krpice ,,, ako je tko gdje vidi i ja molim da javi,,,, imam dosta rođakina i prijateljica kojima sad posuđujem, a kupile bi je ???? valjci su plastični , pohabat će se brzo
Moja je isto takva i može rezati i rezance te širine kak su krpice samo treba okrenuti kotačić bijeli sa strane